helem, preCerujes. Fini ljudi.
Djevojke iz dijaspore
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Niemand
#76 Re: Djevojke iz dijaspore
Oj ramo dragi
- SaraFina
#77 Re: Djevojke iz dijaspore
Zoyo, seksualne vještine su vazne, kakva kuhinja.Zoya wrote:Tacno ne znam gdje bi on mogao traziti "pravo zensko".![]()
Ne fakat, koliko su se nase zene "modernisale" to je cudo jedno. Hoce ko biva nesto da odskoce i preskocile barem 10 stepenika odjednom. Rijetko mozes sjesti sa nekom normalnom i popiti kafu. Sto rece muz jedne moje prijateljice, trazila moja Emina kuhinju, te hocu takvu, te ovakvu, te crtaj u svakakvim programima, te mermer tu mermer ondje onda mu trazila zepter posudjei kaze on,nisam ni znao da sam je sebi najvise napravio, ova moja rijetko kad i udje u nju.
Saian![]()
To se nekad pikalo da mlada mora znati po kuhinji i oko hrane.
Sad muškarci traze seksualne vratolomije, uzbudjenje, da ih neko inspirira, zaokuplja i maltretira
@Ramo, lajk opet
- Queen_of_hearts
#78 Re: Djevojke iz dijaspore
Ja bi se iskreno zabrinula za mentalno stanje te omladine,kad bi zivjele medju skandinavcima a bosance birale

Pametne cure,svaka im cast!
Pametne cure,svaka im cast!
-
Zoya
#79 Re: Djevojke iz dijaspore
Ramo kralj! Malo pretjeruje ali se tacno iz pisanja vidi da su ga vjetrovi dobro isibali u zivotu
Saro, ako to traze ja ne vidim onda razlog zbog cega to ne mogu da ispune sa skandinavkom
Hoces reci da su one odozdo vatrenije i to?
Saro, ako to traze ja ne vidim onda razlog zbog cega to ne mogu da ispune sa skandinavkom
- SaraFina
#80 Re: Djevojke iz dijaspore
Zoya wrote:Ramo kralj! Malo pretjeruje ali se tacno iz pisanja vidi da su ga vjetrovi dobro isibali u zivotu![]()
Saro, ako to traze ja ne vidim onda razlog zbog cega to ne mogu da ispune sa skandinavkomHoces reci da su one odozdo vatrenije i to?
Ja mislim da ne treba generalizirati.
Ako se neke stvari poklope izmedju dvoje ljudi, bez obzira na mentalitet, porijeklo, vjeru, naciju ili rasu to fercera. ( pretjera ga )
Ako ne, pukne..
Tačno je da su Bosanci tradicionalniji u odgoju, ali mislim da je ljubav i hemija od presudne vaznosti u svakoj zdravoj vezi.
Tako da opstaju sigurno i brakovi na relaciji Skandinavka - Bosanac.
Moj ujak je ostario sa Austrijankom
Imam mali milion tih primjera u okolini. Nisu ni naši muškarci baš takvi da u zeni vide kucnu pomocnicu ili kuharicu.
Pa ni ovi starijeg kova, o mladjim da ne govorim.
-
Zoya
#81 Re: Djevojke iz dijaspore
I tu se slazem. Nisu svi bosanci krkani i ne postoji prepreka kada se desi ljubav.
Uvodni post je generalizacija po sebi te samo slijedimo nit.
Uvodni post je generalizacija po sebi te samo slijedimo nit.
- Ramzess Veliki
#82 Re: Djevojke iz dijaspore
Da, slažem se u potpunosti. Ja volim kuhati i to mi vremenom prerasta u pravu strast. Znači podvlačim i važnost tvog prethodnog posta - tehnika je presudna.SaraFina wrote:Zoya wrote:Ramo kralj! Malo pretjeruje ali se tacno iz pisanja vidi da su ga vjetrovi dobro isibali u zivotu![]()
Saro, ako to traze ja ne vidim onda razlog zbog cega to ne mogu da ispune sa skandinavkomHoces reci da su one odozdo vatrenije i to?
Ja mislim da ne treba generalizirati.
Ako se neke stvari poklope izmedju dvoje ljudi, bez obzira na mentalitet, porijeklo, vjeru, naciju ili rasu to fercera. ( pretjera ga )
Ako ne, pukne..
Tačno je da su Bosanci tradicionalniji u odgoju, ali mislim da je ljubav i hemija od presudne vaznosti u svakoj zdravoj vezi.
Tako da opstaju sigurno i brakovi na relaciji Skandinavka - Bosanac.
Moj ujak je ostario sa Austrijankom
Imam mali milion tih primjera u okolini. Nisu ni naši muškarci baš takvi da u zeni vide kucnu pomocnicu ili kuharicu.
Pa ni ovi starijeg kova, o mladjim da ne govorim.
-
Niemand
#83 Re: Djevojke iz dijaspore
Pa nismo sugavi ako smo iz bosneQueen_of_hearts wrote:Ja bi se iskreno zabrinula za mentalno stanje te omladine,kad bi zivjele medju skandinavcima a bosance birale![]()
![]()
- kritichar
#84 Re: Djevojke iz dijaspore
zato se vi toliko trudite da to navježbate?SaraFina wrote:Zoyo, seksualne vještine su vazne, kakva kuhinja.Zoya wrote:Tacno ne znam gdje bi on mogao traziti "pravo zensko".![]()
Ne fakat, koliko su se nase zene "modernisale" to je cudo jedno. Hoce ko biva nesto da odskoce i preskocile barem 10 stepenika odjednom. Rijetko mozes sjesti sa nekom normalnom i popiti kafu. Sto rece muz jedne moje prijateljice, trazila moja Emina kuhinju, te hocu takvu, te ovakvu, te crtaj u svakakvim programima, te mermer tu mermer ondje onda mu trazila zepter posudjei kaze on,nisam ni znao da sam je sebi najvise napravio, ova moja rijetko kad i udje u nju.
Saian![]()
To se nekad pikalo da mlada mora znati po kuhinji i oko hrane.
Sad muškarci traze seksualne vratolomije, uzbudjenje, da ih neko inspirira, zaokuplja i maltretira
@Ramo, lajk opet
-
sha_ba
#85 Re: Djevojke iz dijaspore
zar ti nisi iz hercegovine?Niemand wrote:Pa nismo sugavi ako smo iz bosneQueen_of_hearts wrote:Ja bi se iskreno zabrinula za mentalno stanje te omladine,kad bi zivjele medju skandinavcima a bosance birale![]()
![]()
-
Niemand
#86 Re: Djevojke iz dijaspore
Nop.sha_ba wrote:
zar ti nisi iz hercegovine?
- Queen_of_hearts
#87 Re: Djevojke iz dijaspore
Nismo sugavi,bolji smo od mnogih,al u poredjenju sa skandinavcima,da si ne laskamo bas.....Niemand wrote:Pa nismo sugavi ako smo iz bosneQueen_of_hearts wrote:Ja bi se iskreno zabrinula za mentalno stanje te omladine,kad bi zivjele medju skandinavcima a bosance birale![]()
![]()
-
Niemand
#88 Re: Djevojke iz dijaspore
Pa tusiramo se i mi redovno odkad smo pokrenuli onu temu na raznim diskusijama, dje belaj onda.Queen_of_hearts wrote: Nismo sugavi,bolji smo od mnogih,al u poredjenju sa skandinavcima,da si ne laskamo bas.....
Nekom mjesto rodjenja bih, pa lijep, pametan i insan, nekom skandinavija pa ruzan, glup i hajvan. A more i obratno. Samo zamjeni drzave.
Doduse, jedino sto su kod nas i ovi pametni na birou a kod njihA nisu. Mozda i to igra ulogu. Al ne vjerujem. Kad su pare igrale ulogu u ljubavi, realno jel.
- ho oponopono
#89 Re: Djevojke iz dijaspore
Avic wrote:Zivim u dijaspori (Skandinaviji) i primjetio sam da djevojke iz BiH (Bosnjakinje)...sve vise i vise su u vezama sa Skandinavcima i da su im momci i muzevi i provod za jednu noc...pogotovo visoko obrazovane djevojke sa faxa...zive neki ''moderni'' i ''liberalni'' zivot...
ja sam daleko od vjernika al nemogu da shvatim zasto su toliko im atraktivni Skandinavci...ima svakakvih ljudi svugdje da..ali kao da preferiraju njih samo zato sto su Skandinavci i nece nase momke iz nekog principa...da pokazu da su ''uspjele'' u zivotu kao strankinje.
Vase misljenje i iskustva?
...mene handri domaca stoka...ne znam sta stranci delaju...
- Njanjavi
#90 Re: Djevojke iz dijaspore
Nju neko da handri, de ba malo realnije slazi sadistoho oponopono wrote:Avic wrote:Zivim u dijaspori (Skandinaviji) i primjetio sam da djevojke iz BiH (Bosnjakinje)...sve vise i vise su u vezama sa Skandinavcima i da su im momci i muzevi i provod za jednu noc...pogotovo visoko obrazovane djevojke sa faxa...zive neki ''moderni'' i ''liberalni'' zivot...
ja sam daleko od vjernika al nemogu da shvatim zasto su toliko im atraktivni Skandinavci...ima svakakvih ljudi svugdje da..ali kao da preferiraju njih samo zato sto su Skandinavci i nece nase momke iz nekog principa...da pokazu da su ''uspjele'' u zivotu kao strankinje.
...mene handri domaca stoka...ne znam sta stranci delaju...
-
razonoda
#91 Re: Djevojke iz dijaspore
Niemand wrote:Pa tusiramo se i mi redovno odkad smo pokrenuli onu temu na raznim diskusijama, dje belaj onda.Queen_of_hearts wrote: Nismo sugavi,bolji smo od mnogih,al u poredjenju sa skandinavcima,da si ne laskamo bas.....
Nekom mjesto rodjenja bih, pa lijep, pametan i insan, nekom skandinavija pa ruzan, glup i hajvan. A more i obratno. Samo zamjeni drzave.
Doduse, jedino sto su kod nas i ovi pametni na birou a kod njihA nisu. Mozda i to igra ulogu. Al ne vjerujem. Kad su pare igrale ulogu u ljubavi, realno jel.
Koga bi izbrala a koga ne za zivotnog saputnika. Dakle , po pisanju , koliko bi ih dobilo prolaznu.
-
prog321
#92 Re: Djevojke iz dijaspore
Logicno da u svojoj kuci gazda ima vise respekta od zenske ponizne populacije 
-
Niemand
#93 Re: Djevojke iz dijaspore
A odgovoricu na to jer..?razonoda wrote:Evo na forumu--sto bi malo karikirali ---ima tom--nema slika- CITAJ-I ZAKLJUCI.
Koga bi izbrala a koga ne za zivotnog saputnika. Dakle , po pisanju , koliko bi ih dobilo prolaznu.
Ne mogu odgovoriti na to. Hem nisam dijaspora, hem cojeka ne trazim.
A nije mi bas ni najjasnije kakve ovo veze ima sa temom.
-
razonoda
#94 Re: Djevojke iz dijaspore
Niemand wrote:A odgovoricu na to jer..?razonoda wrote:Evo na forumu--sto bi malo karikirali ---ima tom--nema slika- CITAJ-I ZAKLJUCI.
Ne mogu odgovoriti na to. Hem nisam dijaspora, hem cojeka ne trazim.
A nije mi bas ni najjasnije kakve ovo veze ima sa temom.
-
Niemand
#95 Re: Djevojke iz dijaspore
razonoda wrote:hwell, nista onda , drz se teme.
- Matzan
#96 Re: Djevojke iz dijaspore
Bez Bosanca ni jebacha ni muška.

- supercali
#97 Re: Djevojke iz dijaspore
mogu li ja ovu zoyu kaparisati?
- Sephora
#98 Re: Djevojke iz dijaspore
A de reci ono najvaznije, je li istina sto Fazlinovic rece - Da sa Snjeskom Bjelicem, 5 generacija se igra ?Tamo u Svedskoj...Avic wrote:Zivim u dijaspori (Skandinaviji) i primjetio sam da djevojke iz BiH (Bosnjakinje)...sve vise i vise su u vezama sa Skandinavcima i da su im momci i muzevi i provod za jednu noc...pogotovo visoko obrazovane djevojke sa faxa...zive neki ''moderni'' i ''liberalni'' zivot...
"
-
Gabrielo
#99 Re: Djevojke iz dijaspore
Evo neka forumasice odgovore. Koja zemlja ima bolje muskarce? Nisu ni svjesne kolike su sretnice.Matzan wrote:Bez Bosanca ni jebacha ni muška.![]()
- animals
#100 Re: Djevojke iz dijaspore
Tebe traze na onoj drugoj temi..Sephora wrote:A de reci ono najvaznije, je li istina sto Fazlinovic rece - Da sa Snjeskom Bjelicem, 5 generacija se igra ?Tamo u Svedskoj...Avic wrote:Zivim u dijaspori (Skandinaviji) i primjetio sam da djevojke iz BiH (Bosnjakinje)...sve vise i vise su u vezama sa Skandinavcima i da su im momci i muzevi i provod za jednu noc...pogotovo visoko obrazovane djevojke sa faxa...zive neki ''moderni'' i ''liberalni'' zivot...
"![]()
danas se spremila...