Djevojke i loši momci?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ghorb

#1 Djevojke i loši momci?

Post by Ghorb »

Zašto djevojke vole loše momke?

Govorim o djevojkama koje su mlađe od 23 godine jer sam sa takvim imao iskustva. Obično padaju na momke koji po svemu predstavljaju osobe sa društvenih margina, nemaju svoja primanja, nemaju nikakvu školu, žive na račun roditelja, vole da se potuku i generalno nemaju neke velike kulture. Izuzetaka ima, ali mislim da nisu većina. Čitam ovaj forum duže vremena, pa se sjećam da je neko napisao da se žena sjeća onoga ko je otresao k'o krusku pa se osjetila zenom u punom smislu te večeri, nego onog muskarca koji je masirao cijelu noc i bio romantican.. Mit ili ne?

Kako se postaviti prema djevojci u početku i kako se kasnije ponašati? Izbaciću sebe iz priče, imam dvojicu kolega, jedan dobar pošten kulturan, sa dobrim poslom, obrazovanjem.. i nema sreće sa ženama. Radi sve, on u vezi ne daje 100% već 150% od sebe, trudi sve na sve moguće i nemoguće načine i opet se žali da nema sreće u ljubavi. Romantika, pokloni, ljubav, nikad nikoga nije prevario, žena ima punu njegovu pažnju, sve će uraditi za nju..

Drugi kolega je za trebao ići na svadbu od djevojkine sestre, spremili se njih dvoje, kupili poklone, haljinu, on odijelo.. iskrsla mu utakmica i on ljetos ode bez ikakve najave u Maribor da gleda Želju, propusti svadbu.. I nije mu prvi put, ima mnogo sličnih primjera gdje mu je uvijek dolazilo, a nikad se nije nešto trudio. Šta hoću da kažem... kad god je bio u nekoj vezi, nikad nije ulagao 100% od sebe, bio i ostao ženskaroš, kad mu iskrsne nešto dobro, on ode od djevojke (primjer iznad) ali nekim čudom su se one njemu uvijek vraćale i iako ih je ignorisao i pokušao nametnuti svoj dominantni stav, uvijek je imao njihovu punu pažnju.. :D

Šta bi ste mogli reći na ovo? :)
TrgSolidarnosti

#2 Re: Djevojke i loši momci?

Post by TrgSolidarnosti »

Ne znam jarane, i mene privlače loše žene.. a vjerujem da nas još puno ima :evil:
dusa_raskopuša

#3 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dusa_raskopuša »

Previse generalizujes zene, da ne kazem stvari. Stav zasnivas na 2 primjera. :lol:
A uostalom, vecina stvari tako fercera. Sto si bolji prema nekome, ne mora to biti u ljubavi, ta osoba je gora. Prvo prst, na kraju hoce cijelu ruku. Ja licno msm da je odavno isfurano to frajer=kabadahija, i takvi mogu samo privuci nekoga ko je na njihovom nivou, da ne kazem primitivci. :mrgreen: Dakle, dolazimo do ukusa, a o ukusima se ne raspravlja. :mrgreen:
dakine

#4 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dakine »

Pogodio si poentu. Prvi primjer tvog kolege, trudi se i sve, al postane dosadan, svaka to voli al umjereno, ni jedna mu to ne kaze u lice ali s vremenom joj dojadi. Vecina zena voli da ima pored sebe muskarcinu, ok romantika nekad al previse davanja sebe u vezu i tetosenja samo stvara kontra efekat, dok tvoj drugi kolega, takodjer predpostavljam voli djevojku al ne libi se sa strane ako sta iskrsne, ne plazi po njoj i odma je svojoj djevojci interesantniji, ona se vise trudi, interesantniji joj. Ne treba biti sad konj i ici u krajnost, al previse romantike i balenja ne valja..
seno_bh

#5 Re: Djevojke i loši momci?

Post by seno_bh »

Ma djevojke gledaju na ljepotu, nije bitno sto je neko los, bitno je da je zgodan i odma im takav valja. Ostale osobine se ne gledaju.
TrgSolidarnosti

#6 Re: Djevojke i loši momci?

A loši momci su inače zgodni.. :D
Zato ja pokušavam biti loš s vremena na vrijeme da ne izgubim na ljepoti 8-)

A pitanje glasi: Zašto su inače loši momci zgodni?
Ehh sad bih ja te prvenstveno psihološke pa onda biološke i fiziološke teorije mogao razglabati cijelu noć al ne želim sam dobijati klix doktorate
harell

#7 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

Neki dan polemika zasto djevojke trce za parama, sad zasto trce za osobama sa margina drustva :lol: I svaka tema pocne sa "vecina", "99%", "sve".

Znaci djevojke prestanite mjenjat prioritete i skontajte vise jel trcite za bogatasima il za kriminalcima il za propalicama :oops:
TrgSolidarnosti

#8 Re: Djevojke i loši momci?

loši momci.. odrasli na ulici...mišićavi...
onda se vraćamo duboko u prošlost kad su ljudi živjeli u pećinama i kad ženama nije bilo važno da muškarac zna napamet koliko je korijen iz 3 nego koliko su je sposobni zaštiti u ugroženim situacijama i koliko su sposobni da mogu kući donijeti međeda na ledjima da se pojede nešta :mrgreen: To je daleka priroda žena, sve je to zapisano u genskim česticama.. Ni danas se nešto nije puno promijenilo ali danas gledaju na pare a šta sve pare donose.. Novci kod muškarca ženi donose opet sigurnost da ih njima može obraniti, donose im i sigurnost da je sposoban da ih zaradi a na kraju i da donese hranu u kuću.. Žene prije svega traže sigurnost za sebe i svoju djecu, tako i biraju muževe..Muž i ljubav su u drugom planu

Joooj čitam vas ko knjigu :P
harell

#9 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

TrgSolidarnosti wrote:loši momci.. odrasli na ulici...mišićavi...
onda se vraćamo duboko u prošlost kad su ljudi živjeli u pećinama i kad ženama nije bilo važno da muškarac zna napamet koliko je korijen iz 3 nego koliko su je sposobni zaštiti u ugroženim situacijama i koliko su sposobni da mogu kući donijeti međeda na ledjima da se pojede nešta :mrgreen: To je daleka priroda žena, sve je to zapisano u genskim česticama.. Ni danas se nešto nije puno promijenilo ali danas gledaju na pare a šta sve pare donose.. Novci kod muškarca ženi donose opet sigurnost da ih njima može obraniti, donose im i sigurnost da je sposoban da ih zaradi a na kraju i da donese hranu u kuću.. Žene prije svega traže sigurnost za sebe i svoju djecu, tako i biraju muževe..

Fazon je sto je on reko da djevojke hoce nekoga ko nema ni skole ni posla ni primanja :mrgreen: a to za misicave i odrastanje na ulici moze proc
TrgSolidarnosti

#10 Re: Djevojke i loši momci?

harell wrote:
Fazon je sto je on reko da djevojke hoce nekoga ko nema ni skole ni posla ni primanja :mrgreen: a to za misicave i odrastanje na ulici moze proc
Ja mislim da je to mit što je on spomenuo jer ja nikad nisam vidio ili upoznao ženu koja hoda sa nekim klošarom koji nema primanja, ni posla.. To možda bude vrlo kratko a takve veze u 99,9% slučajeva završe nogom..
Da je to istina onda bi žene padale u zagrljaj onim prosjacima na ulici :mrgreen:
dakine

#11 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dakine »

onda se vraćamo duboko u prošlost kad su ljudi živjeli u pećinama i kad ženama nije bilo važno da muškarac zna napamet koliko je korijen iz 3 nego koliko su je sposobni zaštiti u ugroženim situacijama i koliko su sposobni da mogu kući donijeti međeda na ledjima da se pojede nešta :mrgreen: To je daleka priroda žena, sve je to zapisano u genskim česticama.. Ni danas se nešto nije puno promijenilo ali danas gledaju na pare a šta sve pare donose.. Novci kod muškarca ženi donose opet sigurnost da ih njima može obraniti, donose im i sigurnost da je sposoban da ih zaradi a na kraju i da donese hranu u kuću.. Žene prije svega traže sigurnost za sebe i svoju djecu, tako i biraju muževe..Muž i ljubav su u drugom planu

1,73205 08075 68877 29352 74463 41505 87236 69428 05253 81038 06280 5580...

kako ja znam napamet, a hoce me zene :mrgreen:

ma zene hoce muskarca koji sposoban i nije neki tip lezi hljebe da te jedem, ceka kad ce se zena trznuti da tipla racun pa da ustedi petaka, nego koji je sve to suprotno i koji ce je poslati u pm kad zasluzi. Takve momke zene vole, ebi ga, mora se znati ko je musko :)
Last edited by dakine on 02/03/2013 03:19, edited 1 time in total.
harell

#12 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

TrgSolidarnosti wrote:
harell wrote:
Ja mislim da je to mit što je on spomenuo jer ja nikad nisam vidio ili upoznao ženu koja hoda sa nekim klošarom koji nema primanja, ni posla.. To možda bude vrlo kratko a takve veze u 99,9% slučajeva završe nogom..
Da je to istina onda bi žene padale u zagrljaj onim prosjacima na ulici :mrgreen:
Pa upravo tako, zato i kazem da ne vidim logiku u temi, kad sam procitao prvi pasus dosta mi je bilo :mrgreen:
harell

#13 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

dakine wrote:

ma zene hoce muskarca koji sposoban i nije neki tip lezi hljebe da te jebem, ceka kad ce se zena trznuti da tipla racun pa da ustedi petaka, nego koji je sve to suprotno i koji ce je poslati u pm kad zasluzi. Takve momke zene vole, ebi ga, mora se znati ko je musko :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TrgSolidarnosti

#14 Re: Djevojke i loši momci?

dakine wrote:

ma zene hoce muskarca koji sposoban i nije neki tip lezi hljebe da te jebem, ceka kad ce se zena trznuti da tipla racun pa da ustedi petaka, nego koji je sve to suprotno i koji ce je poslati u pm kad zasluzi. Takve momke zene vole, ebi ga, mora se znati ko je musko :)
Jess prekopiro iz wikipedie bando jedna :P
dakine

#15 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dakine »

TrgSolidarnosti wrote:
dakine wrote:

Jess prekopiro iz wikipedie bando jedna :P
sala mala :-D
dakine

#16 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dakine »

harell wrote:
dakine wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valjda nece biti baN :roll: :D
harell

#17 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

Ma nece ban, ali ja sam oplako :mrgreen:
dakine

#18 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dakine »

harell wrote:Ma nece ban, ali ja sam oplako :mrgreen:
tamann prije :zzzz: :razz:
harell

#19 Re: Djevojke i loši momci?

Post by harell »

dakine wrote:
harell wrote:Ma nece ban, ali ja sam oplako :mrgreen:
tamann prije :zzzz: :razz:
Bas tako :mrgreen:
majmunce

#20 Re: Djevojke i loši momci?

Post by majmunce »

Kako koja, zavisi. Ja ne volim sad da je toliko los da je pucao, sjedio u zatvoru i slicno. Ali volim da je malo onako bad boy i da je samo prema meni dobar od svih djevojaka, jer tako zna to i biti, momak koji je los a svoju djevojku voli ludo.
JThomas

#21 Re: Djevojke i loši momci?

Post by JThomas »

naravno da je željo preči od svadbe od djevojkine sestre, to je normalan, poželjan i opravdan stav i normalno da drugi jaran ima više sreće sa ženama :thumbup:
ho oponopono

#22 Re: Djevojke i loši momci?

Post by ho oponopono »

...ah taj slatkorječivi lažljivac koji je ignoriše a oko njega hrpetina djevi pobogu, samopotvrđivanje prorađuje...ma iza te "grube "fasade sigurno se krije dobra, ranjiva dušica kojoj treba jedno oblikovanje prema njenoj slici, ili pak usljed pomućenog rasuđivanja nesvjesno ga bira po dobrom starom šablonu, opet i iznova nedostatak ljubavi i pažnje, nadajući se napokon rješenju... 8-)
Last edited by ho oponopono on 02/03/2013 08:49, edited 1 time in total.
sinuhe

#23 Re: Djevojke i loši momci?

Post by sinuhe »

A to su one zene i muskarci koje onda izdrzava rodbina ili drzava kad izrode desetoro djece.
p206

#24 Re: Djevojke i loši momci?

Post by p206 »

ho oponopono wrote:...ah taj slatkorječivi lažljivac koji je ignoriše a oko njega hrpetina djevi pobogu, samopotvrđivanje prorađuje...ma iza te "grube "fasade sigurno se krije dobra, ranjiva dušica kojoj treba jedno oblikovanje prema njenoj slici, ili pak usljed pomućenog rasuđivanja nesvjesno ga bira po dobrom starom šablonu, opet i iznova nedostatak ljubavi i pažnje, nadajući se napokon rješenju... 8-)
čoek objasnio, ključaj forum
fantom slobode

#25 Re: Djevojke i loši momci?

Post by fantom slobode »

Eto to smo apsolvirali, nego kako to ide kad ti losi momci nisu ni do koljena djevojkama sa njihovim trajnim karakterom macke, koja voli samo sebe, koliko god losa ne izgledala na prvi pogled...(iz Mire sto djavola vire...)

Da primjetim, nekako mi se cine ovi novi momci super, kakve su djevojke...
Post Reply