Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da kazem jednu za nase "djevojcice", nemojte mislit da je nesto protiv vas, samo vam zelim ukazati da cesce oblacite farmerke!!!!
Iz kojeg razloga vam ja ovo sad pricam????? Farmerke kad obucete onda među muskom populacijom javljaju se razne DISKUSIJE
Dolazi do izrazaja bas ono sto mi zelimo, nemojte oblacit tamo neke "čakšire" Bože sacuvaj!!! Ako zelite da mi muskarci kad vas vidimo prve svoje utiske ispoljavamo kao "UFFFFFF" onda ih oblacite.
Eeee bas te koje su svejsne da im dobro stoje one i trebaju da ih forsiraju.
A ne da oblace nesto u sta ce propasti, e pa necemo se tako igrati.
Farmerke daju ono sto ostale tole ne mogu. A to je UFFFFF
BO wrote:Eeee bas te koje su svejsne da im dobro stoje one i trebaju da ih forsiraju.
A ne da oblace nesto u sta ce propasti, e pa necemo se tako igrati.
Farmerke daju ono sto ostale tole ne mogu. A to je UFFFFF
Ja se ne izvlacim iz farmerki samo zato sto se u njima osjecam ono bas k'o ja...
ALI koke ako nosite preuske hlace, a posebno farmerke imate puno vecu sansu (od onih sto su vjecno u suknjama) da se napatite tokom poroda...rek'o nama rahmetli Kula, profesor!
Jos ako ste neobdarene kukovima k'o ja....tesko vama
sicky wrote:Ja se ne izvlacim iz farmerki samo zato sto se u njima osjecam ono bas k'o ja...
ALI koke ako nosite preuske hlace, a posebno farmerke imate puno vecu sansu (od onih sto su vjecno u suknjama) da se napatite tokom poroda...rek'o nama rahmetli Kula, profesor!
Jos ako ste neobdarene kukovima k'o ja....tesko vama
Uh, i kukovi su moj zaštitni znak.Onako i sprijeda i pozada farmerke sve fino pokupe i drže na mjestu.Samo se u farmerkama osjećam dobro.
hehe,ljudi farmerke i pored svoje prednosti imaju i manu,a k su previse uske imate vecu mogucnost da dobijete prosirene vene, hehe,a s tim se ne valja igrati
inace i ja volim farmerice, posebno one nismog struka, da mi malo viri guza, jer ja volim svoju guzu, a voli je i dosta muskih