djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

maccarona

Post by maccarona »

pici wrote:
maccarona wrote:e momci :D ajde u inat ovim curama :D plaknite se i nabacite nove dande :D:D
eve ja opet poceo "BRUT" koristiti i brijem noge :D
cestitam ti danasnji praznik :lol: :D :D :D
Saian

Post by Saian »

maccarona wrote: nabacite nove dande :D:D
a sta ti je to ? :oops: :D
Tarioza

Post by Tarioza »

lelab wrote:Ustvari, evo u cemu se razlikuju po ovome cure sa foruma.
Svaka sarajka zna vrlo dobro da frajeri u nasem gradu ne lice ni nasta i da ih je vecina bezveznjaka (pricamo o fizickom izgledu na prvom mjestu, a nije im daleko na zalost ni psiha).
One cure kojima su frajeri u ovom gradu odlicni i nista im ne fali (vidim ovde i komentara da su najbolji :lol: ) su cure koje nisu uopste iz Sarajeva, nego seljanke, provincijalke i brdjanke. Razumljivo je da je jednoj brdjanki nakon silnih brdjanskih faca kojih se nagledala, frajer iz grada dobar!! :lol: Bio bi i meni, razumijem vas!! Takvoj curi je vazno da frajer ima zube u glavi, pristojnu odjecu, normalan naglasak, takva i ne gleda je li on ruzan ili lijep :lol: :lol: :lol:
Posalji nam sliku da vidimo na sta ti licis, ako uopste i licis na nesta
maccarona

Post by maccarona »

Saian wrote:
maccarona wrote: nabacite nove dande :D:D
a sta ti je to ? :oops: :D
sjekutici :D:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Tarioza wrote:
Svaka sarajka zna vrlo dobro da frajeri u nasem gradu ne lice ni nasta i da ih je vecina bezveznjaka (pricamo o fizickom izgledu na prvom mjestu, a nije im daleko na zalost ni psiha).
One cure kojima su frajeri u ovom gradu odlicni i nista im ne fali (vidim ovde i komentara da su najbolji :lol: ) su cure koje nisu uopste iz Sarajeva, nego seljanke, provincijalke i brdjanke. Razumljivo je da je jednoj brdjanki nakon silnih brdjanskih faca kojih se nagledala, frajer iz grada dobar!! :lol: Bio bi i meni, razumijem vas!! Takvoj curi je vazno da frajer ima zube u glavi, pristojnu odjecu, normalan naglasak, takva i ne gleda je li on ruzan ili lijep :lol: :lol: :lol:
Posalji nam sliku da vidimo na sta ti licis, ako uopste i licis na nesta
nemoj da vjesa sliku ovdje ,nek nam da link sa derneka.ba :D
pa da mi dajdinca stravu saljeva jedno heftu dana :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

pitt wrote:eto je breeze :D:D:D:D ubila se za tebe :D:D:D
ma eto je tebi. meni fali sestica, citav dan sam u kuhinji, pokusali smo napraviti svjezu tjestetninu, sad u stomaku imamo masu "zivog" tijesta :-) a da ti ne pricam kako sam se sjebao danas kad vidjeh, u mojoj cistoj i uredno osisanoj kosi, par sijedih :-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici? :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
ma eto je tebi. meni fali sestica, citav dan sam u kuhinji, pokusali smo napraviti svjezu tjestetninu, sad u stomaku imamo masu "zivog" tijesta :-) a da ti ne pricam kako sam se sjebao danas kad vidjeh, u mojoj cistoj i uredno osisanoj kosi, par sijedih :-) :D
suti :oops: ima i puno gorih mjesta za pronaci sijedu :lol:
callmethebreeeze

anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote:
suti :oops: ima i puno gorih mjesta za pronaci sijedu :lol:
gdje nausnica, ima li ona sta reci na ovu temu?
:D
JEDRILICA

#560 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Post by JEDRILICA »

lelab wrote:
JEDRILICA wrote: Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio! :roll:
ooooooooo sta ima nacionalisto

Nacionalista? hahah grohotom se smijem! Boze kompleksa!
lelab

Post by lelab »

anais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici? :oops:
A sto jadno moje malo da nisi iz Banovica mozda jadna ti majka :lol: :lol:
Doduse prijetnja ti je na mjestu, meni je gore da mi prijetis Banovicima nego recimo sakama :D :D

Hehe nakon svih presmijesnih komentara ocito je jasno da je ovaj forum okupiran ne-sarajlijama :D :D
Ma ne moze covjek od seljaka pobjec nikako :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

lelab wrote:
anais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici? :oops:
A sto jadno moje malo da nisi iz Banovica mozda jadna ti majka :lol: :lol:
Doduse prijetnja ti je na mjestu, meni je gore da mi prijetis Banovicima nego recimo sakama :D :D

Hehe nakon svih presmijesnih komentara ocito je jasno da je ovaj forum okupiran ne-sarajlijama :D :D
Ma ne moze covjek od seljaka pobjec nikako :lol: :lol:
de ucini nam uslugu i nestani ziva bila :D:D zatvori se u ormar za svojom malogradjanstinom i papanlukom.
lelab

Post by lelab »

Pa jasno je ko se jezi na moje komentare:
frajeri iz Sarajeva jer naravno da ne mogu da podnesu da im se kaze da su odvratni i trebe koje nisu iz Sarajeva!!!!

Pa napravite anketu pa da vidite sta cure fakat misle o vama!
Naravno samo sarajke mogu glasat :D :D
pitt

Post by pitt »

na tvoje komentare se jezi ko ima imalo mozga u glavi.
anais_nin

Post by anais_nin »

:D
callmethebreeeze

ni ti, ni zoom, garant niste iz sa :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:ni ti, ni zoom, garant niste iz sa :D
cuj iz Sa :? to se samo na razglednicama gleda.... ja iz stale internetam :D citav dan krave gledam, pa mora da mi zbog toga nasi "bikovi" niJesu ruzni :D
maccarona

Post by maccarona »

nase zivotinje imaju najljepse fleke :D:D
moja je pobijedila na takmicenju za naj kravu 8-) 8-) 8-) 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:nase zivotinje imaju najljepse fleke :D:D
:lol: :thumbup: i laze ko kaze da ne mirisu :oops:
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:
maccarona wrote:nase zivotinje imaju najljepse fleke :D:D
:lol: :thumbup: i laze ko kaze da ne mirisu :oops:
i imaju sve zube :D:D
RIZVA

Post by RIZVA »

sta treba da zasluzim povjerenje kod vas zenskinja

bez šupljaka please :-D
anais_nin

Post by anais_nin »

RIZVA wrote:sta treba da zasluzim povjerenje kod vas zenskinja

bez šupljaka please :-D
kod mene se to ne zasluzuje, nego odrzava :D il ga ima il ga nema na pocetku :D slusam onaj mali "glasic" :D tako da djaba svi planovi i taktike :D
esso_sa

Post by esso_sa »

mima wrote: A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
A ti si vidim mjerodavna da das komentar. Ako si ti ista ona mima koja se javlja na infobaru-u i ako uzmem u obzir u kojim si temama najaktivnija i sta sve pises, mislim da te "pregazilo" frajera u ovom gradu koliko imas i postova. I opet, smatras se kompetentnom da komentarises fina neiskvarena djevojcice ?

Ostali, zasto toliko ogranicenje ? Ako je neko rekao da su ok frajeri iz BG-a zasto to odmah okrecete na nacionalizam i odmah vezete sa nekim Palama i sl. ??? Sta da je je neko i sa Pala ? Sta fali tome ? Da je cura rekla da su fini frajeri iz Zagreba vi bi ste izgleda odmah okrenuli to u pravcu, idi malo do Sirokog Brijega pa trazi frajera ???
Preglupo, preplitko i jaaaako ograniceno razmisljanje !
Dalje, kada se kaze da je neko sa brda onda je taj neko sa brda a ne iz nekog drugog grada koji nije Sarajevo ! Na kraju svega, zasto ljudi koji su dosli iz drugih gradova da zive u SA i koji te gradove toliko brane, zasto se ne vrate u te iste gradove iz kojih su dosli ????
Ja kao osoba koja je rodjena u Sarajevu, bio u Sarajevu od kako sam rodjen i sada zivim u Sarajevu sa sigurnoscu tvrdim : Sarajevo je puno seljaka i seljanki a tome svjedoci i koji su lokali u ovom gradu najposjeceniji i koja se muzika najvise fura ! Ja licno smatram da je normalnim frajerima nemoguce vise naci normalnu curu ili obrnuto u ovom gradu, jer i ako nadjes i svidi ti se, u 95% slucajeva ce se kasnije ispostaviti da nema mozga u glavi, da je seljanka/seljak da je sponzorusa ili ravaku (malo cenzure na satrovackom zbog admina :))
A koga je cura uopste uvrijedila ??? Pise kako jeste i ima pravo na svoje misljenje ! Na kraju, sta se ti smatras kompetentnim da sudis o stanju u Sarajevu npr ??? Pa pogledaj sta ti pise u profilu i koja je tvoja lokacija ! Pricas o necemu gdje uopste nisi fizicki ni prisutan

Jos za kraj, recite i meni sta ja imam pravo komentarisato sa samo 5 postova na ovom forumu.... :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

esso_sa wrote:
mima wrote: A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
A ti si vidim mjerodavna da das komentar. Ako si ti ista ona mima koja se javlja na infobaru-u i ako uzmem u obzir u kojim si temama najaktivnija i sta sve pises, mislim da te "pregazilo" frajera u ovom gradu koliko imas i postova. I opet, smatras se kompetentnom da komentarises fina neiskvarena djevojcice ?

Ostali, zasto toliko ogranicenje ? Ako je neko rekao da su ok frajeri iz BG-a zasto to odmah okrecete na nacionalizam i odmah vezete sa nekim Palama i sl. ??? Sta da je je neko i sa Pala ? Sta fali tome ? Da je cura rekla da su fini frajeri iz Zagreba vi bi ste izgleda odmah okrenuli to u pravcu, idi malo do Sirokog Brijega pa trazi frajera ???
Preglupo, preplitko i jaaaako ograniceno razmisljanje !
Dalje, kada se kaze da je neko sa brda onda je taj neko sa brda a ne iz nekog drugog grada koji nije Sarajevo ! Na kraju svega, zasto ljudi koji su dosli iz drugih gradova da zive u SA i koji te gradove toliko brane, zasto se ne vrate u te iste gradove iz kojih su dosli ????
Ja kao osoba koja je rodjena u Sarajevu, bio u Sarajevu od kako sam rodjen i sada zivim u Sarajevu sa sigurnoscu tvrdim : Sarajevo je puno seljaka i seljanki a tome svjedoci i koji su lokali u ovom gradu najposjeceniji i koja se muzika najvise fura ! Ja licno smatram da je normalnim frajerima nemoguce vise naci normalnu curu ili obrnuto u ovom gradu, jer i ako nadjes i svidi ti se, u 95% slucajeva ce se kasnije ispostaviti da nema mozga u glavi, da je seljanka/seljak da je sponzorusa ili ravaku (malo cenzure na satrovackom zbog admina :))
A koga je cura uopste uvrijedila ??? Pise kako jeste i ima pravo na svoje misljenje ! Na kraju, sta se ti smatras kompetentnim da sudis o stanju u Sarajevu npr ??? Pa pogledaj sta ti pise u profilu i koja je tvoja lokacija ! Pricas o necemu gdje uopste nisi fizicki ni prisutan

Jos za kraj, recite i meni sta ja imam pravo komentarisato sa samo 5 postova na ovom forumu.... :lol:
da ti lagano prevedem, posto vidim ne upracas, to sto se crveni znaci da ti se obraca administrator. Ohani s vrijedjanjem!
esso_sa

Post by esso_sa »

A zar administrator ne treba da se obraca i djeluje nepristrasno samo kada se nesto tice kompletnog foruma a ne kada se administratoru nesto licno ne svidja ???
Ja koliko vidim, curu si nalijepio zato sto se TEBI LICNO nije svidjelo sta je napisala ;)
Zasto onda nisi ofarbao u crveno i opomenuo na sljedece postove ?

Tipicno vrijedjanje :
Tipicni nacionalizam :
JEDRILICA wrote:[
Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio! :roll:
Na kraju, rijec "upracas" ne postoji u rijecniku naseg jezika ! Bez uvrede ali jako si nepismen za administratora jednog gradskog foruma ;)
Post Reply