cestitam ti danasnji praznikpici wrote:eve ja opet poceo "BRUT" koristiti i brijem nogemaccarona wrote:e momciajde u inat ovim curama
plaknite se i nabacite nove dande
:D
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tarioza
Posalji nam sliku da vidimo na sta ti licis, ako uopste i licis na nestalelab wrote:Ustvari, evo u cemu se razlikuju po ovome cure sa foruma.
Svaka sarajka zna vrlo dobro da frajeri u nasem gradu ne lice ni nasta i da ih je vecina bezveznjaka (pricamo o fizickom izgledu na prvom mjestu, a nije im daleko na zalost ni psiha).
One cure kojima su frajeri u ovom gradu odlicni i nista im ne fali (vidim ovde i komentara da su najbolji) su cure koje nisu uopste iz Sarajeva, nego seljanke, provincijalke i brdjanke. Razumljivo je da je jednoj brdjanki nakon silnih brdjanskih faca kojih se nagledala, frajer iz grada dobar!!
Bio bi i meni, razumijem vas!! Takvoj curi je vazno da frajer ima zube u glavi, pristojnu odjecu, normalan naglasak, takva i ne gleda je li on ruzan ili lijep
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
nemoj da vjesa sliku ovdje ,nek nam da link sa derneka.baTarioza wrote:Posalji nam sliku da vidimo na sta ti licis, ako uopste i licis na nestalelab wrote:Ustvari, evo u cemu se razlikuju po ovome cure sa foruma.
Svaka sarajka zna vrlo dobro da frajeri u nasem gradu ne lice ni nasta i da ih je vecina bezveznjaka (pricamo o fizickom izgledu na prvom mjestu, a nije im daleko na zalost ni psiha).
One cure kojima su frajeri u ovom gradu odlicni i nista im ne fali (vidim ovde i komentara da su najbolji) su cure koje nisu uopste iz Sarajeva, nego seljanke, provincijalke i brdjanke. Razumljivo je da je jednoj brdjanki nakon silnih brdjanskih faca kojih se nagledala, frajer iz grada dobar!!
Bio bi i meni, razumijem vas!! Takvoj curi je vazno da frajer ima zube u glavi, pristojnu odjecu, normalan naglasak, takva i ne gleda je li on ruzan ili lijep
![]()
![]()
pa da mi dajdinca stravu saljeva jedno heftu dana
-
callmethebreeeze
ma eto je tebi. meni fali sestica, citav dan sam u kuhinji, pokusali smo napraviti svjezu tjestetninu, sad u stomaku imamo masu "zivog" tijestapitt wrote:eto je breeze:D:D:D ubila se za tebe
:D:D
- anais_nin
a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici?lelab wrote:Ustvari, evo u cemu se razlikuju po ovome cure sa foruma.
![]()
![]()
- anais_nin
suticallmethebreeeze wrote:ma eto je tebi. meni fali sestica, citav dan sam u kuhinji, pokusali smo napraviti svjezu tjestetninu, sad u stomaku imamo masu "zivog" tijestapitt wrote:eto je breeze:D:D:D ubila se za tebe
a da ti ne pricam kako sam se sjebao danas kad vidjeh, u mojoj cistoj i uredno osisanoj kosi, par sijedih
![]()
-
callmethebreeeze
gdje nausnica, ima li ona sta reci na ovu temu?anais_nin wrote:suticallmethebreeeze wrote:ma eto je tebi. meni fali sestica, citav dan sam u kuhinji, pokusali smo napraviti svjezu tjestetninu, sad u stomaku imamo masu "zivog" tijestapitt wrote:eto je breeze:D:D:D ubila se za tebe
a da ti ne pricam kako sam se sjebao danas kad vidjeh, u mojoj cistoj i uredno osisanoj kosi, par sijedih
![]()
ima i puno gorih mjesta za pronaci sijedu
-
JEDRILICA
#560 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
lelab wrote:ooooooooo sta ima nacionalistoJEDRILICA wrote: Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio!![]()
Nacionalista? hahah grohotom se smijem! Boze kompleksa!
-
lelab
A sto jadno moje malo da nisi iz Banovica mozda jadna ti majkaanais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici?
Doduse prijetnja ti je na mjestu, meni je gore da mi prijetis Banovicima nego recimo sakama
Hehe nakon svih presmijesnih komentara ocito je jasno da je ovaj forum okupiran ne-sarajlijama
Ma ne moze covjek od seljaka pobjec nikako
- pitt
de ucini nam uslugu i nestani ziva bilalelab wrote:A sto jadno moje malo da nisi iz Banovica mozda jadna ti majkaanais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici?![]()
Doduse prijetnja ti je na mjestu, meni je gore da mi prijetis Banovicima nego recimo sakama![]()
![]()
Hehe nakon svih presmijesnih komentara ocito je jasno da je ovaj forum okupiran ne-sarajlijama![]()
![]()
Ma ne moze covjek od seljaka pobjec nikako![]()
-
callmethebreeeze
ni ti, ni zoom, garant niste iz sa 
- anais_nin
kod mene se to ne zasluzuje, nego odrzavaRIZVA wrote:sta treba da zasluzim povjerenje kod vas zenskinja
bez šupljaka please
-
esso_sa
A ti si vidim mjerodavna da das komentar. Ako si ti ista ona mima koja se javlja na infobaru-u i ako uzmem u obzir u kojim si temama najaktivnija i sta sve pises, mislim da te "pregazilo" frajera u ovom gradu koliko imas i postova. I opet, smatras se kompetentnom da komentarises fina neiskvarena djevojcice ?mima wrote: A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
Ostali, zasto toliko ogranicenje ? Ako je neko rekao da su ok frajeri iz BG-a zasto to odmah okrecete na nacionalizam i odmah vezete sa nekim Palama i sl. ??? Sta da je je neko i sa Pala ? Sta fali tome ? Da je cura rekla da su fini frajeri iz Zagreba vi bi ste izgleda odmah okrenuli to u pravcu, idi malo do Sirokog Brijega pa trazi frajera ???
Preglupo, preplitko i jaaaako ograniceno razmisljanje !
Dalje, kada se kaze da je neko sa brda onda je taj neko sa brda a ne iz nekog drugog grada koji nije Sarajevo ! Na kraju svega, zasto ljudi koji su dosli iz drugih gradova da zive u SA i koji te gradove toliko brane, zasto se ne vrate u te iste gradove iz kojih su dosli ????
Ja kao osoba koja je rodjena u Sarajevu, bio u Sarajevu od kako sam rodjen i sada zivim u Sarajevu sa sigurnoscu tvrdim : Sarajevo je puno seljaka i seljanki a tome svjedoci i koji su lokali u ovom gradu najposjeceniji i koja se muzika najvise fura ! Ja licno smatram da je normalnim frajerima nemoguce vise naci normalnu curu ili obrnuto u ovom gradu, jer i ako nadjes i svidi ti se, u 95% slucajeva ce se kasnije ispostaviti da nema mozga u glavi, da je seljanka/seljak da je sponzorusa ili ravaku (malo cenzure na satrovackom zbog admina
A koga je cura uopste uvrijedila ??? Pise kako jeste i ima pravo na svoje misljenje ! Na kraju, sta se ti smatras kompetentnim da sudis o stanju u Sarajevu npr ??? Pa pogledaj sta ti pise u profilu i koja je tvoja lokacija ! Pricas o necemu gdje uopste nisi fizicki ni prisutananais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici?
Jos za kraj, recite i meni sta ja imam pravo komentarisato sa samo 5 postova na ovom forumu....
- anais_nin
da ti lagano prevedem, posto vidim ne upracas, to sto se crveni znaci da ti se obraca administrator. Ohani s vrijedjanjem!esso_sa wrote:A ti si vidim mjerodavna da das komentar. Ako si ti ista ona mima koja se javlja na infobaru-u i ako uzmem u obzir u kojim si temama najaktivnija i sta sve pises, mislim da te "pregazilo" frajera u ovom gradu koliko imas i postova. I opet, smatras se kompetentnom da komentarises fina neiskvarena djevojcice ?mima wrote: A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
Ostali, zasto toliko ogranicenje ? Ako je neko rekao da su ok frajeri iz BG-a zasto to odmah okrecete na nacionalizam i odmah vezete sa nekim Palama i sl. ??? Sta da je je neko i sa Pala ? Sta fali tome ? Da je cura rekla da su fini frajeri iz Zagreba vi bi ste izgleda odmah okrenuli to u pravcu, idi malo do Sirokog Brijega pa trazi frajera ???
Preglupo, preplitko i jaaaako ograniceno razmisljanje !
Dalje, kada se kaze da je neko sa brda onda je taj neko sa brda a ne iz nekog drugog grada koji nije Sarajevo ! Na kraju svega, zasto ljudi koji su dosli iz drugih gradova da zive u SA i koji te gradove toliko brane, zasto se ne vrate u te iste gradove iz kojih su dosli ????
Ja kao osoba koja je rodjena u Sarajevu, bio u Sarajevu od kako sam rodjen i sada zivim u Sarajevu sa sigurnoscu tvrdim : Sarajevo je puno seljaka i seljanki a tome svjedoci i koji su lokali u ovom gradu najposjeceniji i koja se muzika najvise fura ! Ja licno smatram da je normalnim frajerima nemoguce vise naci normalnu curu ili obrnuto u ovom gradu, jer i ako nadjes i svidi ti se, u 95% slucajeva ce se kasnije ispostaviti da nema mozga u glavi, da je seljanka/seljak da je sponzorusa ili ravaku (malo cenzure na satrovackom zbog admina)
A koga je cura uopste uvrijedila ??? Pise kako jeste i ima pravo na svoje misljenje ! Na kraju, sta se ti smatras kompetentnim da sudis o stanju u Sarajevu npr ??? Pa pogledaj sta ti pise u profilu i koja je tvoja lokacija ! Pricas o necemu gdje uopste nisi fizicki ni prisutananais_nin wrote: a da ti malo ohanes s uvredama, da se ne bi poblize upoznavala sa seocem zvanim Banovici?
Jos za kraj, recite i meni sta ja imam pravo komentarisato sa samo 5 postova na ovom forumu....
-
esso_sa
A zar administrator ne treba da se obraca i djeluje nepristrasno samo kada se nesto tice kompletnog foruma a ne kada se administratoru nesto licno ne svidja ???
Ja koliko vidim, curu si nalijepio zato sto se TEBI LICNO nije svidjelo sta je napisala
Zasto onda nisi ofarbao u crveno i opomenuo na sljedece postove ?
Tipicno vrijedjanje :
Ja koliko vidim, curu si nalijepio zato sto se TEBI LICNO nije svidjelo sta je napisala
Zasto onda nisi ofarbao u crveno i opomenuo na sljedece postove ?
Tipicno vrijedjanje :
Tipicni nacionalizam :mima wrote: A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
Na kraju, rijec "upracas" ne postoji u rijecniku naseg jezika ! Bez uvrede ali jako si nepismen za administratora jednog gradskog forumaJEDRILICA wrote:[
Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio!![]()