bez komentarakanada71 wrote: I da, Bosanci u Kanadi izvode cure na veceru, cisti su, uredni, mozda 1 od 10 je metro tip, i paze na rijecnik pred curama. Isto je, ne tako davno bilo u Sarajevu takodje!
ipak cu potvrditi ovo "cisti su i uredni"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bez komentarakanada71 wrote: I da, Bosanci u Kanadi izvode cure na veceru, cisti su, uredni, mozda 1 od 10 je metro tip, i paze na rijecnik pred curama. Isto je, ne tako davno bilo u Sarajevu takodje!
Dirty Harry wrote:Ovo mi je uzor ...
anais_nin wrote:
u pravu siovaj bosnjo odmah nekulturno kaze "samo zguziti"
![]()
kanadjanin ti to fino kulturno upakuje
malo reklame, tuborg tocheni u Babylonu ma fantazijamadner wrote:Ma nemoj se sikirat, ima još mjesta gdje se ispod 0.5 ne naručuje ništaNosferatu wrote:Ja ako mogu uputiti kritiku muskarcima u Sarajevu ta bi bila da su se propederisali kao bjelosvjetski metroseksualcic, kojima je ofirno s "jajanon" sjest pivu popi't jer se pije sad zesca, tacnije lize, s dna kakve case. Cak se i piva propederisala pa je serviraju u flasici od Fruktalovog soka.
Jah, meni je Sarajevska neprevaziđena. Samo ne znam jel mi draža ona mala, koju cijelu možeš popit na optimalnoj temperaturi, ili klipača kad ne moraš zvat konobara svakih 10 minutaSaian wrote:malo reklame, tuborg tocheni u Babylonu ma fantazijamadner wrote:Ma nemoj se sikirat, ima još mjesta gdje se ispod 0.5 ne naručuje ništaNosferatu wrote:Ja ako mogu uputiti kritiku muskarcima u Sarajevu ta bi bila da su se propederisali kao bjelosvjetski metroseksualcic, kojima je ofirno s "jajanon" sjest pivu popi't jer se pije sad zesca, tacnije lize, s dna kakve case. Cak se i piva propederisala pa je serviraju u flasici od Fruktalovog soka.![]()
![]()
cementcallmethebreeeze wrote:ajde bremahalusha80 wrote:hahahahovo je bilo samo za djevojke , a vi muskarci se odmah upalili
ja se izvinjavam trebala sam na pocetku reci "cast izuzetcima-manjini" koji znaju za manire lijepog ponasanja
a da nisam jos spomenula , da su nam ulije postali javni wc, naime pored stalnog RECI CU "HRAKANJA", a blago receno pljuvanja po ulicama , jedna od sasvim normalnih pojava ovdje je i pisanje po istim, nadam se da nece preci i na obavljenje velike nuzde
mada me ne bi iznenadilo i to, a cest prizor je (to sam primjetila tokom voznje okolo) je "kopanje nosa" mmmmmmmmmm nesto neizostavno kod vecine vozaca
e haj sad recite da pretjerujem, zaista mi se gade takve stvari to je sto se tice njihove higjene, ali ono sto me isto boli je cistoca naseg grada, nekada imam osjecaj da se sve to radi samo da izgleda sto prljavije,steta ,nemamo mi tu svijest izgleda , osim ako se ne pocnu placati kazne za to...mada sumljam , nismo mi svicarskada vidis na sto lice ulice svedskih gradova, pogotovo vikendom kada se kafane pozatvaraju
primitivaca ima svuda
Mozda taj lokal nije bio dovoljno prozračenmahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Njeno omiljeno mjesto za izlazak je AquaStick! wrote:Mozda taj lokal nije bio dovoljno prozračenmahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
![]()
A inače, šta znači biti lijepo obučen ? Ne moramo svi pratiti svjetske trendove ? Ili moramo
fali još ono otegnuto aaaa - ah- amaan godpodine Wilding iliti Zagoreduh_sa_sjekirom wrote:Njeno omiljeno mjesto za izlazak je AquaStick! wrote:Mozda taj lokal nije bio dovoljno prozračenmahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
![]()
A inače, šta znači biti lijepo obučen ? Ne moramo svi pratiti svjetske trendove ? Ili moramo
Osobito danima kad je muzika live, i raja je "samo takva"...
Oblači se po posljednjoj modi,
4 šlaufa (celulita) oko struka i majica body
A kad hoda u štiklama sa ukrasima od zlata
k'o da čupa noge iz živoga blata...
a poenta ovog posta je?kanada71 wrote:Četiri djevojke napadnute na ulici
Oteli im mobitele i novčanike...
22.01.2008. 00:13
Tuzlanski policajci uhapsili su preksinoć, jedan sat iza ponoći, trojicu muškaraca koje su u ulici Ismeta Mujezinovića zatekli kako pokušavaju opljačkati četiri djevojke, saopćeno je jučer iz PU Tuzla.
Vidjevši da im se tokom razbojništva približava policijska patrola, mladići su pokušali pobjeći, ali su brzom i efikasnom akcijom policije uhvaćeni i privedeni u službene prostorije.
Policija je saopćila da se radi o A. G. (22), A. T. (21) i D. M. (29), svi iz Gornje Tuzle.
Četiri djevojke, iz Tuzle, Lukavca, Maglaja i Brčkog, prilikom razbojništva lakše su povrijeđene udarcima u glavu.
Trojka iz Gornje Tuzle otela im je mobitele i novčanike u kojima su bili dokumenti i nešto novca.
KLAP KLAP KLAP, nek se zna da nismo ko stranci!
Ovoga valjda nije bilo prije, i to su u BiH donijeli stranci?
ja i dalje ne mogu da shvatim sta je tvoj argument? Da su bosanci u Kanadi kulturniji i "bolji" od onih u BiH?kanada71 wrote:Nisam poredio Kanadjane sa Bosancima, vec Bosance u Kanadi sa Bosancima u BiH. Znao sam da ce neko prije ili kasnije postaviti text kao ovaj iznad. Znam da su zene zrtve nasilja u Kanadi, moja poenta je da mi u BiH taj trend polako sustizemo. Ako je to olaksavajuca okolnost, tj. da nismo najgori nego tu negdje pri vrhu, izvinjavam se na uznemiravanju.
Osim toga, koga zanima u Kanadi je u 2006. ubijeno 605 osoba sto je za 58 manje nego u 2005. U USA je ta cifra oko 3 puta veca. Da ih stignemo u broju pretucenih djevojaka od strane njihovih momaka sigurno ima kandidata bez da pitas dva puta, da ih stignemo u radnim navikama....cvrc, tu je malo teze.
curo draga, ako je to sve tako kako kazes...drzi se ti tih drugih nacija... a nama koji volimo nase muskarcine... ostavi domacemahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
I zenezena21 wrote:curo draga, ako je to sve tako kako kazes...drzi se ti tih drugih nacija... a nama koji volimo nase muskarcine... ostavi domacemahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
pogresno postavljas stvari...naravno da ih se moze biti pun...kako sam ih onda ja pun???Saian wrote:sjo Silver Testelone, pa nisu maniri gliste da ih se bude punoRambo-Amadeus wrote:
pun manira