djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
mahalusha80 wrote:djevojke znate sta meni konkretno smeta, slazem se sa vama, desavalo mi se raznih situacija ovdje budala na razne nacine ,sto kazes spremas se za izlazak danima a ona jedva cekas da se vratis kucividi, svaki muskarac na pocetku ima jedan cilj a to je da te povali, nema veze bio on bosnjo, francuz njemac isl...ali strategija je jako bitna. evo primjer,.
francuz te pozove na veceru , nenametljiv je, zabavan , na prvom stastanku bez ikakve presije cak i bez ikakvog dodirivanja, znaci isti je cilj(100%) ali on to ne pokazuje kao da mu to nije bitno...
bosnjo: da li ce te pozvati na veceru??? tesko , lakse je popiti neku kaficu, a i ako te pozovejadna majko ocekuj svasta jer pobogu on te castio vecerom, slijedi sex ,sta glumis
![]()
otpirlike je ovako , ima tu jos ali ne moze sve stati jbga
cccc. ja mislio zene cijene iskrenost
-
luciferino
Budite sretne što naši muškarci nemaju običaj da žvaću duhan ko na divljem zapadu. Tek bi onda vidjele šta znači pljuvanje i crna hraka.
- selmap26
slažem se. ne znam stvarno šta fali našim muškarcima?ima svega ali uglavno je ok.luciferino wrote:Budite sretne što naši muškarci nemaju običaj da žvaću duhan ko na divljem zapadu. Tek bi onda vidjele šta znači pljuvanje i crna hraka.
-
callmethebreeeze
ja sam sandzaklijabesana wrote:callmethebreeeze wrote:koji su stranci rekli da su nasi muskarci ruzni?
skoti? irci? britanci![]()
sreca pa sam ja sandzaklija te se ne osjecam pogodjen
Zašto? Ti si lijep garant?
- selmap26
čujcallmethebreeeze wrote:ja sam sandzaklijabesana wrote:callmethebreeeze wrote:koji su stranci rekli da su nasi muskarci ruzni?
skoti? irci? britanci![]()
sreca pa sam ja sandzaklija te se ne osjecam pogodjen
-
mahalusha80
ma daj KOMI ne govorim sada o nekoj veceri aman zaman, u avazu ili via del corso , moze se otici i na neka bolje ugodnije i jeftinija mjesta evo pivnica je bas super....nego o nacinu boljeg upoznavanja, a danas svi (vecina ) radi tako da to nije negi problem....samo kazem nasi nemaju stila. vani se podrazumjeva da je takav izlazak ( ko je bio negdje zna). a da...jos niam spomenula , da nam decki obicni ili nemaju kosu , ili zube nesto uvijek fali , a nije ni za odbaciti tijelesna gradja i stomacine
nemojte samo reci bolje da ljulja nego da zulja

-
callmethebreeeze
tj mama mi je sandzosselmap26 wrote:čujcallmethebreeeze wrote:ja sam sandzaklijabesana wrote:
ja sam brinace, skote i irce spomenuo cisto onako iz zajebancije da bih pokazao koji je apsurd generalizovati
- danas
reci joj sulesulesavic wrote:Uh, ja ti i ukusa...mahalusha80 wrote:ma daj KOMI ne govorim sada o nekoj veceri aman zaman, u avazu ili via del corso , moze se otici i na neka bolje ugodnije i jeftinija mjesta evo pivnica je bas super...
-
sulesavic
Ka¾em ja - pogre¹ni ljudi & pogre¹na mjesta...danas wrote:reci joj sulesulesavic wrote:Uh, ja ti i ukusa...mahalusha80 wrote:ma daj KOMI ne govorim sada o nekoj veceri aman zaman, u avazu ili via del corso , moze se otici i na neka bolje ugodnije i jeftinija mjesta evo pivnica je bas super...![]()
- Dirty Harry
Kako me prepozna ...mahalusha80 wrote:ma daj KOMI ne govorim sada o nekoj veceri aman zaman, u avazu ili via del corso , moze se otici i na neka bolje ugodnije i jeftinija mjesta evo pivnica je bas super....nego o nacinu boljeg upoznavanja, a danas svi (vecina ) radi tako da to nije negi problem....samo kazem nasi nemaju stila. vani se podrazumjeva da je takav izlazak ( ko je bio negdje zna). a da...jos niam spomenula , da nam decki obicni ili nemaju kosu , ili zube nesto uvijek fali , a nije ni za odbaciti tijelesna gradja i stomacinenemojte samo reci bolje da ljulja nego da zulja
![]()
![]()
![]()
al jbg, nisam bio nigdje pa ne znam ...
-
mahalusha80
da me izvede ??? hahahha ne znam gdje bi me vi mogli izvseti?? inace svi ste vi jaki na jeziku , a u stavrnosti obicni misevi 
-
callmethebreeeze
Prozor wrote:zamisli onda koji smo majstori kad tako lijepe cure padaju na nas ruzne gadove
-
incognito071
mahalusha80 wrote:da me izvede ??? hahahha ne znam gdje bi me vi mogli izvseti?? inace svi ste vi jaki na jeziku , a u stavrnosti obicni misevi
da te mozda izvede iz takta ?
- Dirty Harry
Forumasi u utrci za mahalusu80 ...danas wrote:a da je neko sa foruma izvedesulesavic wrote:Kažem ja - pogrešni ljudi & pogrešna mjesta...danas wrote: reci joj sule![]()
![]()
pravi momak na pravo mjesto
mislim, zar to nije svrha ove teme![]()

-
callmethebreeeze
ma mora da ima neko mjesto gdje se moze otici na muziku i mesomahalusha80 wrote:da me izvede ??? hahahha ne znam gdje bi me vi mogli izvseti?? inace svi ste vi jaki na jeziku , a u stavrnosti obicni misevi
ima li ista ljepse kad se umastis do lakata, oznojis i sav pocrvenis po licu sto od vrucine sto od kile janjetine, pa onako masnim rukama zapalis cigaru, a prije toga podrignes
-
mahalusha80
decki, idem popiti kafu pa nastavljamo, poceli ste mi se svidjati

- DobroJutroKolumbo
Muskarac Bosanac : prvi sastanak divan , drugi , treci , vec na petom, sestom, sedmom sastanku ako je sa mladom imao nesto vise , mislim na sex , kaze joj jesam popio sinoc s rajom i prilazi ti meni neki lik , jesmo ga namarali , onda podrigne i prne , ona mu kaze fuj stoko , kontrolisi se , nemoj biti seljak...i prodje godina dana on se sredio , uredan , popeglan , cist , kulturan...ne pljuje , ne podriguje , ne prdi , ne tuce se....naprosto OK...
Zena Bosanka : Sa ovim muskarcem sto je bila godinu dana , kada ga je sredila , on postao kulturan i fin , pazljiv naprosto , od kabadahije pretvorila ga u malu macu , on je njoj postao dosadan , nije vise interesantan , totalno je ne cool , radi sve sta ona hoce , fali joj zabave , adrenalina , provoda...Razmislja ona nocima da ga ostavi , i dok jednu vece oni gledaju televiziju ona prdne...Onako momacki...

Zena Bosanka : Sa ovim muskarcem sto je bila godinu dana , kada ga je sredila , on postao kulturan i fin , pazljiv naprosto , od kabadahije pretvorila ga u malu macu , on je njoj postao dosadan , nije vise interesantan , totalno je ne cool , radi sve sta ona hoce , fali joj zabave , adrenalina , provoda...Razmislja ona nocima da ga ostavi , i dok jednu vece oni gledaju televiziju ona prdne...Onako momacki...