Djevojke budite lijepe i pametne

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1 Djevojke budite lijepe i pametne

Post by Truba »

CTRL+ C CTRL+ V

1. Svaka sezona ima svojih prednosti.Iskoristite toplo vrijeme i svoj lagani ljetni miris nanesite svagdje gdje vam se vidi koza (topici otvorenih ledja, traperice spustenog struka). Neka vam povrsina koze i ljetnog mirisa rastu s temperaturom.

2. "Ja iz cizama zapravo direktno uskacem u japanke!", kaze jedna Cosmo djevojka. Svi smo mi svjesni da pripremiti stopala za izlaganje javnosti ne znaci samo nalakirati nokte ruzicastim lakom. Desetominutna kupka za stopala jednom tjedno bit ce dovoljna da stopala pripremite za full mounty. Pred spavanje stopala hidratizirajte laganim losionom; to bi vam trebalo postati rutina, poput umivanja.

3. Iako mlijecno bijela put vodecih hollywoodskih diva poput Nicole Kidman i Scarlett Johansson izaziva uzdahe mondenog svijeta, taj ce trend morati pricekati. Ruku na srce, mi ipak zivimo u vremenu zaludjenom preplanuloscu. S tamnijim tenom osjecamo se mrsavijima, zdravijima, privlacnijima. Stoga, preplanulost je ok., samo je nemojte pokusavati zaraditi izlezavanjem na suncu.

4. U zabludi ste ako mislite da ce vam skracivanje kose olaksati njeno odrzavanje ljeti. Zato su ovog ljeta hit umeci i ekstenzije. Iznenadite svoju okolinu novom frizurom u stilu dugokose seksipilne sirene.

5. Ako ujutru ne zaboravljate zastititi lice odgovarajucim SPF-om, ne smijete navecer zaboraviti tu zastitu ni skinuti s lica. Sigurno ste primijetili da se od viseg faktora katkad osjecate kao da ste se omotali prozirnom folijom za namirnice. Sapun i voda nisu dovoljni da bi uklonili sve sto se...

6. Koza ce vam dobiti poseban sjaj ako je nakon tusiranja lagano obrisete i odmah potom nanesete hidratizirajuce ulje za tijelo. Nas favorit je Very Sensual...

7. Vise ne postoji ni jedan dio tijela za koji bi vam trebalo biti neugodno zatraziti depiliaciju u kozmetickom salonu. Posljednji hit u kozmetickim salonima je depilacija dlacica oko bradavica grudi.

8. Bas kad se dovedete u formu i pomislite da ste zadovoljni svojim ljetnim izgledom, napadnu vas akne, i to one na ledjima. Promjena klime i prehrane te visoke temperature pogoduju stvaranju akni na ledjima, a najbolje cete im stati na krajantibakterijskim gelovima ili sapunima za tusiranje.

9. Blistav osmijeh naprosto plijeni paznju i izvrsno ide uz preplanulost i zavodljiv ruz. Ako niste zadovoljni bojom svojih zuba, razmislite o izbeljivanju.

10.Preplanulost mozemo dobiti i za najoblacnijeg dana, zahvaljujuci proizvodima za samopotamnjenje. No, prava romansa broncanog tena beznadno je povezana sa suncem, morem i mirisom odmora. Kad vam broncani ten probudi nostalgiju za Mediteranom, ne morate prevaljivati kilometre. Novi Lancasterov miris Aquazur docarat ce vam plavetnilo neba i morsku svezinu u trenutku.

SRPNJA U ZAGREBU OBILJEZIT CE SE NASTUP JEDNE OD NAJKONTROVERZNIJIH PJEVACICA I PERFORMERICA DANASNJICE:PINK!!!
A, DA NAM NE BUDE DOSADNO, TU JE I LENNY KRAVITZ, 23. LIPNJA, GLAVOM I BRADOM U ZAGREBU.

Post by RPM »

... lako je bit' pametan ... :D
daca l

Post by daca l »

pitanje je ko ce biti sretniji djevojke ili komi :lol:
Truba

Post by Truba »

daca l wrote:pitanje je ko ce biti sretniji djevojke ili komi :lol:
SVI :D
RPM

Post by RPM »

Pita djevojka momka: 'Jel' ti više voliš pametne ili lijepe?' 'Ni jedne ni druge, samo tebe hani!' ... :D
daca l

Post by daca l »

hahaha
joj ja bih se toga odmah rijesila :D
RPM

Post by RPM »

... ako nista, treba cijenit' iskrenost ... :D
daca l

Post by daca l »

aha :P malo sutra :-)
RPM

Post by RPM »

... bas lijepo i pametno ... zboris ... :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Komi, sta je ovo?

Zar je ovo tekst jednog horor psihopate???

Razocaran sam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Glumica

Post by Glumica »

hajde sve, ali one dlacice oko bradavica mi nisu jasne nikako?!? :shock:
:?
Truba

Post by Truba »

horns&drums wrote:Komi, sta je ovo?

Zar je ovo tekst jednog horor psihopate???

Razocaran sam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pravo da ti kažem tekst nisam ni pročitao :D :D :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Angela wrote:Djevojke budite pametne i lijepe...
Potrosite mjesecni porodicni budzet na preporucene kreme, depilacije, solarijume, pedikere i ne zaboravite - ovih 10 tacaka su dovoljne samo za prelazak iz jedne sezone u drugu.
Znaci, ne zaboraviti redovno:
mazanje kremom protiv celulita, kremom za ocvrscivanje grudi, protiv bora, a za hidrataciju, masazu tjemena za sjajnu kosu, lasersku depilaciju one tri i pol dlake iznad usta;
Ne zaboravite da morate nastaviti trcati 3 puta nedjeljno, raditi vjezbe za trbusnjake svako vece, raditi masazu lica i vrata 10 minuta svako vece;
Ne zaboravite ni vasu redovnu posjetu sauni, frizeru i dermatologu;
Ne pustite se godinama i znajte da ako imate bore, to je samo zato sto prije 20 godina niste za ozbiljno uzimali nasa prijateljska upozorenja i niste kupili Extra Super Kremu protiv prvih bora i Extra Night Serum koji se u kombinaciji sa Extra Night Repair kremom uspjesno bori protiv godina i gravitacije. Niste se htjeli boriti protiv prvih bora, logicno da sad imate i te prve, a boga mi i druge...
Ali nije kasno, kupite nas New Extra Super Creme protiv bora i za brisanje tragova vremena. Borite se, budite pametni i lijepi!
I kad pomislite da je to previse za jednu zaposlenu zenu koja osim svoje ljepote ima i drugih obaveza u zivotu, nemojte ni sanjati o utjesnom sladoledu vanila+cokolada! Samo se sjetite one mudre "dvije minute u vasim ustima, dva sata u stomaku i citav zivot na dupetu"!
Nego bolje da pomislite da osim kozmetike, savremenoj zeni treba i garderoba i trke na posao, valja zaraditi za to sve! Necete valjda ocekivati da vama, samostalnoj i modernoj zeni, garderobu i kozmetiku placa muz?
:) Bilježim se sa štovanjem!
hey

Post by hey »

stochar slazem se, ovo je horror i te kakav
....ovo leto odh negde na planinu :D
Truba

Post by Truba »

stochar wrote:Image
stočar: hajmo se zaletiti i povaliti jednu
komi: ajmo polako doći tamo i sve ih povaliti 8)
hey

Post by hey »

komi wrote:
stochar wrote: stočar: hajmo se zaletiti i povaliti jednu
komi: ajmo polako doći tamo i sve ih povaliti 8)
hajde sad se probudite :D
hey

Post by hey »

Angela wrote:Ah, da, Stochar me evo napomenuo sa ovom slikom:
Dame, osim sto sa poboznom pozrtvovanoscu obavljate sve navedene rituale sa ciljem postizanja odredjenog stepena dopadanja od strane nasih zahtijevnih muzjaka***, ne zaboravite da morate biti i obrazovane (pa nece niko tuku koja ga sramoti u ozbiljnim razgovorima) i sto je jos vaznije - ne znam kako, ali jednostavno morate biti razularene, lascive, na sve perverzije spremne junferice.

*** Naravno, od zahtijevnog muzjaka ne ocekujte da je ocuvan, njegovan ili ne daj boze dobrostojeci, jer cete jos biti okvalifikovani kao sponzorusa.
samo jos da dodam, posle onakvog tretmana, bas bi prilicilo da cure nadju kakvog pjana rasklimatana :D
Truba

Post by Truba »

djevojke se ne uljepšavaju zbog muškaraca nego zbog suparnica

muškom je i svejedno koju žensku će povaliti kada je pijan :lol: :lol: :lol:
Truba

Post by Truba »

Angela wrote:
komi wrote:djevojke se ne uljepšavaju zbog muškaraca nego zbog suparnica
Auuuu, sve jebac do jebaca.... Sve do teme "zasto djevojke vole samo bogate, lijepe, pametne i simpaticne momke? :( "

Miloš Ilić: Sociologija kulture i umjetnosti ... ne znam koja je stranica nažalost

...žena se uljepšava protiv žene a ne za muškarca...
hey

Post by hey »

komi wrote:djevojke se ne uljepšavaju zbog muškaraca nego zbog suparnica

kad je trezan nema m... da kojoj pridje :lol:
Truba

Post by Truba »

Angela wrote:
komi wrote:Miloš Ilić: Sociologija kulture i umjetnosti ... ne znam koja je stranica nažalost
...žena se uljepšava protiv žene a ne za muškarca...
Naravno, autor je muskarac. Kao i stvoritelj najpogresnije teorije o zenskoj seksualnosti, pogodite na koga mislim ;)
jok autor je žena sa muškim imenom
Post Reply