djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Zanaaa

#976 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zanaaa »

sanabe wrote:a jel to u MUP-u imaju podatke ko s kim, koliko, kada i tako to :?
hocel hapsiti? :cry: :skoljka:
ma mali je ovo grad..sve se zna :lol: mahalci i mahaluse..dusa da znaju ko sta radi..uzas :-D
radiostar

#977 Re: djevojka za zeniti?

Post by radiostar »

eee blago vama budzetlijama
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#978 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

dr.Gonzo wrote:Podsjeti me ovo na jednu anegdotu od prije par godina. Uglavnom, prilicno spontano mi se desilo da onako na prvu, pa onda jos par puta, zavrsim sa jednom djevojkom. Mala bila avion, a moj ego u oblacima, kontam glavni faker. I nakon par dana pita ona mene sa koliko sam cura bio, ja kazem i uzvratim istim pitanjem. Kad poce cura vaditi teku iz tasne, da prebroji... :lol:

nadam se da ti je barem dala da na jastuke padneš, a ne da ateriraš naglavačke ravno na 'ladan beton :lol: :lol:
Zanaaa

#979 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zanaaa »

krompir i riza wrote:
sanabe wrote:a jel to u MUP-u imaju podatke ko s kim, koliko, kada i tako to :?
hocel hapsiti? :cry: :skoljka:
Hoće ako si netaknuta prije braka. To je ,vele, u cilju sprečavanja velikog broja razvoda: moraš imati minimalnu količinu sexa (proces utvrđivanja količine još traje) inače ti ne gine razvod jer ćeš past u bedak kad vidiš kako ti je fino moglo biti :lol:
hehehehee :-D
......

#980 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

oridjidji wrote: seks za jednu noc moze biti predivno iskustvo kao i gadno iskustvo, kao i seks u vezi, braku.

Slazem se 100% :)
juli84

#981 Re: djevojka za zeniti?

Post by juli84 »

oridjidji wrote:
juli84 wrote:A zasto si ti tako ubjedjena da one ujutru nemaju s kim popiti kafu? Da me ne shvatis pogresno, ja sam spavala u zivotu samo sa 2 muskarca, ali imam prijateljicu koja je spavala sa njih 10-11..s kojima je bila u vezi, bila je zaljubljena, voljela je..i sta je problem?? Neko voli da asikuje neko voli da se sexa. Nemoj da mislis da si ti nesto moralnija ili cisca ili sta ja znam koji klinac jer ti je mala netaknuta od mene koja je eto taknuta. I iako nisam ni blizu te kategorije djevojaka koje secu od jednog do drugog.. ipak ni njih ne osudjujem- samo je bitno da bar pazljivo biraju partnere.
Joj najbolje su mi veze od 7 dana :lol:
Dođe djevojka i kaže pa šta ako sam mu "dala" bili smo u vezi. A koliko? 7 dana
I to je ta šetnja od jednog do drugog.
Ne mislim da sam moralnija ni više čedna i ni u jednom postu nisam govorila o sebi ne znam gdje si to pročitala, a ako baš želiš znati nisam netaknuta i već dugo sam u braku i nikoga ne osuđujem, samo iznosim svoje mišljenje koje se itekako razlikuje od tvog.
Nisam te pitala za broj niti me to zanima, al zanima me samo da li ćeš sutra svojoj djevojčici govoriti da je normalno da promijeni mnogo seksualnih partnera i da je sex za jednu noć predivno iskustvo koje mora doživjeti?
kao prvo sta god da joj kazes neces je moci sprijeciti da uradi to ako zeli i s kime zeli i u kolikom broju puta sa koliko razlicitih osoba. cak i da joj stavis pojas nevinosti od celika, nasla bi nacina da se ovjeri i poslje ovjerava redovno makar joj dragi noso brusilicu sa sobom. sto ti djevojkama koja su suprotnost tebi trazis mane. tudji zivot i tudja odgovornost, te tudja briga o sopstvenom zivotu. seks za jednu noc moze biti predivno iskustvo kao i gadno iskustvo, kao i seks u vezi, braku.[/quote]

Nikome ne tražim mane, sve žene su za pet, samo što su one čedne za pet plus i toga smo svjesni svi, samo se neki zavaravaju da nije tako :wink:
......

#982 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

juli84 wrote:
Nikome ne tražim mane, sve žene su za pet, samo što su one čedne za pet plus i toga smo svjesni svi, samo se neki zavaravaju da nije tako :wink:
Čedna su samo djeca :wink:
Mr. Brightside

#983 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mr. Brightside »

...... wrote: Slazem se 100% :)
i ti svu svoju pricu zasnivas na razgovorima sa prijateljicama ? :lol:
oridjidji

#984 Re: djevojka za zeniti?

Post by oridjidji »

juli84 wrote: Nikome ne tražim mane, sve žene su za pet, samo što su one čedne za pet plus i toga smo svjesni svi, samo se neki zavaravaju da nije tako :wink:
vjeruj mi da ti cednost ne znaci nista ako joj je duzi jezik nego pamet :)
Irelevantan

#985 Re: djevojka za zeniti?

Post by Irelevantan »

Ma možete vi kulirati koliko hoćete, :D ,

ali

kad znate da vam je djevojka imala čisto sexualnu vezu (čitaj j.ebačina) sa vašim poznanikom (prije naravno nego smo se upoznali), koji je uz to bezveze lik fujjjjjjjjjjjjjjjjjj (da je kakav mačak halalio bih joj) , nije jednostavno vjerujte :D

Ma svaki puta kad je pogledate vidite tog delegata :x ,

Jbg meni smeta :( i uvjek će .
anoush

#986 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

oridjidji wrote:
juli84 wrote: Nikome ne tražim mane, sve žene su za pet, samo što su one čedne za pet plus i toga smo svjesni svi, samo se neki zavaravaju da nije tako :wink:
vjeruj mi da ti cednost ne znaci nista ako joj je duzi jezik nego pamet :)

ooooooo daaaaaa, BINGO oridjidji :)
seksualna nevinost nema apsolutno nikakve veze sa čednošću, ali neki to ne mogu shvatiti jer nemaju nikakvog iskustva...
madner

#987 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Irelevantan wrote:Ma možete vi kulirati koliko hoćete, :D ,

ali

kad znate da vam je djevojka imala čisto sexualnu vezu (čitaj j.ebačina) sa vašim poznanikom (prije naravno nego smo se upoznali), koji je uz to bezveze lik fujjjjjjjjjjjjjjjjjj (da je kakav mačak halalio bih joj) , nije jednostavno vjerujte :D

Ma ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe :wink:
......

#988 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

armin.i.am wrote:

Naravno da ne, zasnivam na vlastitom iskustvu, a i takodjer se sluzim primjerima vlastitih prijatelja i prijateljica, uopste drustva. Mozes li mi samo objasniti kako si dosao do tog zakljucka?
anoush

#989 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

ali

pa naravno da će ti smetati, posebno ako znaš kakav ti je poznanik, niko ne kaže da ti ne smije smetati. Poenta je u tome da li ćeš ostaviti djevojku u koju se zaljubiš i s kojom se vidiš u nekoj budućnosti ako ti kaže da si šesti s kojim ima seksualne odnose.
dr.Gonzo

#990 Re: djevojka za zeniti?

Post by dr.Gonzo »

nadam se da ti je barem dala da na jastuke padneš, a ne da ateriraš naglavačke ravno na 'ladan beton
Ma iskulirao sam jer nije bila neka veza, al da je bila skola - bila je. Odmah sam dobio experience za level-up :lol:
......

#991 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

anoush wrote:

ali

pa naravno da će ti smetati, posebno ako znaš kakav ti je poznanik, niko ne kaže da ti ne smije smetati. Poenta je u tome da li ćeš ostaviti djevojku u koju se zaljubiš i s kojom se vidiš u nekoj budućnosti ako ti kaže da si šesti s kojim ima seksualne odnose.

:D :D :D
Mr. Brightside

#992 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mr. Brightside »

...... wrote:
armin.i.am wrote:
Naravno da ne, zasnivam na vlastitom iskustvu, a i takodjer se sluzim primjerima vlastitih prijatelja i prijateljica, uopste drustva. Mozes li mi samo objasniti kako si dosao do tog zakljucka?
nemas ti iskustva(2) da mozes da pametujes :lol:
Michun

#993 Re: djevojka za zeniti?

Post by Michun »

Juli je kraljica - dje god se prica sta ona djecu pominje. Mi o maminim sinovima odn. odraslim ljudima u vezi i kako nezdravi odnosi djeluju po okolinu, ona spominje kako svog sina voli najvise i kuha mu najbolju supu. Vi o Hebacini ona o kcerkama. Inace volEm kad zena postane majka i onda postane mudra, cedna i spremna da posere sve ostale :D
Ooooo, what a joy :lol:
Dioda

#994 Re: djevojka za zeniti?

Post by Dioda »

ali

Pa nije ni curama nista lakse. Narocito kad saznaju da ga je dragi pristavio tamo nekoj na koju neki drugi muskarac ne bi prislonio ni biciklo :D
Nostromo

#995 Re: djevojka za zeniti?

Post by Nostromo »

Nakon ovoliko postova, iskristalisala su se dva tipa:

a) muskaraci koji nisu sigurni u sebe i svoj pimpek i koji se smrtno boje iskusnih zena jer znaju da ce ih one u glavi porediti sa bivsim ljubavnicima, a onda jao njima. Ovako, traze nevinu jer samo nju mogu ubjediti da da su 10 centimetara i 4 minuta natprosjecna ostvarenja.

b) zene koje su ruzne, neinteresantne, nisu sarmantne i duhovite i od zenskih "kvaliteta" mogu ponuditi samo svoj ocuvani himen. Uz to su obicno i "visokomoralne", spremne otracati i osuditi svaku zenu koja ima uspjeha kod muskaraca.

Naravno, svi svoje komplekse kriju iza navodnog stava o moralnosti, ali to je suvise providno.

Zakljucak: ljudi, voli te se i uzivajte, brojevi nisu bitni! :-D
......

#996 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

armin.i.am wrote:

Ma kao da je sex neko umijece, vidjeces kad ga prvi put stavis :mrgreen:
anoush

#997 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

Nostromo wrote:Nakon ovoliko postova, iskristalisala su se dva tipa:

a) muskaraci koji nisu sigurni u sebe i svoj pimpek i koji se smrtno boje iskusnih zena jer znaju da ce ih one u glavi porediti sa bivsim ljubavnicima, a onda jao njima. Ovako, traze nevinu jer samo nju mogu ubjediti da da su 10 centimetara i 4 minuta natprosjecna ostvarenja.

b) zene koje su ruzne, neinteresantne, nisu sarmantne i duhovite i od zenskih "kvaliteta" mogu ponuditi samo svoj ocuvani himen. Uz to su obicno i "visokomoralne", spremne otracati i osuditi svaku zenu koja ima uspjeha kod muskaraca.

Naravno, svi svoje komplekse kriju iza navodnog stava o moralnosti, ali to je suvise providno.

:thumbup:
udaj se za mene :)
......

#998 Re: djevojka za zeniti?

Post by ...... »

Nostromo wrote:Nakon ovoliko postova, iskristalisala su se dva tipa:

:thumbup:
Mr. Brightside

#999 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mr. Brightside »

...... wrote:
armin.i.am wrote:
bolje da šutim...
anoush

#1000 Re: djevojka za zeniti?

Post by anoush »

armin.i.am wrote:
...... wrote:
armin.i.am wrote:
bolje da šutim...

šuti i idi pokosi travu na brdašcu, ja krećem s posla :D
Locked