Zar bataljon nije tri-četiri čete?madner wrote:bataljon 10+dr.Gonzo wrote:Haj da vec jednom definisemo sta znaci bataljon i sa koliko su spavale te sto su dale kome god su stigle.
s kim su stigle 5+
djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#951 Re: djevojka za zeniti?
- madner
#952 Re: djevojka za zeniti?
Ovo je tifusarski bataljon
Udarna pesnica
Udarna pesnica
- dr.Gonzo
#953 Re: djevojka za zeniti?
s kim su stigle: (Broj godina - 16) * 10bataljon 10+
s kim su stigle 5+
bataljon: 50+
-
......
#954 Re: djevojka za zeniti?
Ovo ti je ne znam koji put da spominjes neke bataljone. Kad skines mrak s ociju, doci ces ovdje i reci..eeeeee, ljudi moji..koji sam ja levat..sta sam fino propustalajuli84 wrote:
A ženi može biti lijepo samo ako bataljon pređe preko nje
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#955 Re: djevojka za zeniti?
ako svaki tvoj seksualni odnos zavrsi prijavom u MUP-u, to ne znaci da je tako i s ostalim ljudimamadner wrote:Kada ti raja radi u MUPu sigurnost je puno vecaplain vanilla wrote:
naravno da nema, postoji samo samoubjedjenje da znas, tj da bi ti znao ili cuo da je drugacije od onoga sto ona kaze
100 posto siguran ne mozes biti
- krompir i riza
#956 Re: djevojka za zeniti?
...... wrote:Ovo ti je ne znam koji put da spominjes neke bataljone. Kad skines mrak s ociju, doci ces ovdje i reci..eeeeee, ljudi moji..koji sam ja levat..sta sam fino propustalajuli84 wrote:
zar juli nema i djecu već
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#957 Re: djevojka za zeniti?
ne brini, neće joj se to desiti....... wrote:Ovo ti je ne znam koji put da spominjes neke bataljone. Kad skines mrak s ociju, doci ces ovdje i reci..eeeeee, ljudi moji..koji sam ja levat..sta sam fino propustalajuli84 wrote:
- krompir i riza
#958 Re: djevojka za zeniti?
uuuu.. toucheplain vanilla wrote:ako svaki tvoj seksualni odnos zavrsi prijavom u MUP-u, to ne znaci da je tako i s ostalim ljudimamadner wrote:Kada ti raja radi u MUPu sigurnost je puno vecaplain vanilla wrote:
naravno da nema, postoji samo samoubjedjenje da znas, tj da bi ti znao ili cuo da je drugacije od onoga sto ona kaze
100 posto siguran ne mozes biti
- juli84
#959 Re: djevojka za zeniti?
Prije bih rekla da su u mraku djevojke koje šetaju od muškarca do muškarca koji samo promarširaju kroz njihove krevete, a ujutro nemaju s kim popiti kafu...... wrote:Ovo ti je ne znam koji put da spominjes neke bataljone. Kad skines mrak s ociju, doci ces ovdje i reci..eeeeee, ljudi moji..koji sam ja levat..sta sam fino propustalajuli84 wrote:
A mislim da neću ništa propustiti jer ima forumašica koje nam vrlo rado iznose utiske o tome kako je dobro seksati se sa "svakim"
- JThomas
#960 Re: djevojka za zeniti?
brate, ako je 5 s kim su stigle, onda su slabo stizale, il' su baš, baš ružne 
- anoush
#961 Re: djevojka za zeniti?
hahahahahhahahahahahahhahahahhahahahaaJThomas wrote:brate, ako je 5 s kim su stigle, onda su slabo stizale, il' su baš, baš ružne
kakav je ovo vašar taštine i precjenjivanje sexa.... fenomenalno
-
......
#962 Re: djevojka za zeniti?
juli84 wrote:Prije bih rekla da su u mraku djevojke koje šetaju od muškarca do muškarca koji samo promarširaju kroz njihove krevete, a ujutro nemaju s kim popiti kafu...... wrote:Ovo ti je ne znam koji put da spominjes neke bataljone. Kad skines mrak s ociju, doci ces ovdje i reci..eeeeee, ljudi moji..koji sam ja levat..sta sam fino propustalajuli84 wrote:
A ženi može biti lijepo samo ako bataljon pređe preko nje![]()
A mislim da neću ništa propustiti jer ima forumašica koje nam vrlo rado iznose utiske o tome kako je dobro seksati se sa "svakim"
A zasto si ti tako ubjedjena da one ujutru nemaju s kim popiti kafu? Da me ne shvatis pogresno, ja sam spavala u zivotu samo sa 2 muskarca, ali imam prijateljicu koja je spavala sa njih 10-11..s kojima je bila u vezi, bila je zaljubljena, voljela je..i sta je problem?? Neko voli da asikuje neko voli da se sexa. Nemoj da mislis da si ti nesto moralnija ili cisca ili sta ja znam koji klinac jer ti je mala netaknuta od mene koja je eto taknuta. I iako nisam ni blizu te kategorije djevojaka koje secu od jednog do drugog.. ipak ni njih ne osudjujem- samo je bitno da bar pazljivo biraju partnere.
- hadzinicasa
#963 Re: djevojka za zeniti?
ma ja a ko je ko nije to je ustanovljenomadner wrote:Cijenkanje je jos u toku, ma nije 50 puno...hadzinicasa wrote:i jestel' se nagodili koja je kurva a koja poštena?
- JThomas
#964 Re: djevojka za zeniti?
ova je rijetko iskrena, eto njoj bi bio treći

- juli84
#965 Re: djevojka za zeniti?
A zasto si ti tako ubjedjena da one ujutru nemaju s kim popiti kafu? Da me ne shvatis pogresno, ja sam spavala u zivotu samo sa 2 muskarca, ali imam prijateljicu koja je spavala sa njih 10-11..s kojima je bila u vezi, bila je zaljubljena, voljela je..i sta je problem?? Neko voli da asikuje neko voli da se sexa. Nemoj da mislis da si ti nesto moralnija ili cisca ili sta ja znam koji klinac jer ti je mala netaknuta od mene koja je eto taknuta. I iako nisam ni blizu te kategorije djevojaka koje secu od jednog do drugog.. ipak ni njih ne osudjujem- samo je bitno da bar pazljivo biraju partnere.[/quote]
Joj najbolje su mi veze od 7 dana
Dođe djevojka i kaže pa šta ako sam mu "dala" bili smo u vezi. A koliko? 7 dana
I to je ta šetnja od jednog do drugog.
Ne mislim da sam moralnija ni više čedna i ni u jednom postu nisam govorila o sebi ne znam gdje si to pročitala, a ako baš želiš znati nisam netaknuta i već dugo sam u braku i nikoga ne osuđujem, samo iznosim svoje mišljenje koje se itekako razlikuje od tvog.
Nisam te pitala za broj niti me to zanima, al zanima me samo da li ćeš sutra svojoj djevojčici govoriti da je normalno da promijeni mnogo seksualnih partnera i da je sex za jednu noć predivno iskustvo koje mora doživjeti?
Joj najbolje su mi veze od 7 dana
Ne mislim da sam moralnija ni više čedna i ni u jednom postu nisam govorila o sebi ne znam gdje si to pročitala, a ako baš želiš znati nisam netaknuta i već dugo sam u braku i nikoga ne osuđujem, samo iznosim svoje mišljenje koje se itekako razlikuje od tvog.
Nisam te pitala za broj niti me to zanima, al zanima me samo da li ćeš sutra svojoj djevojčici govoriti da je normalno da promijeni mnogo seksualnih partnera i da je sex za jednu noć predivno iskustvo koje mora doživjeti?
-
......
#966 Re: djevojka za zeniti?
JThomas wrote:ova je rijetko iskrena, eto njoj bi bio treći![]()
Jarane, a nisam ni bas tako mlada.. priblizavam se tridesetoj
- mrtva kokoš
#967 Re: djevojka za zeniti?
a ja konto one tacke u avataru znace nastavi nizJThomas wrote:ova je rijetko iskrena, eto njoj bi bio treći![]()
- anoush
#968 Re: djevojka za zeniti?
JThomas wrote:ova je rijetko iskrena, eto njoj bi bio treći![]()
šta hoš' meni bi bio četvrti, i posljednji, naravno
- JThomas
#969 Re: djevojka za zeniti?
napredujemo, napredujemo, možda nekad u nekoj dalekoj budućnosti neka kaže i da je tri imala

-
Mr. Brightside
#970 Re: djevojka za zeniti?
al kasnis za generacijom...... wrote: Jarane, a nisam ni bas tako mlada.. priblizavam se tridesetoj.
-
......
#971 Re: djevojka za zeniti?
Joj najbolje su mi veze od 7 danajuli84 wrote:A zasto si ti tako ubjedjena da one ujutru nemaju s kim popiti kafu? Da me ne shvatis pogresno, ja sam spavala u zivotu samo sa 2 muskarca, ali imam prijateljicu koja je spavala sa njih 10-11..s kojima je bila u vezi, bila je zaljubljena, voljela je..i sta je problem?? Neko voli da asikuje neko voli da se sexa. Nemoj da mislis da si ti nesto moralnija ili cisca ili sta ja znam koji klinac jer ti je mala netaknuta od mene koja je eto taknuta. I iako nisam ni blizu te kategorije djevojaka koje secu od jednog do drugog.. ipak ni njih ne osudjujem- samo je bitno da bar pazljivo biraju partnere.
Nisam te pitala za broj niti me to zanima, al zanima me samo da li ćeš sutra svojoj djevojčici govoriti da je normalno da promijeni mnogo seksualnih partnera i da je sex za jednu noć predivno iskustvo koje mora doživjeti?[/quote]
Aj majke ti, iduci put stisni "quote"- to je prva stvar. A sto se tice tvog komentara- mislim, sta reci.. sad odjednom uplices veze od 7 dana, sex na jednu noc- ko je to uopste spomenuo?? To je neka sasvim treca tema. Naravno da takvo nesto djeci ne bih savjetovala, ali nije zdravo ni za zenu da potpuno neiskusna i netaknuta udje u bracne vode. Jer kad otkrije sve te cari i shvati da je taj koji ju je uveo u sve to prvi, a i posljednji..lako moze pasti u bedak. Za sve je bitno da nesto prodju prije braka.
- dr.Gonzo
#972 Re: djevojka za zeniti?
Podsjeti me ovo na jednu anegdotu od prije par godina. Uglavnom, prilicno spontano mi se desilo da onako na prvu, pa onda jos par puta, zavrsim sa jednom djevojkom. Mala bila avion, a moj ego u oblacima, kontam glavni faker. I nakon par dana pita ona mene sa koliko sam cura bio, ja kazem i uzvratim istim pitanjem. Kad poce cura vaditi teku iz tasne, da prebroji... 
-
......
#973 Re: djevojka za zeniti?
armin.i.am wrote:al kasnis za generacijom...... wrote: Jarane, a nisam ni bas tako mlada.. priblizavam se tridesetoj.
Kako god, meni sex nije tabu, niti se stidim da o tome otvoreno pricam, niti imam kompleks sto sam spavala samo sa 2 momka do sada. Niti me bilo stid reci da sam nevina, kad sam bila nevina. Da su mi neki drugi znacili koliko oni..ko zna, mozda bih bilo i vise od dvojice. I dalje ne vidim nista nemoralno u tome
-
oridjidji
#974 Re: djevojka za zeniti?
Joj najbolje su mi veze od 7 danajuli84 wrote:A zasto si ti tako ubjedjena da one ujutru nemaju s kim popiti kafu? Da me ne shvatis pogresno, ja sam spavala u zivotu samo sa 2 muskarca, ali imam prijateljicu koja je spavala sa njih 10-11..s kojima je bila u vezi, bila je zaljubljena, voljela je..i sta je problem?? Neko voli da asikuje neko voli da se sexa. Nemoj da mislis da si ti nesto moralnija ili cisca ili sta ja znam koji klinac jer ti je mala netaknuta od mene koja je eto taknuta. I iako nisam ni blizu te kategorije djevojaka koje secu od jednog do drugog.. ipak ni njih ne osudjujem- samo je bitno da bar pazljivo biraju partnere.
Nisam te pitala za broj niti me to zanima, al zanima me samo da li ćeš sutra svojoj djevojčici govoriti da je normalno da promijeni mnogo seksualnih partnera i da je sex za jednu noć predivno iskustvo koje mora doživjeti?[/quote]
kao prvo sta god da joj kazes neces je moci sprijeciti da uradi to ako zeli i s kime zeli i u kolikom broju puta sa koliko razlicitih osoba. cak i da joj stavis pojas nevinosti od celika, nasla bi nacina da se ovjeri i poslje ovjerava redovno makar joj dragi noso brusilicu sa sobom. sto ti djevojkama koja su suprotnost tebi trazis mane. tudji zivot i tudja odgovornost, te tudja briga o sopstvenom zivotu. seks za jednu noc moze biti predivno iskustvo kao i gadno iskustvo, kao i seks u vezi, braku, samo sto u vezi i braku ti ces to nastojiti popraviti, a za jednu noc neces jer nemoras voditi brigu kako ti je bilo.
Last edited by oridjidji on 14/07/2011 15:30, edited 1 time in total.
- krompir i riza
#975 Re: djevojka za zeniti?
Hoće ako si netaknuta prije braka. To je ,vele, u cilju sprečavanja velikog broja razvoda: moraš imati minimalnu količinu sexa (proces utvrđivanja količine još traje) inače ti ne gine razvod jer ćeš past u bedak kad vidiš kako ti je fino moglo bitisanabe wrote:a jel to u MUP-u imaju podatke ko s kim, koliko, kada i tako to![]()
hocel hapsiti?![]()