To je sada drugi par opanaka... Mislim da ces rijetko naici na takvu vrstu budela koja ce bukvalno biti opsjednuta i cija ce zivotna preokupacija biti to sto si navela. Nije tesko nazvati neku koja je spavala sa 300 kurvom za ne? Ali nesto sumnjam da se ovdje misli na takve ekstreme. Oni se uvijek mogu nazivati budala,a, beskicmenjacima, ovako i onako, samim tim tvoj post nema smisla, i vise mi se cini da se sada izvlacis....... wrote:Nije tacno, nisam nazvala beskicmenjacima moje neistomisljenike nego muskarca kojem ce glavna preokupacija zivotna biti s koliko sam ih spavala prije njega, zasto sam spavala, zasto sam bila zaljubljena prije njega..zasto sam uopste disala!! I lijepo sam naglasila "kompleksasi" koji nabijaju nekom njegov vlastiti zivot na nos! I kako takve trebam da nazovem, nego bas onako kako sam ih nazvala. Ne biram rijeci, niti imam obzira prema 3 vrste muskarca: iskompleksiranom, pateticnom i lazljivom.Sutlijas wrote: Pa bocnula si me nazivanjem beskicmenjacima tvoje neistomisljenike... Volis se praviti luda ili? Nisam te ja nazvao moralnim odronom jer te smatram takvom, nego da ti pokazem kako izgleda ancin na koji se izrazavas. Nemam pravo da te nazivam nikako jer te ne poznajem...
djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sutlijas
#876 Re: djevojka za zeniti?
- juli84
#877 Re: djevojka za zeniti?
Pa to rade one koje nisu čedne.hocunecu wrote:![]()
kakvo drpanje po halama![]()
ja odmah zamislim neki javni smrdljivi wc........pa ni s muzem se ne bi drpala tu
ili je s muzem ok
A s mužem je ok, jer u braku moraš biti dobra kurva
-
......
#878 Re: djevojka za zeniti?
Neće me cijeniti SAMO zbog toga, al će me pored svih mojih ostalih vrlina MANJE cijeniti što sam se drpala po halamajuli84 wrote:Jeste razlika je, zato sto odrpana ne izigrava finocu..nego se drpa, a ova koja masta da se drpa zavidi ovoj drugoj. Ovo su mozda 2 krajnosti, a sto se tice muskih.. joj varas se ako mislis da ce te cijeniti samo jer se nisi drpala po halama.
Obicno takve poput tebe se drugim djevojkama nametnu u zivote i veze
-
Klodovik
#879 Re: djevojka za zeniti?
Nećeš znati. No, ljudima se dešava i ovo:ladyblue18 wrote:Pa reci ce im ona, ili ce saznati od mahale znas mahala zna brojku.plain vanilla wrote:Samo jedno pitanjce..ako djevojka nije nevina, kako cete znati da niste deseti, dvadeseti?
"Broj zahtjeva za utvrđivanje očinstva bilježi porast u BiH, a prema dosadašnjim analizama svaki šesti testirani muškarac nije biološki otac djeteta koje smatra svojim, što se uklapa u evropski prosjek negativnog očinstva."
A reakcija u toj situaciji ako saznaš... pa, bilo bi ih svakakvih vjerovatno. Djecu da ne spominjem.
-
oridjidji
#880 Re: djevojka za zeniti?
budi sigurna da bi takvo sto znao puno prijejuli84 wrote:@oridjidji
zamisli scenarij sjediš sa jaranima, u kafić ulazi tvoja djevojka (koju tvoji jarani još nisu upoznali) i jedan jaran kaže joj jesmo nas trojica ovu "poderali" za Novu godinu, a ti....
Vjerujem da bi ostao cooli europskih shvatanja
djevojka je jedno nju mozes imati i neimati, volio je ili nevolio ...
nesmatram se cool osobom, ali imam sira shvatanja od sredine u kojoj zivim ...
-
......
#881 Re: djevojka za zeniti?
Sutlijas wrote:To je sada drugi par opanaka... Mislim da ces rijetko naici na takvu vrstu budela koja ce bukvalno biti opsjednuta i cija ce zivotna preokupacija biti to sto si navela. Nije tesko nazvati neku koja je spavala sa 300 kurvom za ne? Ali nesto sumnjam da se ovdje misli na takve ekstreme. Oni se uvijek mogu nazivati budala,a, beskicmenjacima, ovako i onako, samim tim tvoj post nema smisla, i vise mi se cini da se sada izvlacis....... wrote:Nije tacno, nisam nazvala beskicmenjacima moje neistomisljenike nego muskarca kojem ce glavna preokupacija zivotna biti s koliko sam ih spavala prije njega, zasto sam spavala, zasto sam bila zaljubljena prije njega..zasto sam uopste disala!! I lijepo sam naglasila "kompleksasi" koji nabijaju nekom njegov vlastiti zivot na nos! I kako takve trebam da nazovem, nego bas onako kako sam ih nazvala. Ne biram rijeci, niti imam obzira prema 3 vrste muskarca: iskompleksiranom, pateticnom i lazljivom.Sutlijas wrote: Pa bocnula si me nazivanjem beskicmenjacima tvoje neistomisljenike... Volis se praviti luda ili? Nisam te ja nazvao moralnim odronom jer te smatram takvom, nego da ti pokazem kako izgleda ancin na koji se izrazavas. Nemam pravo da te nazivam nikako jer te ne poznajem...
Rekla sam beskičmenjaci i ostajem pri tome. Da se izvlacim kome?? Tebi? Niti te znam, niti mi je bitno kako ti se cini moje razmisljanje.
-
Klodovik
#882 Re: djevojka za zeniti?
I šta kad bi znao?oridjidji wrote:budi sigurna da bi takvo sto znao puno prijejuli84 wrote:@oridjidji
zamisli scenarij sjediš sa jaranima, u kafić ulazi tvoja djevojka (koju tvoji jarani još nisu upoznali) i jedan jaran kaže joj jesmo nas trojica ovu "poderali" za Novu godinu, a ti....
![]()
-
hocunecu
#883 Re: djevojka za zeniti?
to nije kurva to je peksajuli84 wrote:Pa to rade one koje nisu čedne.hocunecu wrote:![]()
kakvo drpanje po halama![]()
ja odmah zamislim neki javni smrdljivi wc........pa ni s muzem se ne bi drpala tu
ili je s muzem ok
A s mužem je ok, jer u braku moraš biti dobra kurva
kurva je ona koja navede vodu na svoj mlin,pa sve bude kako hoce i kad hoce i kolko hoce a on misli da on tako hoce
- Sutlijas
#884 Re: djevojka za zeniti?
Izvlacis u smislu objasnjavas da si mislila na ekstreme. To nikoga ne zanima, i malo ko ima pozitivno misljenje o ekstremima....... wrote:
Rekla sam beskičmenjaci i ostajem pri tome. Da se izvlacim kome?? Tebi? Niti te znam, niti mi je bitno kako ti se cini moje razmisljanje.
- juli84
#885 Re: djevojka za zeniti?
...... wrote:Neće me cijeniti SAMO zbog toga, al će me pored svih mojih ostalih vrlina MANJE cijeniti što sam se drpala po halamajuli84 wrote:Jeste razlika je, zato sto odrpana ne izigrava finocu..nego se drpa, a ova koja masta da se drpa zavidi ovoj drugoj. Ovo su mozda 2 krajnosti, a sto se tice muskih.. joj varas se ako mislis da ce te cijeniti samo jer se nisi drpala po halama.
Obicno takve poput tebe se drugim djevojkama nametnu u zivote i veze
Ovo za miješanje u tuđe veze neću komentarisati, jer pretpostavljam da si imala razlog da to napišeš.
A ne bježim od toga da me prosvijetliš i daš mi neki "ljepši" naziv za djevojke koje prolaze i kuntu i pantu.
I da igram igrice al bez asova u rukavu
I uopće se ne čuvam, "odnosim" se haman svakodnevno
-
......
#886 Re: djevojka za zeniti?
Sutlijas wrote:Izvlacis u smislu objasnjavas da si mislila na ekstreme. To nikoga ne zanima, i malo ko ima pozitivno misljenje o ekstremima....... wrote:
Dobro, evo da se slozimo oko toga.
- dr.Gonzo
#887 Re: djevojka za zeniti?
Znam ja jednu slicnu situaciju, djevojka bila u vezi sa dvojicom momaka iz drustva, i onda zavrsila u braku sa trecim, opet iz sireg drustva. Meni se cini da je na kraju izabrala onoga koji je za nju fakat najbolji. Eh sad, posto je ona ostavila ovu prvu dvojicu, njima kao utjeha preostaje samo da siju otrovne zaoke.amisli scenarij sjediš sa jaranima, u kafić ulazi tvoja djevojka (koju tvoji jarani još nisu upoznali) i jedan jaran kaže joj jesmo nas trojica ovu "poderali" za Novu godinu, a ti....
Vjerujem da bi ostao cool i europskih shvatanja
-
oridjidji
#888 Re: djevojka za zeniti?
pa nebi me zabolilo jer covjek tezi tome da nadje sebi nesto sto mu odgovara i nekoga s kime ce uklopiti zivot, nema svaki muskarac namjeru da zeni svaku djevojku s kojom je.Klodovik wrote:I šta kad bi znao?oridjidji wrote:budi sigurna da bi takvo sto znao puno prijejuli84 wrote:@oridjidji
![]()
- juli84
#889 Re: djevojka za zeniti?
pa nebi me zabolilo jer covjek tezi tome da nadje sebi nesto sto mu odgovara i nekoga s kime ce uklopiti zivot, nema svaki muskarac namjeru da zeni svaku djevojku s kojom je.[/quote]
Pa taj odgovor smo čekali, znači automatski bi o njoj počeo razmišljati kao o samo prolaznoj avanturi, a nikako ozbilji
Pa taj odgovor smo čekali, znači automatski bi o njoj počeo razmišljati kao o samo prolaznoj avanturi, a nikako ozbilji
-
......
#890 Re: djevojka za zeniti?
juli84 wrote:
Ovo za miješanje u tuđe veze neću komentarisati, jer pretpostavljam da si imala razlog da to napišeš.
A ne bježim od toga da me prosvijetliš i daš mi neki "ljepši" naziv za djevojke koje prolaze i kuntu i pantu.
I da igram igrice al bez asova u rukavu![]()
I uopće se ne čuvam, "odnosim" se haman svakodnevno
Da, imam razlog jer sam tome svjedocila mnogo puta
-
Klodovik
#891 Re: djevojka za zeniti?
Nije da me je odgovor nešto zanimao nego mi je bilo zanimljivo što si rekao "budi sigurna da bi takvo sto znao puno prije".oridjidji wrote:
pa nebi me zabolilo jer covjek tezi tome da nadje sebi nesto sto mu odgovara i nekoga s kime ce uklopiti zivot, nema svaki muskarac namjeru da zeni svaku djevojku s kojom je.
-
......
#892 Re: djevojka za zeniti?
dr.Gonzo wrote:Znam ja jednu slicnu situaciju, djevojka bila u vezi sa dvojicom momaka iz drustva, i onda zavrsila u braku sa trecim, opet iz sireg drustva. Meni se cini da je na kraju izabrala onoga koji je za nju fakat najbolji. Eh sad, posto je ona ostavila ovu prvu dvojicu, njima kao utjeha preostaje samo da siju otrovne zaoke.amisli scenarij sjediš sa jaranima, u kafić ulazi tvoja djevojka (koju tvoji jarani još nisu upoznali) i jedan jaran kaže joj jesmo nas trojica ovu "poderali" za Novu godinu, a ti....
Vjerujem da bi ostao cool i europskih shvatanja
Znam identican slucaj, mozda mislimo na istu djevojku, isto drustvo..
- madner
#893 Re: djevojka za zeniti?
Dakle studije nula bodova, sta znaju oni, covjek je sebi zacrtao da je drugacije iz crtanih filmova.
Iskustva iz EU su kao i ovdje, u zavisnosti od velicine sredine. Manje mjesto kao i manje mjesto ovdje, koja da dobije zig. U gradu se svasta moze provuc, ali isti su kriteriji.
Iskustva iz EU su kao i ovdje, u zavisnosti od velicine sredine. Manje mjesto kao i manje mjesto ovdje, koja da dobije zig. U gradu se svasta moze provuc, ali isti su kriteriji.
-
oridjidji
#894 Re: djevojka za zeniti?
Pa sta bi ti trazila s osobom koju je u istoj noci spavala sa dvojicom nego avanturu. Poenta je u tome da nepucam na sljepo i mi muskarci pricamo o zenama na isti nacin kako vi pricate o muskarcima, tako da nekreiramo ocekivanja uprazno.juli84 wrote: Pa taj odgovor smo čekali, znači automatski bi o njoj počeo razmišljati kao o samo prolaznoj avanturi, a nikako ozbilji
Last edited by oridjidji on 14/07/2011 13:21, edited 1 time in total.
-
oridjidji
#895 Re: djevojka za zeniti?
Klodovik wrote:Nije da me je odgovor nešto zanimao nego mi je bilo zanimljivo što si rekao "budi sigurna da bi takvo sto znao puno prije".oridjidji wrote:
pa nebi me zabolilo jer covjek tezi tome da nadje sebi nesto sto mu odgovara i nekoga s kime ce uklopiti zivot, nema svaki muskarac namjeru da zeni svaku djevojku s kojom je.
a s'o?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#896 Re: djevojka za zeniti?
Pa naravno da je to istina i da ima tih slucajeva..zato sam i pitala ono sto sam pitala..jer sama brojka ne govori nista..Klodovik wrote:Nećeš znati. No, ljudima se dešava i ovo:ladyblue18 wrote:Pa reci ce im ona, ili ce saznati od mahale znas mahala zna brojku.plain vanilla wrote:Samo jedno pitanjce..ako djevojka nije nevina, kako cete znati da niste deseti, dvadeseti?
"Broj zahtjeva za utvrđivanje očinstva bilježi porast u BiH, a prema dosadašnjim analizama svaki šesti testirani muškarac nije biološki otac djeteta koje smatra svojim, što se uklapa u evropski prosjek negativnog očinstva."
A reakcija u toj situaciji ako saznaš... pa, bilo bi ih svakakvih vjerovatno. Djecu da ne spominjem.
evo jedan slucaj iz moje okoline
djevojka, nekih 18 godina, u losoj vezi..prekidaju, mire se, on nju vara, izlazi, ona sjedi kuci..prvi joj je momak..
nakon nekog vremena, pocne i ona izlaziti, i dalje se s ovim miri i svadja..ali upoznaje drugog momka..pocinje s njim nesto..opet se mire
na kraju, ona trudna, pojma nema s kim..i tuzi ovog prvog za ocinstvo..medjutim, nakon analize, ipak je ovaj leteci otac
elem, samo 2 momka u zivotu..,onaj tuzeni je bio prvi..ali ni to nije bila garancija da je ona cedna
- juli84
#897 Re: djevojka za zeniti?
Možda si htio da kažeš da bi ti jarani javili pa da se i ti utališoridjidji wrote:Klodovik wrote:Nije da me je odgovor nešto zanimao nego mi je bilo zanimljivo što si rekao "budi sigurna da bi takvo sto znao puno prije".oridjidji wrote:
a s'o?
-
oridjidji
#898 Re: djevojka za zeniti?
pa to ti tako ide ... prijateljeve oci su i moje oci i obratnojuli84 wrote:Možda si htio da kažeš da bi ti jarani javili pa da se i ti utališoridjidji wrote:Klodovik wrote:
Nije da me je odgovor nešto zanimao nego mi je bilo zanimljivo što si rekao "budi sigurna da bi takvo sto znao puno prije".
a s'o?
- Kona__
#899 Re: djevojka za zeniti?
I šta bi na kraju, kakve se smiju kući vodit 
- madner
#900 Re: djevojka za zeniti?
Ovdje vlada zakon zmije,Kona__ wrote:I šta bi na kraju, kakve se smiju kući vodit
ako nesto loshe krene
ovdje slusaj samo mene