Vidi ovaj isti dipl.ecc ...Bloo wrote:Euridika wrote: Šta da ti kažem ... hajde pogledaj tamo treba mi žmigavac za motor, malo se jadan prevrtao a ovdje za njega ne mogu ništa naći ...![]()
Rmz
treba ti....žmigavac..za motor
Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#76 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
- Asta
#77 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Njemu kaze treba razlog da se jutrom budi.
Sta li bi Ramzes na ovo rekao?
- Euridika
- Globalna šefica
#78 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Yamaha GTS 1000 ccm, veliki sportak, lijevi žmigalnik što bi rekle slovenačke bajkerice.Asta wrote:Samo reci koji motor i koji zmigavac i ima da ga nadjem eto odma sutra. Ima da zmigas po cijeli dan. Poznajem jednog "inzinjera" sto voli motore.
Rmz
-
sha_ba
#79 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Joj ovaj film sam gledala u avionu za ist

- Euridika
- Globalna šefica
#80 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
On ti je jadan fasovao bananu pa ga neće biti na Klixu duže vrijeme ...Asta wrote:Njemu kaze treba razlog da se jutrom budi.
Rmz
- Bloo
- Globalna šefica
#81 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Euridika wrote:Vidi ovaj isti dipl.ecc ...Bloo wrote:Euridika wrote: Šta da ti kažem ... hajde pogledaj tamo treba mi žmigavac za motor, malo se jadan prevrtao a ovdje za njega ne mogu ništa naći ...![]()
Rmz
treba ti....žmigavac..za motor
ejjj vidi fakaaat
- int21
#82 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Komentar dana. Oplakah....JThomas wrote:ali zato znaju s kitom.
- Asta
#83 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Ima da se raspitam sutra.Euridika wrote:Yamaha GTS 1000 ccm, veliki sportak, lijevi žmigalnik što bi rekle slovenačke bajkerice.Asta wrote:Samo reci koji motor i koji zmigavac i ima da ga nadjem eto odma sutra. Ima da zmigas po cijeli dan. Poznajem jednog "inzinjera" sto voli motore.![]()
Rmz
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#84 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
druze,
ovdje mozes dobiti savjet/upute kako fasovati cir na zeludcu ali nikako to sto trazis/pitas
ovdje mozes dobiti savjet/upute kako fasovati cir na zeludcu ali nikako to sto trazis/pitas
-
Nepass
#85 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Pa to se valjda podrazumjeva, ali i za to ima alkohol jebaji gaEuridika wrote:Nepass wrote: Pa sta je inace zivot nego borba za prenos svojih podataka tj. dnk. Smisao zivota je razmnozavnje, instinkt muski te nagoni da poseksas sto vise zena![]()
Kvragu damn gluhobilo ... a meni je do sada smisao bio poseksat što više ZGODNIH žena ... znači mnogo sam ih propustio. Propustila, pardon ...![]()
Rmz
A opet neko se pali na debele, neko na dlakave, neko na plavke itd...
- Dante27
#86 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
...
Last edited by Dante27 on 05/02/2016 19:54, edited 1 time in total.
- Euridika
- Globalna šefica
#87 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Asta wrote:Ima da se raspitam sutra.Euridika wrote:Yamaha GTS 1000 ccm, veliki sportak, lijevi žmigalnik što bi rekle slovenačke bajkerice.Asta wrote:Samo reci koji motor i koji zmigavac i ima da ga nadjem eto odma sutra. Ima da zmigas po cijeli dan. Poznajem jednog "inzinjera" sto voli motore.![]()
Rmz
Ne mogu u svijet sa oštećenom mašinom ... ako mi to nađeš imaš zadnje sjedište kad god dođeš.
- Asta
#88 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Ama ima da ga nadjem.Euridika wrote:
Ne mogu u svijet sa oštećenom mašinom ... ako mi to nađeš imaš zadnje sjedište kad god dođeš.
- Dr Kova
#89 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Gdje ćeš tražiti djevojku na forumu 
- ned424
#90 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Drug prije ce Euridika pronaci migavac ovdje nego ti mladu

Nego pocni makar piti kafu i idi na ŠIŠU negdje po gradu i eto mlade do proljeca se zenis.
Ja bi te poveo sa sobom ali izgubi se abdest na vratima gdje ja locem.

Nego pocni makar piti kafu i idi na ŠIŠU negdje po gradu i eto mlade do proljeca se zenis.
Ja bi te poveo sa sobom ali izgubi se abdest na vratima gdje ja locem.
- Dante27
#91 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#92 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
druze,Dante27 wrote:da, jos nesto.. kad je tako lijepo kako vi smatrate, "sto vise zena pojebat"..vazi eto mene sad da vam pojebem zenu, ili sestru, ili mamu ili snahu ili punicu ili kcerku..cilj je da se sto vise zena pojebe..pa braca moj pripremi ove navedene koke eto mene da ih sprcim
ne bih da komentarisem ovo sto si napisao, jer ce me zakljucati. samo cu ti reci, nije lijepo to sto laprdas.
- Dante27
#93 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
...
-
Klitemnestraaa
#94 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Tipični odraz balkanskog seksističkog mentaliteta.
Ja doista ne znam zašto je jebanje shvaćeno kao socijalna aktivnost koja uključuje veliki broj ljudi, kao što je komšiluk, prijatelji i svi ostali koji moraju znati ko je koga pojebo.
Nek se jebe ko s kim hoće. Šta koga briga?
Ako se čuvaš do braka i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Ako uživaš u seksu i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Kakav god da si, naći ćeš sebi sličnog, jer svi u partneru tražimo refleksiju sebe. I stvarno mislim da seks nije nikakav društveni kriterij odabira partnera, jest privatni u tom kontekstu, da tražiš onoga ko je imao sličan broj partnera kao i ti, ali šta te briga tvoja mama, sestra, otac, prijateljica IKO, IKO s kim se jebe i koliko ima partnera.
Svak sebi.
Ja doista ne znam zašto je jebanje shvaćeno kao socijalna aktivnost koja uključuje veliki broj ljudi, kao što je komšiluk, prijatelji i svi ostali koji moraju znati ko je koga pojebo.
Ako se čuvaš do braka i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Ako uživaš u seksu i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Kakav god da si, naći ćeš sebi sličnog, jer svi u partneru tražimo refleksiju sebe. I stvarno mislim da seks nije nikakav društveni kriterij odabira partnera, jest privatni u tom kontekstu, da tražiš onoga ko je imao sličan broj partnera kao i ti, ali šta te briga tvoja mama, sestra, otac, prijateljica IKO, IKO s kim se jebe i koliko ima partnera.
Svak sebi.
- Euridika
- Globalna šefica
#95 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
A ako si i žensko i muško...Klitemnestraaa wrote:...ako si žensko ili muško...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#96 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Tačno sve.Klitemnestraaa wrote:Tipični odraz balkanskog seksističkog mentaliteta.
Svak sebi.
Ovo posebno treba reći muževima ovih cura koje ja inače ganjam. Ne znam što budu ljuti na mene.
- Dante27
#97 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
...
- muha_sa
#98 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
trebal znat rapidografom vintat

- Dr Kova
#99 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
ramo banovan?? što?Euridika wrote: On ti je jadan fasovao bananu pa ga neće biti na Klixu duže vrijeme ...![]()
Rmz
-
sha_ba
#100 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Nije dugo izdržao