Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nKrkan
-
Klitemnestraaa
#327 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Tigar77 wrote:Evo jedan prijedlog, omiljeni pdf mi je Religija, tamo obitava vesela družba tebi sličnih, ako nisi osjetljiv na spol, preporučujem ti forumaša pod nickom Smrčak, a ako ipak insistiraš na ženama, onda se obrati djevojci koja je zadužena za moderaciju istog podforuma, dijelite slične moralne vrijednosti, a i intelektualni kapaciteti su vam bara-bara, kombinacija koja obećava, još kad ponudiš te eure, šanse za neuspjeh su mizerne.
- sunceKOtepsija
#328 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Klitemnestraaa wrote:Ne, kontam sveukupno njih 2, 2 kafe, racun 4KM, ako podijele troskove to je 2KM po osobi.sunceKOtepsija wrote:gdje to ima kafa za marku, bez tri maarke je minimumKlitemnestraaa wrote:Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
tri marke za dvi, po marku i po, al ne znam sto da piju dvije kafe? tj po dvije kafe
Ne moraju sad brojati u marku kalkulatorom, ali ako idu jednom jedno, drugi put drugi placa, opet na isto ga dodje: 2 dejta jednom ti platis 4Km, jednom drugo. Bitno je samo da oboje jednako doprinose, a ne on sve zivo placa.
A u Sarajevu je 2KM prosjecna.
- muha_sa
#329 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
što izbrisa postove kad se ne nervirašDante27 wrote:jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurinmaida95 wrote:tvoja reakcija pokazuje suprotno..
procito sam ja post u kojem forumašu Tigar77 psuješ i šalješ ga u 3 materine i još svašta nešto
nisam htio citirat taj post jer mi se gadilo šta procitah samo sam ti post prijavio, al si ga ti prepravio i stavio tackice koje su te od banovanja spasile.
kao neko ko je mnogo stariji od tebe savjetovao bih ti da se opustiš i kad si vec na forumu uživaš u ovom virtualnom svijetu
otvorio si temu i neka si-svaka cast
Želim ti da nadješ djevojku s kojom ceš gradit buducnost
-
prog321
#330 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
U Danteovu odbranu ovaj Tigar je izuzetno agresivan. Volio bih znati koji je naziv imao ranije?
Ovdje trebamo davati savjete kako da Dante ne postane 40 year old virgin a ne osobno ga napadati.
Ovdje trebamo davati savjete kako da Dante ne postane 40 year old virgin a ne osobno ga napadati.
- alucarda
#331 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
nKrkan wrote:
I odakle drugo nego sa tumblr-a ovo.
Cuj "a cute stuffed toy to hug"."Hugs from behind"? Sta je ovo jbt? Ovo je pisao neki teen koji gleda previse anime. Ustvari nije mi uopste cudno buduci da znam koja je demografija najprisutnija na tumblr-u. Ti postas nesto sto trinestogodisnjakinje djele na tamo. Ne vidjeh vece gluposti danas od ove liste. Ovdje se pronalaze samo djevojcice do 15-16 godina iz "first world countries" a ne odrasle zene iz BiH gdje je svaki dan pitanje kako prezivjet i sastavit kraj s krajem.
A ovome sto je otvorio temu, sretno. Uopste ne razumijem tvoj svjetonazor i ne slazem se sa njim, ali sretno. Ne zelim da ti se dogodi da skontas da si seksualno nekompatabilan sa nekim, da vam je libido na suprotnim stranama spektruma, a da si vec u braku. Iz tvojih postova vec se da zakljucit da si ti na low end. Ako nadjes kakvu snajku koja ima visi nivo libida od tebe takav brak je pisi propalo..
- djevojka bez imena
#332 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Raspisi natjecaj,to ti u svijetu nije nista neobicno,ili nadji neku match maker curu da ti preporuci nekog.
Sala
Ovdje se samo uzalud uzrujavas,izlazes suoju privatnost dnevnom redu forumskih zajebanata,postici neces nista. I da ti se neka javi ili bar pomisli na to zazirat ce od cinjenice da "ste se upoznali" na forumu. Zene su takve.
Zar nemas neke prijatelje,poznanike,koji znaju kakav si,sta zelis i trazis,pa da ti preporuce neku slicnih osobina?
Mislim da su ti na taj nacin daleko vece sanse da nadjes djevojku umjesto sto ovdje radis cirkus.
Sala
Ovdje se samo uzalud uzrujavas,izlazes suoju privatnost dnevnom redu forumskih zajebanata,postici neces nista. I da ti se neka javi ili bar pomisli na to zazirat ce od cinjenice da "ste se upoznali" na forumu. Zene su takve.
Zar nemas neke prijatelje,poznanike,koji znaju kakav si,sta zelis i trazis,pa da ti preporuce neku slicnih osobina?
Mislim da su ti na taj nacin daleko vece sanse da nadjes djevojku umjesto sto ovdje radis cirkus.
- Matzan
#333 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Čuo čovjek da su na forumu sve same svetice, ljepotice, samostalne i uspješne žene.

- Euridika
- Globalna šefica
#334 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Skoro pa tačno. Nismo svetice.Matzan wrote:Čuo čovjek da su na forumu sve same svetice, ljepotice, samostalne i uspješne žene.![]()
- Dante27
#335 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
cuo sam dovoljno...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#336 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
muha_sa wrote: što izbrisa postove kad se ne nerviraš![]()
procito sam ja post u kojem forumašu Tigar77 psuješ i šalješ ga u 3 materine i još svašta nešto![]()
nisam htio citirat taj post jer mi se gadilo šta procitah samo sam ti post prijavio, al si ga ti prepravio i stavio tackice koje su te od banovanja spasile.
kao neko ko je mnogo stariji od tebe savjetovao bih ti da se opustiš i kad si vec na forumu uživaš u ovom virtualnom svijetu![]()
otvorio si temu i neka si-svaka castmalo smo se zezali na temi a ti sve ozbiljno shvaco i umjesto da se opustiš i prihvatiš šalu ti poceo i vrijedjat
kad te huja uhvati i napišeš u huji neki post prije nego ga pošalješ još jednom procitaj i skontaj hoceš li nekog uvrijedit i povrijedit svojim pisanjem--ako si takav post vec poslo onda stoj iza njega i nemoj ga prepravljat i brisat.
Želim ti da nadješ djevojku s kojom ceš gradit buducnostnek joj je prijatno u tvom društvu, izmami joj osmjeh na licu
ako to uspiješ možete kokuzi u parku sjedit nece joj smetat.
-
Tigar77
#337 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Evo našao si i pro bono advokata, sa zapanjujućim vještinama opažanja i rezonovanja, a zamolio bih forumaše da ne prijavljuju postove u kojima se meni neko obraća uvredama i psovkama, podržavam krajnju slobodu govora, koja naravno sa sobom nosi i odgovornost za moguće posljedice izrečenog.
- muha_sa
#338 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
ne pada mi na pamet glumit necijeg il nekog advokataprog321 wrote:U Danteovu odbranu ovaj Tigar je izuzetno agresivan. Volio bih znati koji je naziv imao ranije?![]()
ne kontam to javno vrijedjanje i psovke na forumu gdje smo svi anonimni
ako vam se nešto il neko nekim piskaranjem zamjerio ima pp pa se fino tamo napsujte i razmjenite brojeve telefona i zakažite "kafenisanje" pa bujrum
nema slobode izražavanja a nekom psovat majku il nešto drugo
eto--toliko od mene što se tice ove teme.
Uživajte u životu
-
ovo_mi_je_nick
#339 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
"Želim ti da nadješ djevojku s kojom ceš gradit buducnost
nek joj je prijatno u tvom društvu, izmami joj osmjeh na licu
ako to uspiješ možete kokuzi u parku sjedit nece joj smetat."
Neće joj smetati možda mjesec, e onda se okreće i ploča i priča i i ponašanje
Veze bez novca su moguće samo u srednjoj školi i na fakultetu max do druge godine. Poslije toga treba keš i to je tako. Pogotovo ako imaš namjere za zajednički neki život. (za avanturu i povalit nekoga novac ne treba, možda petak da uđeš u Slogu i šmekerske priče onoj koja se dodala)
Neće joj smetati možda mjesec, e onda se okreće i ploča i priča i i ponašanje
Veze bez novca su moguće samo u srednjoj školi i na fakultetu max do druge godine. Poslije toga treba keš i to je tako. Pogotovo ako imaš namjere za zajednički neki život. (za avanturu i povalit nekoga novac ne treba, možda petak da uđeš u Slogu i šmekerske priče onoj koja se dodala)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#340 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Tigar77 wrote:Evo jedan prijedlog, omiljeni pdf mi je Religija, tamo obitava vesela družba tebi sličnih, ako nisi osjetljiv na spol, preporučujem ti forumaša pod nickom Smrčak, a ako ipak insistiraš na ženama, onda se obrati djevojci koja je zadužena za moderaciju istog podforuma, dijelite slične moralne vrijednosti, a i intelektualni kapaciteti su vam bara-bara, kombinacija koja obećava, još kad ponudiš te eure, šanse za neuspjeh su mizerne.
» Dante27, Tigar77
trajno