[Djevojka] Plaćanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
phillie

#76 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by phillie »

Don Zivconi wrote:
crkvice wrote:De ba, sta ste naklopili na westicu. Da su bogdom neke moje bivse bile ovakve....
igleda da su se ovi jako opekli pa ljubomora ubi sto sami sebi sendvice prave za posla :lol:
Last edited by phillie on 24/08/2012 15:19, edited 1 time in total.
Yokyouare

#77 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Yokyouare »

čemu izlasci u kafić ako to ne možeš priuštiti.

na hiljadu načina možeš organizovati super dejt bez troškova. barem za početak dok se ne upoznate bolje pa tad možete bez bojazni razmijenjivati informacije ko ima kol'ko u džepu.
Heller

#78 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Heller »

miki.ba wrote:
westica wrote:Miki zapravo jesam, prodala sam svasta nesta svoje i nije mi zao... Jedno sam mu vrijeme nosila rucak svaki dan na posao jer nije imao para ni da jede... Sjecam se da godinu dana nisam imala patike, stare su sve bile poderane i kad god bi mi mama dala da kupim znala sam da su njemu potrebnije.. kako god sve je to davno bilo i nisam trebala nikako spominjati sta sam ja uradila ali glupo je sto muskarci misle da su zene sponzoruse ako ocekuju da se plati ceh na prvom sastanku, to je jednostavno bonton, kultura
Ja se više šalim, ne osuđujem te :D
Al vrijeme je da se stvari pocnu mjenjati, nekad je bilo normalno biti neobrijan ispod pazuha, a sad je nekulturno.
:mrgreen: :skoljka:
westica

#79 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by westica »

Platformas wrote:
westica wrote:Miki zapravo jesam, prodala sam svasta nesta svoje i nije mi zao... Jedno sam mu vrijeme nosila rucak svaki dan na posao jer nije imao para ni da jede... Sjecam se da godinu dana nisam imala patike, stare su sve bile poderane i kad god bi mi mama dala da kupim znala sam da su njemu potrebnije.. kako god sve je to davno bilo i nisam trebala nikako spominjati sta sam ja uradila ali glupo je sto muskarci misle da su zene sponzoruse ako ocekuju da se plati ceh na prvom sastanku, to je jednostavno bonton, kultura
Što mrzim ovo nabrajanje šta je ona propatila dok je on pokušavao da zaradi nesto :run:

Men je žao ovog lika, vjerovatno i sada šljaka dok je "dama" online.
Za ovo imas pravo da sam pogrijesila sto sam napisala, i stvarno mi je zao.. Ne znam mogu li obrisati ove postove jer ne bih htjela da on nekad vidi ovo i pomisli bas to da sam nesta nabrajala ali jednostavno ste me vukli za jezik s tim da su zene sponzoruse da trebaju placati odma i tako to
Don Zivconi

#80 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Don Zivconi »

westica wrote:
Platformas wrote:
Što mrzim ovo nabrajanje šta je ona propatila dok je on pokušavao da zaradi nesto :run:

Za ovo imas pravo da sam pogrijesila sto sam napisala, i stvarno mi je zao.. Ne znam mogu li obrisati ove postove jer ne bih htjela da on nekad vidi ovo i pomisli bas to da sam nesta nabrajala ali jednostavno ste me vukli za jezik s tim da su zene sponzoruse da trebaju placati odma i tako to
Jos ce ti reci da si vjestica :lol:
U-zap

#81 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by U-zap »

LoveHurts wrote:
Haha, ziva istina, provjereno :D
phillie

#82 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by phillie »

westica wrote:
Platformas wrote:

Taknuto (tipknuto) -maknuto :D
mala_curica

#83 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti ;-)
oridjidji

#84 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by oridjidji »

hajmo sponzici i sponzoruse ... javite se :lol:
miki.ba

#85 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

mala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti ;-)
Bavi te se najstarijim zanatom, a za naplatu niste u stanju pružiti odgovarajucu uslugu. :D
miki.ba

#86 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

..
Last edited by miki.ba on 24/08/2012 15:30, edited 1 time in total.
oridjidji

#87 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by oridjidji »

mala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti ;-)
hahahhahaa s kafe po pivama udari
:D

popije vise i od svojih muskih clanova porodice...
miki.ba

#88 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

..
duplanula

#89 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by duplanula »

westica wrote:
Platformas wrote:

Ja mislim da je krajnji red da covjeku kupis router! Ali stvarno :D
2uk4

#90 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by 2uk4 »

Kazes joj da je placeno i isparite se iz kafica
oridjidji

#91 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by oridjidji »

Nije tesko nekome platiti kafu, piće, jelo.. uvijek ću to uraditi kada imam, pa čak i kada nemam mnogo to ću uraditi, kada nemam može se i u šetnju, ali isto tako očekujem, da ona kojoj takvo što priuštim bude zahvalna na tome, da na kraju shvati da je to i urađeno samo radi nje tj. da bi nam bilo lijepo i da takvo što ne može uvijek očekivati. Platio sam 1000 puta, platicu jos milion. Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko mi je puta u zivotu zensko platilo kafu. Svako od nas zna koliko i kako može da troši i na šta voli da troši svoj novac i shodno tome i planira sta ce i kako ce uraditi sa svojom potencijalnom semom ili djevojkom. Ako imas cvaju u dzepu i ako ti je visok datum, neces otici u Hacijendu i nabiti ceha 100-200 maraka da bi djevojku impresionirao., posuđivati keš, zavaljivati se da bi ona imala full osječaj. Na kraju shvatis da nije novac to sto daje cejf nekome druzenju, vec to koliko si opusten, lezeran, zabavan, imas li samopouzdanja, dali imas pricu i td.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#92 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by ladyblue18 »

Don Zivconi wrote: sta hoces da kazes ne kontam ili se samo pravis pametna?
Jes jarane ja se pravim pametna a tebe ego nesto opasno zeza.
Don Zivconi

#93 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Don Zivconi »

ladyblue18 wrote:
Don Zivconi wrote: sta hoces da kazes ne kontam ili se samo pravis pametna?
Jes jarane ja se pravim pametna a tebe ego nesto opasno zeza.
Jako mi je žao mislio sam da se sališ kad... ovo drugo a nešto ti baš ne stoji :sad:

hajde nadji kakvog momcica dozvoli mu da te kissne i pusti ga da ti plati pice bit ce ti lakse vjeru mi jer ti imas problem sa taštinom :sad:

@oridjidji

:thumbup:
Mr.Penguin

#94 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

.
Heller

#95 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Heller »

Ne treba skrtarit al ni budalu pravit od sebe ;) povremeno pocastit i to kad imaš love, il kad dobijes na kladionici
snaga_znanja

#96 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by snaga_znanja »

Stari ljudi kazu da je romantiku izmislila fukara jer drugacije nikad ne bi do pi..e dosla... Ziva istina. :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#97 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by ladyblue18 »

Don Zivconi wrote:
Jako mi je žao mislio sam da se sališ kad... ovo drugo a nešto ti baš ne stoji :sad:

hajde nadji kakvog momcica dozvoli mu da te kissne i pusti ga da ti plati pice bit ce ti lakse vjeru mi jer ti imas problem sa taštinom :sad:
A ja sam znala da si ti samo jos jedan od forumskih psihologa sa zastarjelim fazonima pa nisam mislila da se shalis.

I ako ti nije tesko da nas svojih "strucnih komentara" postedis i da zavrsis sa offtopicom.
miki.ba

#98 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

snaga_znanja wrote:Stari ljudi kazu da je romantiku izmislila fukara jer drugacije nikad ne bi do pi..e dosla... Ziva istina. :D
:thumbup:
zambaklija

#99 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by zambaklija »

šo će ti treba kad neJmaš repa :D :D
miki.ba

#100 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

zambaklija wrote:šo će ti treba kad neJmaš repa :D :D
Ma ja nije coeku ni do cega kad mane rapa. :lol: :lol:
Post Reply