Djevojka/Momak iz dijaspore

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Cherry-Cherry

#26 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Cherry-Cherry »

jedino ako postoji plan da će kad-tad biti zajedno u istom gradu, pa rade na tome. ali ako nema planova o zajedničkoj budućnosti, nema šanse.
betametazon

#27 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by betametazon »

sve je moguce, osim drvene peci..a i ona je moguca. nego ne znam samo zasto su svi zapeli za sex, ako je to sustina veze i jedino sto je vrijedno pomena onda svakako to nije veza nego druzenje uz zabavu...
CungaLunga

#28 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by CungaLunga »

elma89_ wrote:Nemoguce
Slazem se :D
malsal

#29 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by malsal »

Moze neko vrjeme, zavisno od toga koliko su strpljive osobe, ali veze na daljinu imaju definitvno ogranicen rok trajanja.
Dakle ukratko - ne moze.
nKrkan

#30 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by nKrkan »

- Ima kod mene lik djevojku iz Njemačke i već odavno njegovi se zbližili sa njenima i tako se djeca zaljubiše.Ta djevojka bude ovdje kod svojih u Bosni mjesec i možda jednom vidi svoju rodbinu za to vrijeme ,po vazdan ovaj lik i ona šetaju,kafa,izlazak dosadilo i meni slušat njihove brige. Hoču reć vrijedi pokušat
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#31 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Matijevic_Vlado »

ladacoko wrote:papiri papiri :D
to mora da je ljubaaaaaaaaaaaaaav... :mrgreen:
BarbaDue

#32 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by BarbaDue »

malsal wrote:Moze neko vrjeme, zavisno od toga koliko su strpljive osobe, ali veze na daljinu imaju definitvno ogranicen rok trajanja.
Dakle ukratko - ne moze.
nemoj tako, ima njih koji se za tako kratko vrijeme skontaju...i obično takve veze i potraju.
dakle ukratko - može.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Truba »

još malo ima da fatate
ode uskoro dijasora
ko je jamio jamio :oops:
PeppermintSA

#34 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by PeppermintSA »

Ja imam prijatelja koji je tako upoznao jednu curu iz dijaspore, ona imala tamo momka al' se s njim spengala - desila se velika ljubav, 20 dana svaki dan zajedno, na kraju se ona vratila nazad, on patio k'o budala punih 6 mjeseci i nekako prešao preko nje. Kasnije nastavio sa životom, imao veze, ta cura iz dijaspore umeđuvremenu raskinula s tim momkom, isto imala nekih veza, zezancija ali ništa ozbiljno, povremeno se čuli itd. Prošlo dvije godine, opet došla, opet ista priča, opet se vratila ali su kao odlučili pokušati biti zajedno, no nije išlo i prijateljski raskinuli preko telefona. On nastavio svoje, pozavršavao faksove, prebolio ozbiljne veze, izigravao Kazanovu dugi niz godina - ta cura isto nastavila živjeti, preselila se u Južnu Ameriku od svih mogućih mjesta, tamo upoznala nekog lika i samo što se nije udala, osnovala neku firmu s tim Južnoamerikancem itd. ali pukne. Uglavnom, jednu 4 godine kasnije se opet njih dvoje sretnu, sada već ozbiljni ljudi, emocije nikad nisu ni nestale i završe skupa.

E sad, ovo jeste primjer za anala ali hoću reći, ako je ta vaša ljubav stvarnoooo to čemu se nadate, naće se način da budete zajedno i sretni - možda ne odmah, možda ne u toj godini, ali kad-tad. Life is like a box of chocolates :D

Uglavnom, oni su zajedno već blizu godinu i po, žive vani - sve divno, bajno, a sve počelo nekim benignim upoznavanjem u gradu i logikom ''super, koke iz dijaspore su otvorenije'' na spram ''super, da probam jednog domaćeg bosanca'' :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Velkoski »

Vježbaš čitavu godinu da imaš snage za 15 dana zaredom bez spavanja, eto kako!
Baby Jane

#36 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Baby Jane »

Khm... :D

Da se javi neko iskusan. Bili u vezi na daljinu 5 godina i vidjali se u najboljem slucaju 2x godisnje po 20 dana.

14.08. smo proslavili punih 8. god :)

Ne kazem da je lahko, ali nije nemoguce.
LeonardoAC

#37 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by LeonardoAC »

Baby Jane wrote:Khm... :D

Da se javi neko iskusan. Bili u vezi na daljinu 5 godina i vidjali se u najboljem slucaju 2x godisnje po 20 dana.

ne vjerujem :D
Baby Jane

#38 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by Baby Jane »

LeonardoAC wrote:
Baby Jane wrote:Khm... :D

ne vjerujem :D

Vala kad ga pogledam, ni ja ne vjerujem da ga trpim toliko, ali eto...mladost/ludost :D :evil:
fantom slobode

#39 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by fantom slobode »

Moze, zavisi od ucesnika...ako su i jedno i drugo stabilne odrasle osobe (to ne zavisi od godina), koje imaju povjerenje jedno u drugo, bez bolesne ljubomore u karakteru...to moze da bude vise nego odlicna veza...Ja iz iskustva govorim...5 godina...fenomenalno. Bitno je samo ne raspravljati stvari digitalno...samo uzivo.
fatamorgana

#40 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:Moze, zavisi od ucesnika...ako su i jedno i drugo stabilne odrasle osobe (to ne zavisi od godina), koje imaju povjerenje jedno u drugo, bez bolesne ljubomore u karakteru...to moze da bude vise nego odlicna veza...Ja iz iskustva govorim...5 godina...fenomenalno. Bitno je samo ne raspravljati stvari digitalno...samo uzivo.
Ma ja, i još ako je ta baby npr. sa Anda idealna kombinacija za našeg čovjeka, :thumbup:
fantom slobode

#41 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:
Ma ja, i još ako je ta baby npr. sa Anda idealna kombinacija za našeg čovjeka, :thumbup:
:lol: :lol: :lol: greska :lol: :lol: :lol: ne govorimo o rezervnim igracima :lol: :lol: :lol:
Post Reply