Djevojka/Momak iz dijaspore
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Rejs Cerić
#1 Djevojka/Momak iz dijaspore
Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
- ho oponopono
#2 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
...u veze pobogu, za dvije godine samo mjesec dana skupa!
...znači sex nula bodova ostaje samo spika, to kao nešto platonski, asketski...ma ko preživi pričaće!
...no dobro ima svega, možda neko i tako može funkcionisati, znam da me ništ više ne može iznenaditi!
...znači sex nula bodova ostaje samo spika, to kao nešto platonski, asketski...ma ko preživi pričaće!
...no dobro ima svega, možda neko i tako može funkcionisati, znam da me ništ više ne može iznenaditi!

- Critty Bo
#3 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Tako što ćete biti skupa tih 15 dana svake godine a ostatak godine živjeti k'o da se nikad niste znali 
- dječak sa šibicama
#4 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Ako "na kraju tunela" stoji nekakva iskra da ce njihKE dvoje jednog dana ipak biti zajedno duze od 15 dana, onda se lako odrzi.
Unace cijela prica nema svrhe..
-
Mayra_2
#5 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
U suštini, takvi parovi rijetko opstaju zajedno. Moja dobra kolegica je imala momka iz Švice, dolazio je samo za praznike, dakle bude tu za praznike max. 10 dana.Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
Eh dosta su se čuli telefonima, skypom, i tamo vamo, 3 godine zajedno, i hoče da se uzimaju. Uzeli su se, ali već prvu godinu problemi. Nema razumjevanja za nju, on po čitav dan radi, ona kući sjedi, svađe,bla bla,,i eto rastanu se na kraju..vrati se kolegica u Bosnu kod svojih opet.. žalosno, ali rijetki se tako nađu
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#6 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Critty Bo wrote:Tako što ćete biti skupa tih 15 dana svake godine a ostatak godine živjeti k'o da se nikad niste znali
Realno,tek kad budu više vremena provodili zajedno,vidjet će koliko nisu(ne koliko jesu,nego koliko nisu) jedno za drugo,i shvatiti da se premalo poznaju.
- Hrulj
#7 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
I da nema iskre ima strano drzavljanstvodječak sa šibicama wrote:Ako "na kraju tunela" stoji nekakva iskra da ce njihKE dvoje jednog dana ipak biti zajedno duze od 15 dana, onda se lako odrzi.
Za nase balkance mnogo bitnije od svih iskri
-
Smajic.smajo
#8 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Reko bi ti nikako batali to, al znam papiri su to zato izduraj 
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#9 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Jeste neki.

- ladacoko
#10 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
papiri papiri 
- Critty Bo
#11 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Kad jaca može milovati Gocija za pare, može i on biti u imaginarnoj vezi za papireSmajic.smajo wrote:Reko bi ti nikako batali to, al znam papiri su to zato izduraj
- Ramzess Veliki
#12 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Ma to je savršeno, samo da nafataš još desetak takvih iz dijaspore, ali da ne dolaze u isto vrijeme ...Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
- graue_maus
#13 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Ramzess Veliki wrote:Ma to je savršeno, samo da nafataš još desetak takvih iz dijaspore, ali da ne dolaze u isto vrijeme ...Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
-
jaca36-sa
#14 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
sto si se ti ufatila jace,jesi to ljubomorna sto jaca svaki dan kupi krpica za 500km a ti na forumu deres smrdljive gace koje nisi presvukla heftu.Critty Bo wrote:Kad jaca može milovati Gocija za pare, može i on biti u imaginarnoj vezi za papireSmajic.smajo wrote:Reko bi ti nikako batali to, al znam papiri su to zato izduraj
ufati se posla pametnije ti je nego sto ,mene uzimas usta..da jaca sada ode da se provoza u novom ML.a ti napisi koji post na forumu lakse ce ti biti cccc.
pozz svim pametnim djevojkama i muskarcima
- ho oponopono
#15 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
...jebiga(da prostiš), taj pozdravčić ne vrijedi za mene, pametni brinu za opću guzu a inteligentni samo za svoju! 
-
radostan dan
#16 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
drkajući...Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
da prostiš.
- ho oponopono
#17 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
radostan dan wrote:drkajući...Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
da prostiš.
...moraće onda da uzme koju terapiju, biće tu tegoba itekako!
-
radostan dan
#18 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
ili to ili sa respom na fuka... 
-
Smajic.smajo
#19 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
jaca36-sa wrote:sto si se ti ufatila jace,jesi to ljubomorna sto jaca svaki dan kupi krpica za 500km a ti na forumu deres smrdljive gace koje nisi presvukla heftu.Critty Bo wrote:Kad jaca može milovati Gocija za pare, može i on biti u imaginarnoj vezi za papireSmajic.smajo wrote:Reko bi ti nikako batali to, al znam papiri su to zato izduraj
ufati se posla pametnije ti je nego sto ,mene uzimas usta..da jaca sada ode da se provoza u novom ML.a ti napisi koji post na forumu lakse ce ti biti cccc.
pozz svim pametnim djevojkama i muskarcima![]()
:*
- pirmin
#20 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Rejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
- fatamorgana
#21 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Kao Odisej i vjerna Penelopa ....
- AmADin_gospo
#22 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
ne skidati se s njega/nje 15 dana i ici zajedno u wc, i sve raditi uajedno, da nadoknadis propusteno vrijemeRejs Cerić wrote:Kako održati vezu ako si sa svojom ljubavlju samo 15 dana u godini.Pitanje za iskusne
ILI
preselite se jedno kod srugog i zivie ko sav normalan narod
ILI
razjebete sve to i nadjete si neke normalne osobe iz oste mahale/grada
-
_Sarajka
#23 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
Ne razumijem zašto je veza ograničena na 15 dana godišnje?I da se radi o nekoj prekookeanskoj zemlji, čak i ti dijasporci dolaze na duze vrijeme, radi udaljenosti.Logično..Dakle mjesec ili čak DVA ..
Ako se radi o evropskoj dijaspori svakako ovi iz " blizine " dolaze i praznicima i Produzenim vikendima a odmori su obično 25 radnih dana u godini.
Ako se radi o evropskoj dijaspori svakako ovi iz " blizine " dolaze i praznicima i Produzenim vikendima a odmori su obično 25 radnih dana u godini.
- lavorpunvode
#24 Re: Djevojka/Momak iz dijaspore
ufff.. skidam kapu onome ko ovo izdrzi
pri ovoj pameti, meni ovo zaista djeluje nemoguce