Ja imao 19 godina, ona imala 38. Imali odnos na jedno vece i to ponovili jos jednom. Oboma bilo fino, ali svako otisao na svoju stranu. Ona je bila ono sto je meni u tom trenutku trebalo. Iskusna, samostalna i bez prevelikih trzavica. To mi je bio najbolji seks do sada u zivotu.
Danas ja imam 22 godine i djevojku koja ima 19 godina. Volimo se i ovo bi sigurno moglo potrajati. Ona je iz jednog manjeg grada, ja iz drugog. Oboje na fakultetu u vecem gradu pokraj.
Vrijeme za upoznavanje njene majke bilo prije 3 sedmice (nema oca) paffffff... to je ona zena s kojom sam imao odnos.
Nista, ja kuliram, ona kulira sve formalno, djevojka nista ne sumnja. Izmedju ostalog saznao sam da djevojka skoro svu nasu intimu govori svojim drugaricama.. i pogodi kome jos? svojoj mami. ali mama izgleda za sada samo lagano, ne gleda u mene, o onome nismo pokusali pricati, to je to.
u tom svemu se ukljucila i moja mama koja zna njenu mamu iz frizerskog salona i sa nekih zenskih druzenja, kao super zena, ima finu kcerku i ta spika.
sta uraditi i kako ne povrijediti osobu koju volim. racunajte da za moj odnos sa njenom mamom zna jos par ljudi sa njene strane, mahom neke zene s kojima se druzi i neki muskarci sa posla.
ne zivim u BIH, mama i kcerka su svedjanke, kao i svi prijatelji sa njihove strane.
kakvi god odgovori bili, hvala.