Djevojcice kojima mirise koza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Xavier1

#26 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Otkud joj za to u startu?
Dino34 wrote: A kleopatra? :mrgreen:
Ko ti je ta?
ho oponopono

#27 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ho oponopono »

...nema love, nema djeve...:pusi2: ...usta ti puna pjene, džaba tvoja srčanost, filinzi, nju vlaže šilinzi...svako malo pilinzi...manikir, pedikir, nutri bulet... fensi sranja, uzalud ti te fele ganjaš...:pusi2:

...komfor preko tuđe kičme, a ti sroči njoj rime...kako ti je draga, svemir je tvoj...posere se ona na izričaj tvoj...bolje umijeće ljubavi ima onaj što ju lovom oko kite smota, njemu ta pite ne mota...njega ona guta , tuto kompleto...kleše ona njega ili on pak nju, roba je na usluzi...ako treba i da puzi, samo ih muzi...svako plaća za svoj ćejf, ova je pičetinu servirala baš njemu, sloventnom egu...

...ti se Muzafere kupaj, glavom lupaj... ne vrijedi...neto, bruto računica, mjerica...da nema potražnje i ponuda bi bila ravna nuli, ali iscrvalo bi se opet da neko nekog guli...to je njihov način ljubavi...bilo tebi pravo ili krivo...njima je milo...:pusi2:

...nisu sve iste pizde, gdje su se skrile, kontaju i one da neće biti frajerovom srcu mile...dok je solo, krasi ju etiketa nešto joj fali...da je valjala do sad bi se udala...garant neka budala, a nju niti jebi niti kući vodi, nije to u modi...

...primat uzimaju ove bičarke navučene na čist lovni obraz voli ona svoj odraz...forma ideale...ko je glup u cijeloj ovoj priči, ko na đavola i magare liči...pismo-glava, još jedna je pala...ona jada kad ti speluje da te voli puca ćorak, uvreda je to za mozak, ukus ljubavi mu je gorak...jer pečat one ostavljaju plati ništa ju ne zanima, ona kajmak kupi, a ti sve kroz prizmu njih gledaj i budi u ljubavi bijedan, nemoj poslije kukat joj jesam bijesan...:pusi2:
Boemica

#28 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Boemica »

Xavier1 wrote:
Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Ko ti je ta?
Izađi nekad u petak, subotu i pogledaj kakve vrckaju oko frajera kojima su najnoviji iphone i ključevi od bjesnih auta na stolu pa ćeš shvatit da izgled i ne igra baš toliku ulogu. A da vidiš ovu našu sponzorušu rekao bi da je od nas 16 najružnija, što realno i jeste. :D
Xavier1

#29 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

Boemica wrote:
Xavier1 wrote:
Ko ti je ta?
Izađi nekad u petak, subotu i pogledaj kakve vrckaju oko frajera kojima su najnoviji iphone i ključevi od bjesnih auta na stolu pa ćeš shvatit da izgled i ne igra baš toliku ulogu. A da vidiš ovu našu sponzorušu rekao bi da je od nas 16 najružnija, što realno i jeste. :D
Muski i zenski ukus se razlikuje. Obicno one za koje vi mislite da su lijepe nama su nidje veze. :D
King Theoden

#30 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by King Theoden »

Xavier1 wrote:Ko ti je ta?
Kleopatra VII. Ženski faraon. Posljednja ptolomejevićka kraljica egipta.
ho oponopono wrote:svako malo pilinzi...manikir, pedikir, nutri bulet... fensi sranja
Uh, opisala si perfektnu hanumu :cry:
ho oponopono

#31 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ho oponopono »

Dino34 wrote: Uh, opisala si perfektnu hanumu :cry:

...ne cmizdri Dino boj, nisi Gospoda kamenov'o da te ne krasi fit djeva, pak tvoja mjera...jebeni morževi te ne lože, naći će i začepiće i njihovu neko rupu...kuhaće i njima neko supu, biti uz njih uz neku muku...:pusi2:
King Theoden

#32 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by King Theoden »

ho oponopono wrote:ne cmizdri Dino boj
:thumbup:
Nego, misliš li da su sponzoruše u prosjeku inteligentnije od drugih?

Evo ova ispod vjerovatno nije sponzy, lijepa je... Ali brateeee, ko bi izdržo sahat razgovora sa ovim cvajštajnom :-?

Image
Xavier1

#33 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Xavier1 »

Dino34 wrote:
Xavier1 wrote:Ko ti je ta?
Kleopatra VII. Ženski faraon. Posljednja ptolomejevićka kraljica egipta.
Ljepotica.
ho oponopono

#34 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ho oponopono »

Dino34 wrote:

Evo ova ispod vjerovatno nije sponzy, lijepa je... Ali brateeee, ko bi izdržo sahat razgovora sa ovim cvajštajnom :-?

Image
...sponzici lampica je sjevnula i prvi red prvi džep pičetina...sve što ti guzica zaišće...njome izmanipuliši krajnji cilj ti gledaj...šta imaš gaće i zavjese da peglaš...:pusi2: ...drugi red treći džep, krajni korisnik kome je to konza i super tester...ima prođu kod istih, samo brini o toj pizdi...dođi kiti, kiti...:pusi2:

...ova dole ima svoju mušteriju također začepi joj kitom usta, ako počne čupricu njega više Bog otac ne diže, njoj će biti status jao sinoć sam imala seansu 50 nijansi sive...rek'o mi je zvat' me opet, javim vam detalje...zemlju našu vrte bicikli pedale...:pusi2:
King Theoden

#35 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by King Theoden »

Xavier1 wrote:Ljepotica
Hajde mali, trolaj cendlerku i ostale.
Čisto sumnjam da ne znaš da je kleopatra bila ružna.

@ho, :thumbup:
Sve objašnjeno.
ho oponopono wrote:ova dole ima svoju mušteriju također začepi joj kitom usta, ako počne čupricu njega više Bog otac ne diže, njoj će biti status jao sinoć sam imala seansu 50 nijansi sive...rek'o mi je zvat' me opet, javim vam detalje...zemlju našu vrte bicikli pedale...
Al šta ako je insan oženi?
Ne možeš vazda udarat, neg nekad moraš i progovorit...
duminjo

#36 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by duminjo »

Pratim
ho oponopono

#37 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ho oponopono »

Dino34 wrote: Al šta ako je insan oženi?
Ne možeš vazda udarat, neg nekad moraš i progovorit...

...jedino ako ju je na neviđeno, neprogovoreno odveo da matičaru ispljune da, a ona zinula ha...:pusi2: možda frajer konta da će bujica riječi poprimiti svrhu, sročiti ponekad smislenu misao jao, nadoći će u vožnji, kad mu se kara ona izvali sisu, zajebi tu psihu, mala mi grmi...jebes čupricu, stalno nas filuju sa info okolo, zauhar mi je moja bičarka, da ne budem sjeban solo, nek joj je dupe vazda golo...:pusi2:

...zrcaljenje je čudo, lakše je deverati u paru, biće samoća i blagoslovena tišina u dvoje, tebi tvoje meni moje...:pusi2:
Kiki_Musampa

#38 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Kiki_Musampa »

Dino34 wrote:

Image

E ovo zasluzuje posebnu temu,postovi na facebooku kao ovaj :run:
cendlerbing

#39 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by cendlerbing »

MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Ne vjerujem da ću ikad smanjiti svoje zahtjeve. :zoka:
:lol:

Ništa, kako ono kažu... pripremi se za cuke i mace :razz:
Bolje cuke i mace nego neko koga sam odabrala samo da ne budem sama. :eh:
pustopoljina

#40 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by pustopoljina »

Masala teme, dogurala do druge strane. Sve je to zavjera ovih sto se uvlace forumasicama. Inace, svi vas trojicu podrzavaju.
tuzlak1212

#41 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by tuzlak1212 »

Masoni ti vladaju topicom jarane, nezz sta drugo da ti napisem :zoka:
MarlboroGold

#42 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
:lol:

Ništa, kako ono kažu... pripremi se za cuke i mace :razz:
Bolje cuke i mace nego neko koga sam odabrala samo da ne budem sama. :eh:
Tako je.
Fudo387

#43 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by Fudo387 »

Kakva je ovo neuzubila, tema? :lol:
Pa svakoj mirise koza ako se redovno kupa i nasprica dezodoransom.
Ako se ne kupa, ne mirise.
Logicno.
ovo_mi_je_nick

#44 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by ovo_mi_je_nick »

jebo ženu koja ne zna unovčiti ljepotu, sise i tijelo.
DzordzHodzic

#45 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by DzordzHodzic »

Vidim jos jedna pacenicka tema nikla
strucnjakdemagog

#46 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Post by strucnjakdemagog »

medvjed23 wrote:kad se ta priča potegne, isplivaju dvije predrasude:

1 - žene vole loše momke.. ovo je generalizacija koja počesto izvire iz frustracije te olako i neopravdano polovinu čovječanstva svrstava u isti koš..

2 - ako te žene ne vole, do tebe je, trebaš raditi na sebi, postati najbolja verzija sebe i to.. ovakva priča je šuplja.. ako te žene ili općenito ljudi ne vole, najbolje se s tom činjenicom pomiriti.. probati tu činjenicu mijenjati je gubitak energije, živaca i vremena.. čovjek svakako treba raditi na sebi, ali radi sebe i svoje savjesti, a ne da bi se nekom svidio.. ako si voljiv, voljiv si.. ako si nevoljiv, nevoljiv si.. obrazovanje, novac i rad na sebi u tom smislu mogu dodati ili oduzeti koju nijansu, ali prebaciti čovjeka iz jedne kategoriju u drugu - teško..
pazi nesto, ovde se ne radi o mom licnom iskustvu sa zenama, vec mislim da generalno obicni momci imaju manje sanse nego oni ocam sestrem mangupi u pokusaju. stavise, ja uopste nemam problema sa zenama, ako na to pucas.
strucnjakdemagog

#47 Re: Djevojcice kojima mirise koza

ovo_mi_je_nick wrote:Djevojke su uvijek voljele finansijsku sigurnost i tako će zauvjek biti. A kako će se to zvati u godinama koje dolaze ili su prošle je stvar samo terminima.

Danas je to sponzoruša. Ali bilo koji termin da se koristi on je lijepo upakovan.

I ispravno je da ženi treba ko joj može obezbjediti šta poželi, za nju i potomstvo.

Eh sada zašto krimosi? Pa jednostavno zato što imaju više finansija od nekog profesora geografije koji ima 2 časa sedmicno.

Ono što većinu muškaraca razočara je to što misle kada završe fakuljtet, zaposle se u struci, kupe auto, da će biti prezatrpani porukama, ponudama, da će se žene lijepiti čim izađe na ulicu u svojim 35. godinama.

E pa neće se lijepiti. I onda skontaš da imaš novca ali te opet neće.

Kako sad, hoće nekoga sa novcem a ja ga sad imam a mene neće.

E pa to je žensko hahahaha
e pa bas ovako nekako kako si opisao. :D

potpisujem.
strucnjakdemagog

#48 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Edin H. wrote:
strucnjakdemagog wrote:u moje vrijeme, kad sam ja bio tinejdzer, djevojkama su se uglavnom sviđali sportisti, obrazovani, duhoviti momci.
Jes't vala, Goran Bregovic je bas slabo stajao s trebama :oops:

Gdje ti je ba rock and roll? :skoljka:

pa dobro, nisam nabrajao sve. svima je poznato da su losa, zera, para, tifa i dr. pjevaci bili najpopularniji u to vrijeme.
strucnjakdemagog

#49 Re: Djevojcice kojima mirise koza

koji su ti zahtjevi da vidim ima li mene tu đe? :D
strucnjakdemagog

#50 Re: Djevojcice kojima mirise koza

Analiticarr wrote:Covjek je napisao istinu i bezze ga napadate. A za sve je krivo najvece zlo bez kojeg se danas ne moze. A to zlo se zove INTERNET!

slazem se. mislim da je glavni krivac internet, odnosno drustvene mreze.

zasto?

evo zasto. djevojka otvori nalog na fejsu, instagramu i sl. postavi neke svoje najbolje fotografije gdje uglavnom izgleda bolje nego sto je zapravo u stvarnosti. onda pocnu da pljuste zahtjevi za prijateljstva, lajkovi, komentari tipa "najljepsa" bla bla... i cura umisli da je neka treba, a zapravo je strogi prosjek. ona vise ne gleda obicne momke, jer nema realnu sliku o sebi, vec uglavnom komunicira sa boljim frajerima, dok ove ajmo reci slabije stavlja na cekanje. da li je ona svjesna da taj bolji frajer od nje zeli samo jednu stvar ili fakat umisli da bi mogla s njim uci u ozbiljnu vezu, to je pitanje za zene? ja smatram da je kod vecine njih ovaj drugi slucaj u pitanju, jer takvih znam more.
evo jos jedan primjer, koji dokazuje ovu moju teoriju. recimo slucaj sestara blizankinja, od kojih jedna radi u kladionici, a druga kao medicinska sestra. sta mislite koja ima bolje misljenje o sebi i vise kriterije pri odabiru frajera? pa naravno ova iz kladionice, jer je non stop na meti muskaraca, sto je i logicno.
Post Reply