Otkud joj za to u startu?Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Ko ti je ta?Dino34 wrote: A kleopatra?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Otkud joj za to u startu?Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Izađi nekad u petak, subotu i pogledaj kakve vrckaju oko frajera kojima su najnoviji iphone i ključevi od bjesnih auta na stolu pa ćeš shvatit da izgled i ne igra baš toliku ulogu. A da vidiš ovu našu sponzorušu rekao bi da je od nas 16 najružnija, što realno i jeste.Xavier1 wrote:Otkud joj za to u startu?Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Muski i zenski ukus se razlikuje. Obicno one za koje vi mislite da su lijepe nama su nidje veze.Boemica wrote:Izađi nekad u petak, subotu i pogledaj kakve vrckaju oko frajera kojima su najnoviji iphone i ključevi od bjesnih auta na stolu pa ćeš shvatit da izgled i ne igra baš toliku ulogu. A da vidiš ovu našu sponzorušu rekao bi da je od nas 16 najružnija, što realno i jeste.Xavier1 wrote:Otkud joj za to u startu?Boemica wrote: Ne mora, mora samo da ima đon obraz a da nema savjest, sve drugo se dogradi, ugradi, prefarba ..
Kleopatra VII. Ženski faraon. Posljednja ptolomejevićka kraljica egipta.Xavier1 wrote:Ko ti je ta?
Uh, opisala si perfektnu hanumuho oponopono wrote:svako malo pilinzi...manikir, pedikir, nutri bulet... fensi sranja
Dino34 wrote: Uh, opisala si perfektnu hanumu
ho oponopono wrote:ne cmizdri Dino boj
Ljepotica.Dino34 wrote:Kleopatra VII. Ženski faraon. Posljednja ptolomejevićka kraljica egipta.Xavier1 wrote:Ko ti je ta?
...sponzici lampica je sjevnula i prvi red prvi džep pičetina...sve što ti guzica zaišće...njome izmanipuliši krajnji cilj ti gledaj...šta imaš gaće i zavjese da peglaš...Dino34 wrote:ho oponopono wrote:ne cmizdri Dino boj
Nego, misliš li da su sponzoruše u prosjeku inteligentnije od drugih?
Evo ova ispod vjerovatno nije sponzy, lijepa je... Ali brateeee, ko bi izdržo sahat razgovora sa ovim cvajštajnom
Hajde mali, trolaj cendlerku i ostale.Xavier1 wrote:Ljepotica
Al šta ako je insan oženi?ho oponopono wrote:ova dole ima svoju mušteriju također začepi joj kitom usta, ako počne čupricu njega više Bog otac ne diže, njoj će biti status jao sinoć sam imala seansu 50 nijansi sive...rek'o mi je zvat' me opet, javim vam detalje...zemlju našu vrte bicikli pedale...
Dino34 wrote: Al šta ako je insan oženi?
Ne možeš vazda udarat, neg nekad moraš i progovorit...
Dino34 wrote:ho oponopono wrote:ne cmizdri Dino boj
Nego, misliš li da su sponzoruše u prosjeku inteligentnije od drugih?
Evo ova ispod vjerovatno nije sponzy, lijepa je... Ali brateeee, ko bi izdržo sahat razgovora sa ovim cvajštajnom
Bolje cuke i mace nego neko koga sam odabrala samo da ne budem sama.MarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Ne vjerujem da ću ikad smanjiti svoje zahtjeve.
Ništa, kako ono kažu... pripremi se za cuke i mace
Tako je.cendlerbing wrote:Bolje cuke i mace nego neko koga sam odabrala samo da ne budem sama.MarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Ne vjerujem da ću ikad smanjiti svoje zahtjeve.
Ništa, kako ono kažu... pripremi se za cuke i mace
pazi nesto, ovde se ne radi o mom licnom iskustvu sa zenama, vec mislim da generalno obicni momci imaju manje sanse nego oni ocam sestrem mangupi u pokusaju. stavise, ja uopste nemam problema sa zenama, ako na to pucas.medvjed23 wrote:kad se ta priča potegne, isplivaju dvije predrasude:
1 - žene vole loše momke.. ovo je generalizacija koja počesto izvire iz frustracije te olako i neopravdano polovinu čovječanstva svrstava u isti koš..
2 - ako te žene ne vole, do tebe je, trebaš raditi na sebi, postati najbolja verzija sebe i to.. ovakva priča je šuplja.. ako te žene ili općenito ljudi ne vole, najbolje se s tom činjenicom pomiriti.. probati tu činjenicu mijenjati je gubitak energije, živaca i vremena.. čovjek svakako treba raditi na sebi, ali radi sebe i svoje savjesti, a ne da bi se nekom svidio.. ako si voljiv, voljiv si.. ako si nevoljiv, nevoljiv si.. obrazovanje, novac i rad na sebi u tom smislu mogu dodati ili oduzeti koju nijansu, ali prebaciti čovjeka iz jedne kategoriju u drugu - teško..
e pa bas ovako nekako kako si opisao.ovo_mi_je_nick wrote:Djevojke su uvijek voljele finansijsku sigurnost i tako će zauvjek biti. A kako će se to zvati u godinama koje dolaze ili su prošle je stvar samo terminima.
Danas je to sponzoruša. Ali bilo koji termin da se koristi on je lijepo upakovan.
I ispravno je da ženi treba ko joj može obezbjediti šta poželi, za nju i potomstvo.
Eh sada zašto krimosi? Pa jednostavno zato što imaju više finansija od nekog profesora geografije koji ima 2 časa sedmicno.
Ono što većinu muškaraca razočara je to što misle kada završe fakuljtet, zaposle se u struci, kupe auto, da će biti prezatrpani porukama, ponudama, da će se žene lijepiti čim izađe na ulicu u svojim 35. godinama.
E pa neće se lijepiti. I onda skontaš da imaš novca ali te opet neće.
Kako sad, hoće nekoga sa novcem a ja ga sad imam a mene neće.
E pa to je žensko hahahaha
Edin H. wrote:Jes't vala, Goran Bregovic je bas slabo stajao s trebamastrucnjakdemagog wrote:u moje vrijeme, kad sam ja bio tinejdzer, djevojkama su se uglavnom sviđali sportisti, obrazovani, duhoviti momci.![]()
Gdje ti je ba rock and roll?
koji su ti zahtjevi da vidim ima li mene tu đe?cendlerbing wrote:Ne vjerujem da ću ikad smanjiti svoje zahtjeve.
Analiticarr wrote:Covjek je napisao istinu i bezze ga napadate. A za sve je krivo najvece zlo bez kojeg se danas ne moze. A to zlo se zove INTERNET!