Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Notime
#1 Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Imam 25 god, imala dužu vezu (4 god). Prekinuli, i onda kako već ide, prvo ih se javlja puno, onda niko, pa tako ispipavanje terena. Nije bitno, nisam ni ja u nekom fazonu druge veze odmah, trebam malo disati slobodno. Prije 2 mjeseca, zahtjev za prijateljstvo od jednog onako, ne znamo se lično, ali se svi oko nas dobri prijatelji znaju, i ja s njegovima i on s mojima. Mimoisli se na faksu, bili različiti gradovi i tako. I sad me zanima, ZAŠTO, se mi dopisujemo svaku noć, svaki dan, razmjenjujemo dešavanja i sve. A on ni da predloži da se vidimo ? Oboje smo završili fakultet, radimo i stvarno mi malo čudno, jer nisam duže vrijeme proučavala muškarce, ne mogu da dođem do zaključka, ubija vrijeme možda ? Eto, nije teška tema , laganica 
-
rrikikiki
#2 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
da, ubija vrijeme.
muskarac kad je zainteresiran onda navali. ima i naravno sramzeljivih ali i taj ce kroz dogledno vrijeme (sta ja znam tjedan dana dopisivanja) pitati za kavu. Moj prijedlog je da se drzis podalje od ovog, mislim da je njemu samo potrebno da ima nekog onako, za svaki slucaj. Grozno zvuci ali mislim da zene, cure trebaju biti objektivne i ne gubiti vrijeme na to da ih netko voza.
Pa kad te pita zasto ga ignoriras reci mu da ti je dosadilo klafranje, da imas dosta prijateljica za to. Pa onda ako se trzne super ako ne znat ces da si dobro napravila.
To je moj prijedlog.
Pa kad te pita zasto ga ignoriras reci mu da ti je dosadilo klafranje, da imas dosta prijateljica za to. Pa onda ako se trzne super ako ne znat ces da si dobro napravila.
To je moj prijedlog.
- CoCoLoCo
#3 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
A ZASTO ti ne bi taj susret predlozila njemu kad vec tolko hoces, zasto bi on morao predlozit nesta tako, mozda frajer nece da ispadne ko napacen pekinezer, mozda je nekad pozurivao sa nekom pa vidio da nije dobra taktika pa sad otisao u krajnost drugu i dvoumi se previse. Nece ti gace s guzice spast ako ti predlozis susret jbte, smjesno. I btw, rikiki ne lupetaj na sabahu tako ti boga!
-
swanfilter
#4 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Hoce tip da te semi. Uradi nes ...
-
Notime
#5 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Pa nije da nešto toliko hoću, nego šta imamo se dopisivati, a možemo za to vrijeme popit kafu, progovorit koju i eto. E danas/večeras ću baš predložiti, da vidim šta će biti 
-
GaRGa
- ema_
#7 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Hiljadu mogućih odgovora i opcija.
1. On je tebe add, a jel ti prvi poslao poruku? Prvi put, peti, deseti? Nije rijetko da žene smaraju muškarce javljanjima, a oni iz čiste kulture onda pristanu na tipkanje.
2. Koliko je njemu godina, jeste li tu negdje sa tim kao i po drugim životnim pitanjima? Moguće je da se možda smatra da je out of ur league, pa ne želi riskirati odbijanje.
3. Jel tip singl uopće, ili možda mu se sviđa neka peta?
4. Jesu li ta vaša tipkanja sa notom flerta ili čisto razmjenjujete dešavanja, kako si spomenula?
Ima toga još, al dosta šupljiranja
.
1. On je tebe add, a jel ti prvi poslao poruku? Prvi put, peti, deseti? Nije rijetko da žene smaraju muškarce javljanjima, a oni iz čiste kulture onda pristanu na tipkanje.
2. Koliko je njemu godina, jeste li tu negdje sa tim kao i po drugim životnim pitanjima? Moguće je da se možda smatra da je out of ur league, pa ne želi riskirati odbijanje.
4. Jesu li ta vaša tipkanja sa notom flerta ili čisto razmjenjujete dešavanja, kako si spomenula?
-
swanfilter
#8 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Neka ona nama javi sta joj lik odg. Da li je zeli semiti ili je gay pa je zeli za prijateljicu. Ne vjerujem da je straight i da je zeli, eto, za dopisivanja imati ...
- Progressive House
- sema911s
#10 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
no time poznata mi ta prica,.,. da ti nissii
- lua
#11 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Neko je već rekao, možda bi ti mogla onako neofirno insinuirati neki susret. Ako ti na to ne odgovori, tj. ne reaguje piši propalo.
-
dječak sa šibicama
#12 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Pa pitaj ti njega, sta fali.
Ako ne zeli, ne znaci da je peder ili da ga ne zanimas, mozda ima neku prepreku, nesto ga sprjecava, lose prethodno iskustvo sa "internet djevojkama" ili nesto slicno... nije sve u zivotu crno bijelo.
Ako ne zeli, ne znaci da je peder ili da ga ne zanimas, mozda ima neku prepreku, nesto ga sprjecava, lose prethodno iskustvo sa "internet djevojkama" ili nesto slicno... nije sve u zivotu crno bijelo.
-
palermo
#13 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Ako te zainteresovao i željela bi da izađeš sa njim, onda ti njega pitaj. Koliko bi samo žena bilo u sretnoj vezi ili braku samo da su izbjegli stereotip o tome da muški treba da prvi pita.
Ako te ne interesuje i ti samo onako iz znatiuželje se pitaš što me ne zove, onda pusti i zaboravi momka...tada nije mnogo bitan odgovor
Ako te ne interesuje i ti samo onako iz znatiuželje se pitaš što me ne zove, onda pusti i zaboravi momka...tada nije mnogo bitan odgovor
- berenice
#14 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Jel' bilo šta?!
- KPNCTNJAH
#15 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Lakse je temu otvoriti nego njemu predloziti da se vidite 
-
Officer Crabtree
#16 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Iskreno, zaboli me.
Međutim, ovo mi je prejaka analiza
Mogo bi jebat, ne bi mogo jebat - na to se svodi.
Međutim, ovo mi je prejaka analiza
Hiljadu mogućih odgovora i opcija.
Mogo bi jebat, ne bi mogo jebat - na to se svodi.
- berenice
#17 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
I mene je ta oborila s nogu 
- McMoy
#18 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Notime wrote:Imam 25 god, imala dužu vezu (4 god). Prekinuli, i onda kako već ide, prvo ih se javlja puno, onda niko, pa tako ispipavanje terena. Nije bitno, nisam ni ja u nekom fazonu druge veze odmah, trebam malo disati slobodno. Prije 2 mjeseca, zahtjev za prijateljstvo od jednog onako, ne znamo se lično, ali se svi oko nas dobri prijatelji znaju, i ja s njegovima i on s mojima. Mimoisli se na faksu, bili različiti gradovi i tako. I sad me zanima, ZAŠTO, se mi dopisujemo svaku noć, svaki dan, razmjenjujemo dešavanja i sve. A on ni da predloži da se vidimo ? Oboje smo završili fakultet, radimo i stvarno mi malo čudno, jer nisam duže vrijeme proučavala muškarce, ne mogu da dođem do zaključka, ubija vrijeme možda ? Eto, nije teška tema , laganica
Zato što, kad bi ti predložio taj izlazak, ti bi se "našla u čudu" otkud mu ta ideja.
A onda bi ob umjesto tebe otvorio temu "Pitao sam, ali ne kontam, glupo djeluje".

-
Tirkiz
#19 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
izgleda vama treba guruNotime wrote:Imam 25 god, imala dužu vezu (4 god). Prekinuli, i onda kako već ide, prvo ih se javlja puno, onda niko, pa tako ispipavanje terena. Nije bitno, nisam ni ja u nekom fazonu druge veze odmah, trebam malo disati slobodno. Prije 2 mjeseca, zahtjev za prijateljstvo od jednog onako, ne znamo se lično, ali se svi oko nas dobri prijatelji znaju, i ja s njegovima i on s mojima. Mimoisli se na faksu, bili različiti gradovi i tako. I sad me zanima, ZAŠTO, se mi dopisujemo svaku noć, svaki dan, razmjenjujemo dešavanja i sve. A on ni da predloži da se vidimo ? Oboje smo završili fakultet, radimo i stvarno mi malo čudno, jer nisam duže vrijeme proučavala muškarce, ne mogu da dođem do zaključka, ubija vrijeme možda ? Eto, nije teška tema , laganica
-
Senor Chael
#20 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
GaRGa wrote:

Last edited by Senor Chael on 11/08/2014 17:50, edited 1 time in total.
- Capajebo
#21 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Mozda ga nisi ubijedila da dovoljno vrijedis da te on pozove na kafu

-
aurelio89
#22 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Ma sigurno se svidjas momku pa je pazljiv, nece da pogrijesi ili da djeluje kao napast, a vjerovatno ceka neki znak od tebe da se ne isfura, ako ti se svidja spomeni gdje volis izaci da si raspolozena za pice i vidi kako ce odgovoriti na to 
- avetinja
#23 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Možda je neka sirotinja pa nema para da te izvede.Notime wrote:Imam 25 god, imala dužu vezu (4 god). Prekinuli, i onda kako već ide, prvo ih se javlja puno, onda niko, pa tako ispipavanje terena. Nije bitno, nisam ni ja u nekom fazonu druge veze odmah, trebam malo disati slobodno. Prije 2 mjeseca, zahtjev za prijateljstvo od jednog onako, ne znamo se lično, ali se svi oko nas dobri prijatelji znaju, i ja s njegovima i on s mojima. Mimoisli se na faksu, bili različiti gradovi i tako. I sad me zanima, ZAŠTO, se mi dopisujemo svaku noć, svaki dan, razmjenjujemo dešavanja i sve. A on ni da predloži da se vidimo ? Oboje smo završili fakultet, radimo i stvarno mi malo čudno, jer nisam duže vrijeme proučavala muškarce, ne mogu da dođem do zaključka, ubija vrijeme možda ? Eto, nije teška tema , laganica
-
hajjatt
#24 Re: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Ako ga bas poznajes i ako nije sa nekim nedostatkom pa ni financijskim,onda ubija dosadu na tebi,a sve ostalo mu je prece od tebe.Jednostavno kad sjedne za komp ima sebi drustvo tj.tebe!!
- fatality
#25 Re: AW: Djeluje glupo, ali kad ne kontam , da pitam :)
Cemu tolika pauza izmedju odnosa ?dinexxx wrote:Poštovani,
zadnji odnos sam imala 04.07. a nakon toga menstruaciju 16.07 (tačno na vrijeme i malo duže je trajala pa kontam da je to toga). Sad mi menstruacija kasni već 5 dana, a znači zadnji odnos sam imala 04.07 prije zadnje menstruacije. Zanima me postoji li mogućnost da sam trudna, malo me stomak boli, bubuljice se pojavljuju ali opet nema menstruacije. Hvala unaprijed.
To je ono sto mene brine ...
sa fontela