U sva tri slučaja griješiš, neke je priroda baš podarila đaba burka, pričati smiju što je dovoljno, valjda se kupaju.Kroksica wrote:Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.odr0n wrote:Obline, glas, miris... mother nature.Kroksica wrote: Umm...Burka?![]()
Djela koja izvode covjeka iz Islama
- odr0n
#576 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
- miskin
#577 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
ja sam pravo tolerantna,sve u granicama islam
a za luk....neces vise dobiti puse....
Što kazu u narodu ispeci pa reci, 3x mjeri jednom sjeci
- nasa
#578 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
aha...imaju neka skupa drvca i na tome dime stvari,parfema litar,to moras dozivjeti,mirise 5 metara oko njih...Kroksica wrote:Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.odr0n wrote:
Obline, glas, miris... mother nature.![]()
Ali slazem se da je burka zakon
- Kroksica
#579 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Nema toga sto burka ne moze sakrit.odr0n wrote:
U sva tri slučaja griješiš, neke je priroda baš podarila đaba burka, pričati smiju što je dovoljno, valjda se kupaju.
Pricati smiju tiho, da ne odaju kakav im je glas i ne smiju se grohotom smijati.
Kupaju se, naravno, ali samo vodom i bezmirisnim sapunom. Bilo sta sto sadrzi parfem - ne smije.
- Kroksica
#580 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Bona, unistavas mi koncepciju.nasa wrote:aha...imaju neka skupa drvca i na tome dime stvari,parfema litar,to moras dozivjeti,mirise 5 metara oko njih...Kroksica wrote:Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.odr0n wrote:
- odr0n
#581 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
A da đabe ne stavljam primjere prirodnih čuda za ovo prvo.Kroksica wrote:Nema toga sto burka ne moze sakrit.odr0n wrote:
U sva tri slučaja griješiš, neke je priroda baš podarila đaba burka, pričati smiju što je dovoljno, valjda se kupaju.
Pricati smiju tiho, da ne odaju kakav im je glas i ne smiju se grohotom smijati.
Kupaju se, naravno, ali samo vodom i bezmirisnim sapunom. Bilo sta sto sadrzi parfem - ne smije.
- odr0n
#582 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)nasa wrote:aha...imaju neka skupa drvca i na tome dime stvari,parfema litar,to moras dozivjeti,mirise 5 metara oko njih...Kroksica wrote:Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.odr0n wrote:
- Kroksica
#583 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Po avataru mozemo pretpostaviti da si ti saobracajni znak?odr0n wrote:
Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)
- nasa
#584 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Nosicu cim se preselim tamo gdje su u modi!odr0n wrote:Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)nasa wrote:aha...imaju neka skupa drvca i na tome dime stvari,parfema litar,to moras dozivjeti,mirise 5 metara oko njih...Kroksica wrote: Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.
- odr0n
#585 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ne, nego sam odron, a ti, ninja ili...Kroksica wrote:Po avataru mozemo pretpostaviti da si ti saobracajni znak?odr0n wrote:
Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)![]()
![]()
- Kroksica
#586 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ja sam zena sa kapuljacom a prije sam bila papuca.odr0n wrote:Ne, nego sam odron, a ti, ninja ili...Kroksica wrote:Po avataru mozemo pretpostaviti da si ti saobracajni znak?odr0n wrote:
Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)![]()
![]()
- miskin
#587 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
izdala si papuce u svijetuJa sam zena sa kapuljacom a prije sam bila papuca.
- Kroksica
#588 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ostavila sam ime, da pokazem podrsku.miskin wrote:izdala si papuce u svijetuJa sam zena sa kapuljacom a prije sam bila papuca.
- odr0n
#589 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Pa ti fakat krenula za arapskim mečkama, palačama itd.nasa wrote:Nosicu cim se preselim tamo gdje su u modi!odr0n wrote:Ako je zakon, zašto je i sama ne nosiš? (Po avataru pretpostavljam da ne)nasa wrote: aha...imaju neka skupa drvca i na tome dime stvari,parfema litar,to moras dozivjeti,mirise 5 metara oko njih...
- miskin
#590 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
@kroxy
Mudro s tvoje strane
Mudro s tvoje strane
- nasa
#591 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ma rekla sam ti vec da sam bila...insallah opet cu...odr0n wrote:
Pa ti fakat krenula za arapskim mečkama, palačama itd.
- fatamorgana
#592 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
kad budeš tamo jela pravim zlatnim kašikama sjeti se raje sa klix-a,nasa wrote:Ma rekla sam ti vec da sam bila...insallah opet cu...odr0n wrote:
Pa ti fakat krenula za arapskim mečkama, palačama itd.a nije to nista tako oko zena u praksi kako zamisljas ni blizu,drugcije sve to funkcionise!
- Kroksica
#593 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Jasta!miskin wrote:@kroxy
Mudro s tvoje strane
- miskin
#594 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
ne moze fata zlatnim zabranjeno, moze samo srebrenim pa nize dole, zalim
- nasa
#595 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Zabranjene zlatne,ali nacu ja neke prikladne,mada uglavnom jedu rukama.....fatamorgana wrote:kad budeš tamo jela pravim zlatnim kašikama sjeti se raje sa klix-a,nasa wrote:Ma rekla sam ti vec da sam bila...insallah opet cu...odr0n wrote:
Pa ti fakat krenula za arapskim mečkama, palačama itd.a nije to nista tako oko zena u praksi kako zamisljas ni blizu,drugcije sve to funkcionise!
- fatamorgana
#596 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
nadam se da jedu samo desnom lijeva je od šejtana, ispričaćaš nam kad se vratišnasa wrote:
Zabranjene zlatne,ali nacu ja neke prikladne,mada uglavnom jedu rukama.....
- miskin
#597 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ona se haman ne misli vracat kako sam ja razumio, izgubit cemo jednog sagovornikaa na ovom pdffatamorgana wrote:nadam se da jedu samo desnom lijeva je od šejtana, ispričaćaš nam kad se vratišnasa wrote:
Zabranjene zlatne,ali nacu ja neke prikladne,mada uglavnom jedu rukama.....
- Kroksica
#598 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Jah, nema tamo interneta.miskin wrote: Ona se haman ne misli vracat kako sam ja razumio, izgubit cemo jednog sagovornikaa na ovom pdf
- miskin
#599 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ma nece ona imat vremena za togaKroksica wrote:Jah, nema tamo interneta.miskin wrote: Ona se haman ne misli vracat kako sam ja razumio, izgubit cemo jednog sagovornikaa na ovom pdf
- fatamorgana
#600 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
bez šale, jeli tamo dozvoljen pristup internetu ženama?Kroksica wrote:Jah, nema tamo interneta.miskin wrote: Ona se haman ne misli vracat kako sam ja razumio, izgubit cemo jednog sagovornikaa na ovom pdf