Djeèiji muzièki festivali

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sulesavic

#1 Djeèiji muzièki festivali

Post by sulesavic »

Gledam ovh jutara (pa i sada) TV i te djeèije programe. Bude neki crtani, pa bude neka predteen serija, eventualno repriza nekog djeèijeg program iz sedamdesetih, osamdesetih i poèetka devedesetih pro¹log vijeka, i, kao ¹lag na kraju - snimak nekog djeèijeg muzièkog festivala.

Ne mogu vam opisati koliko mi je taj segment bloody iritating i dan-danas, a kamoli djeèarcem dok jo¹ bijah.

Ne vidim, zaista, smisla u tome svemu. Ja djece jo¹ nemam, ne znam na koji naèin roditelj razmi¹lja kada gleda neko nepoznato èeljade kako na¹minkano, nalickano, zamaskirano/kostimirano skaèe po pozornici, rizikujuæi da malo-malo prevali se u publiku http://www.youtube.com/watch?v=rJDZNJlGKJY

Vama?
sulesavic

Post by sulesavic »

Niko ni¹ta?
Phia

#3 Re: Dječiji muzički festivali

Post by Phia »

sulesavic wrote:Gledam ovh jutara (pa i sada) TV i te dječije programe. Bude neki crtani, pa bude neka predteen serija, eventualno repriza nekog dječijeg program iz sedamdesetih, osamdesetih i početka devedesetih prošlog vijeka, i, kao šlag na kraju - snimak nekog dječijeg muzičkog festivala.

Ne mogu vam opisati koliko mi je taj segment bloody iritating i dan-danas, a kamoli dječarcem dok još bijah.

Ne vidim, zaista, smisla u tome svemu. Ja djece još nemam, ne znam na koji način roditelj razmišlja kada gleda neko nepoznato čeljade kako našminkano, nalickano, zamaskirano/kostimirano skače po pozornici, rizikujući da malo-malo prevali se u publiku http://www.youtube.com/watch?v=rJDZNJlGKJY

Vama?
Šta hoćeš to je za djecu.Ne možeš ti to razumjeti. :D
Niko ti nije kriv što nisi kao dijete bio kao ostala djeca. :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Objavljen je konkurs za Mali ¹lager 2007. i tra¾e se djeca za uèestvovanje u horu koji æe pratiti spomenutu manifestaciju...
Post Reply