Djedov Paradox
-
p0go
#1 Djedov Paradox
Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
-
mostarac
#2 Re: Djedov Paradox
toliko je likova koje bi prije likvidirao nego djeda, da mislim da ne bi imao vremena da likvidiram djedap0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
- manijak1
Mislim .......da ti preostaje jedino da ukineš sebe 
-
MRAVOJED
#6 Re: Djedov Paradox
ja mislim da bi djed dvaput zaplatiop0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
-
spongebob
#7 Re: Djedov Paradox
ja mislim da putovanje kroz vrijeme nije moguce.p0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
-
forUMASH
#8 Re: Djedov Paradox
....sve dok ne roknes oba djeda imas neke sanse.....p0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
....cuvajmo nease dede jer oni su nasa buducnost....
- jeza u ledja
#9 Re: Djedov Paradox
p0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?
Putovanje u proslost je paradoksalno samo za sebe, stoga ti je i pitanje besmisleno.
-
spongebob
#11 Re: Djedov Paradox
ma dobro to je ono astralno il astalno, zavisi od vrste droge, to se ne pikazoom66 wrote:moguce je...spongebob wrote:ja mislim da putovanje kroz vrijeme nije moguce.p0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?...samo, dzebeno je kad se probudish...
:lol:
-
izblajhana
#16 Re: Djedov Paradox
p0go wrote:Ovaj paradoks postoji vec dugo vremena i pitanje je : Sta bi se desilo da se vratis kroz vrijeme i ubijes svog djeda prije nego je napravio tvog oca ili majku i ubijes ga. Da li bi ti onda postojao ??? Sta vi mislite o tome ?