Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uživo gdje se nalazi Djed Mraz u svojoj misiji dijeljenja poklona......
Djed Mrazovo putovanje počelo je u južnom Pacifiku, a prva stanica mu je bila u Republici Kiribati, te će obići sve i jedan kontinet i svoje dijeljenje poklona završit će nakon obilaska svih kontinenata u zemlajama Južne Amerike.
NORAD Tracks Santa svake godine dolazi gotovo devet miliona posjetitelja iz više od 200 zemalja i teritorija širom svijeta.
ako ih je dvojica, dobit ce te dvije vrece pune Tejsa
Kod mene je cura i to jedna, ali treba joj uvijek nesto narocito od igracaka. a sad nam jos fali Tejs, sve ostale patrolne sape smo kupili, cekam deda mraza za tejsa
male_okice wrote:
Kod mene je cura i to jedna, ali treba joj uvijek nesto narocito od igracaka. a sad nam jos fali Tejs, sve ostale patrolne sape smo kupili, cekam deda mraza za tejsa
jeste za nas koji mozemo izgovoriti pravilno.
inace je kod nas jebel (rebble), kaj (sky), tejs (chase), zuma (ali ovo je jednostavno), marsav (marshall) i soki (roki).
male_okice wrote:
skontaj nesto da Mrazonja donese
najgore obisla citav grad vec, uzduz i poprijeko, niko nema Chejsa, trazen pa ode, barem ne po normalnoj cijeni. bingo hoce 20 KM za nekog tamo malog plisanog. a kod kineza 6 KM isti takav. a ona hoce plisane one jer spavamo s njima i nosamo ih svukud okolo
inace je kod nas jebel (rebble), kaj (sky), tejs (chase), zuma (ali ovo je jednostavno), marsav (marshall) i soki (roki).
U Fr se ostali drugacije zovu. Ruben, Stela, Marcus
U Fr se ostali drugacije zovu. Ruben, Stela, Marcus
kod nas su eng imena, iako je nick jr. sinhornizovan pa pricaju na nasem, ipak su imena engleska kod svih crtanih.