Dječiji rođendani??
-
nina24
#1 Dječiji rođendani??
Pozz za sve forumaše...Trebala bih pomoć oko proslave dječijeg rođendana!!!moja mezimica u septembru puni 4 godine i željela bih joj prirediti nešto posebno..:)ograničena sam s vremenom pa bih rado svu organizaciju prepustila nekoj od igraonica..:(interesuju me vaša iskustva i preporuke...hvala
- alica.k
#2 Re: Dječiji rođendani??
mi smo nasoj maloj sestri slavili dva-tri rodjendana u onoj coco loco igraonici kod interexa. rodjendan moze biti zatvorenog il otvorenog karaktera - to jeste djeca koja nemaju veze s vasim djetetom ne mogu uci za vrijeme proslave, ili ako vi zelite to onda mogu. tortu smo mi sami donosili mada mislim da oni to mogu srediti, ali nisu mogli nabaviti koju smo mi htjeli. ima animacija, klaun ili neka fina djevojka koja se igra sa njima...sve u svemu solidno, djeca su se super provela.
-
Saraaa
#3 Re: Dječiji rođendani??
mi smo sina vodili u igraonicu "dzungla" koja se nalazi na Ilidzi u Sara Centru i jako sam zadovoljna djevojke koje rade su jako fine i ljubazne toplo preporucujem ako vam je blizu 
- Motokultivator
#4 Re: Dječiji rođendani??
Ima isto igraonica u Dobrinji, ustvari to je vise Aerodromsko. Tamo preko puta Merkatora. Fino mjestasce. Luja Pastera 2a.
-
convict
#5 Re: Dječiji rođendani??
Igraonica Zanzibar u Mercator centru na Ilidži ili igraonica u BBI centru
-
ja2
#6 Re: Dječiji rođendani??
Igraonica u merkatoru u Vogosci, Wogoland tamo je sad smjestena Tv Hayat. Odlican prostor, razni sadrzaji za sve uzraste od tobogana,s udica do playstationa i karaoka. vaspitacice organizairaju super zabavu. cijena je oko 250 km, u cijenu su uracunate grickalice, slatkisi, sokovi a tortu sami donosite.
I jos u BBI centru igraonica je jako dobra ali mnogo manja od wogolanda
I jos u BBI centru igraonica je jako dobra ali mnogo manja od wogolanda
- vozač
#7 Re: Dječiji rođendani??
imaš i onu igraonicu kod željinog stadiona, tamo gdje se ulazi na jug, ja sam par puta odveo djecu, nije loše, mislim da se zove čarobni svijetnina24 wrote:Pozz za sve forumaše...Trebala bih pomoć oko proslave dječijeg rođendana!!!moja mezimica u septembru puni 4 godine i željela bih joj prirediti nešto posebno..:)ograničena sam s vremenom pa bih rado svu organizaciju prepustila nekoj od igraonica..:(interesuju me vaša iskustva i preporuke...hvala
to čisto da imaš kao informaciju, da vidiš za cijene i usluge koje nude
- mofo33
#8 Re: Dječiji rođendani??
moja je od 4. do 11. godine slavila rodjendane u MacDonaldu
bile su pristojne zurke
bile su pristojne zurke
- maslina
#9 Re: Dječiji rođendani??
Pretpostavljam de će se malo kome svidjeti, ali...
Svi bi svojoj djeci spremili nešto specijalno, veliko, nezaboravno... Na kraju svi ti rođendani po igraonicama liče jedan na drugi. Redaju se kao na traci i liče na skidanje brige, a ne na poseban dan. Puno je ljepše kada dijete već od ranog jutra čeka ko će mu prvi ući u kuću, atmosfera je dovedena do usijanja, sve je kao u snu.
Znam da mame ne preferiraju takve vrste proslava, da se suđe nagomila itd. Al` poseban je dan, jel` tako?
Svi bi svojoj djeci spremili nešto specijalno, veliko, nezaboravno... Na kraju svi ti rođendani po igraonicama liče jedan na drugi. Redaju se kao na traci i liče na skidanje brige, a ne na poseban dan. Puno je ljepše kada dijete već od ranog jutra čeka ko će mu prvi ući u kuću, atmosfera je dovedena do usijanja, sve je kao u snu.
Znam da mame ne preferiraju takve vrste proslava, da se suđe nagomila itd. Al` poseban je dan, jel` tako?
-
easy way
#10 Re: Dječiji rođendani??
Evo jedna preporuka, ja sam imala super iskustvo
!!!!!
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 0679510226
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 0679510226
-
TheMule
#11 Re: Dječiji rođendani??
Slazem se. Ja kad sam bio mali, dolazili su mi drugovi i drugarice kuci, i ja njima. 250km nije mala cifra, a onda moraju i drugi roditelji voziti djecu na tu proslavu sto mozda i nije uvijek povoljno.maslina wrote:Pretpostavljam de će se malo kome svidjeti, ali...
Mala djeca vole da vide koje igracke imaju drugovi/drugarice, pa jedva cekaju da dodju na rodjendan (po gotovo ako ne dolaze u posjetu cesto). Te zurke po gradu mogu doci malo kasnije, kad malo odrastu (preko 12-13 godina) pa hoce da se osjecaju kao odrasli, da idu po restoranima i sl.
- respo
#12 Re: Dječiji rođendani??
jednom malcu doveli kurvu
bilo mu super kad je vidio cice
sljedece godine nismo imali problema sa djecijim rodjendanom jer je prosle izrastao u muskarca
sljedece godine nismo imali problema sa djecijim rodjendanom jer je prosle izrastao u muskarca
- mofo33
#13 Re: Dječiji rođendani??
za 4-ti rodjendan, jel'?respo wrote:jednom malcu doveli kurvu
- lara b.
#14 Re: Dječiji rođendani??
e ovo je dobro recenoTheMule wrote:Slazem se. Ja kad sam bio mali, dolazili su mi drugovi i drugarice kuci, i ja njima. 250km nije mala cifra, a onda moraju i drugi roditelji voziti djecu na tu proslavu sto mozda i nije uvijek povoljno.maslina wrote:Pretpostavljam de će se malo kome svidjeti, ali...
Svi bi svojoj djeci spremili nešto specijalno, veliko, nezaboravno... Na kraju svi ti rođendani po igraonicama liče jedan na drugi. Redaju se kao na traci i liče na skidanje brige, a ne na poseban dan.
Mala djeca vole da vide koje igracke imaju drugovi/drugarice, pa jedva cekaju da dodju na rodjendan (po gotovo ako ne dolaze u posjetu cesto). Te zurke po gradu mogu doci malo kasnije, kad malo odrastu (preko 12-13 godina) pa hoce da se osjecaju kao odrasli, da idu po restoranima i sl.
igraonice jesu nekako bezlicne, a roditelji se utrkuju da nadju sto bolju/skuplju, da sve bude van-samo-tako-najbolje, sto niko imao nije
a mozda su i djeca danas drugacija, pa se ne znaju igrati, nista ih ne zanima, samo skacu po stanu tamo-vamo, pa roditelji radije izvedu vani
zatim pojedine mame samo cekaju poklone i prevrcu sta su dobili, jel kvalitet po njenom ceifu, jel bas to trebalo djetetu ili nije....ma uzas ponasanje
meni je moja mama uvijek pravila proslavu u stanu... malo girlande i baloni, pa napravi male sendvice, kokice, nekih neobicnih slatkisa i kupi tortu neku posebnu
-
to je to
#15 Re: Dječiji rođendani??
Ne bih se složila sa predhodnim komntarima bar ne u potpunosti. Ne treba generalizovati stvari jer nisu roditelji uvijek u mogućnosti organizovati rođendanske proslave kod kuće i to ne iz razloga nagomilanog posuđa. Meni je drago da postoje igraonice i time veći izbor. Ono sto mi smeta jeste (neopravdano) visoka cijena proslava u igraonicama.
- red387
#16 Re: Dječiji rođendani??
A koji je tvoj razlog?to je to wrote:Ne bih se složila sa predhodnim komntarima bar ne u potpunosti. Ne treba generalizovati stvari jer nisu roditelji uvijek u mogućnosti organizovati rođendanske proslave kod kuće i to ne iz razloga nagomilanog posuđa. Meni je drago da postoje igraonice i time veći izbor. Ono sto mi smeta jeste (neopravdano) visoka cijena proslava u igraonicama.
- SadaMeHuseine
#17 Re: Dječiji rođendani??
Neće se znati da je bio rodjendan.....eto koji je razlog...red387 wrote:A koji je tvoj razlog?to je to wrote:Ne bih se složila sa predhodnim komntarima bar ne u potpunosti. Ne treba generalizovati stvari jer nisu roditelji uvijek u mogućnosti organizovati rođendanske proslave kod kuće i to ne iz razloga nagomilanog posuđa. Meni je drago da postoje igraonice i time veći izbor. Ono sto mi smeta jeste (neopravdano) visoka cijena proslava u igraonicama.
Danas je IN slaviti rodjendane u igraonicama, restoranima, BBI-jevima i ostalim ku.....cima i palcima...
Kad smo bili djeca, sazoveš raju u stan, igraj se do mile volje...pokloni, torta, sokovi, folovi golovi...
A danas Bože moj....dijete nije imalo rodjendan,ako nije bio u igraonici i ako nije bilo 250 uzvanica i 300 kola...
Dajte ba, počeli smo da postajemo , ne SNOBOVI, nego bijede kopije snobova...
- minjonja
#18 Re: Dječiji rođendani??
a Boze sacuvaj, kakvih komentara ima
sad ako ne moze kuci da proslavi rodjendan, to snobovi ovo ono. mozda kuci imaju bolesnika, mozda je mal stan, mozda su komsije osjetljive na djeciju galamu....... sta vas boli briga, zena je postavila konkretno pitanje. ko ste vi sad da vagate ko je snob ko nije na osnovu dva posta na forumu.
- BiH-x
#19 Re: Dječiji rođendani??
+1...mahalska poslaminjonja wrote:a Boze sacuvaj, kakvih komentara imasad ako ne moze kuci da proslavi rodjendan, to snobovi ovo ono. mozda kuci imaju bolesnika, mozda je mal stan, mozda su komsije osjetljive na djeciju galamu....... sta vas boli briga, zena je postavila konkretno pitanje. ko ste vi sad da vagate ko je snob ko nije na osnovu dva posta na forumu.
-
stephany
#20 Re: Dječiji rođendani??
ja sam pravila rodjendan u stanu. kupila sam tortu i narucila svu hranu jer nisam stigla da kuham. cijeli dan smo imali goste. djeca su se igrala i klopala odlicnu, odlicnu hranu koju sam narucila ovdje https://www.facebook.com/pages/Narud%C5 ... 4431502800
i mi stariji smo se bogme najeli
. odlicno sam prosla za 150km i ustedila najmanje 100km jer znamo cijene igraonica. PREPORUCUJEM
i mi stariji smo se bogme najeli
-
pearlica
#21 Re: Dječiji rođendani??
Bas me nasmijase par komentara ovih sto kazu nase mame su nama pravile rodendane u stanu. Jesu li imale izbor? Znate sta, moja je nana izapirala ves na rijeci u po ljeta i u po zime jeli to znaci da ja i moja mama nismo dobre zene jer koristimo ves masinu? Nigdje veze, a bice i da vecina sto to pise uopste nemaju djecu. A moja mama kada se udala 1980-te sude prala na ruke... e a vidi mene imam masinu za sude bas sam snob
Mozda bi trebala i internet da iskljucim jer nekada to ljudi nisu imali...
Neka ljudi slave rodendan gdje hoce, njihove pare njihova stvar.
Neka ljudi slave rodendan gdje hoce, njihove pare njihova stvar.
- karanana
#22 Re: Dječiji rođendani??
kad se sjetim fatanja na tim kucnim rodjendanima.....to pocinje oko 7.-8. razreda.
- van Basten
#23 Re: Dječiji rođendani??
naftalin al izbaci mi search ovu temu kad sam tražio ideje za proslavu dječijeg rođendana na otvorenom? Znači, ljetna varijanta, da je čist zrak i da djeca imaju svoj kutak za zabavu. odrasli bi usput moglo zaroštiljati ili sl... ima li ko kakvu ideju, prijedlog...?
Čuo sam da u Lokvama ima nešto slično, neko to organzivao tamo? Dojmovi, cijene? negdje bliže gradu nešto slično?
Čuo sam da u Lokvama ima nešto slično, neko to organzivao tamo? Dojmovi, cijene? negdje bliže gradu nešto slično?
-
Naslovnica
#24 Re: Dječiji rođendani??
Možda Brus, na Trebeviću?van Basten wrote:naftalin al izbaci mi search ovu temu kad sam tražio ideje za proslavu dječijeg rođendana na otvorenom? Znači, ljetna varijanta, da je čist zrak i da djeca imaju svoj kutak za zabavu. odrasli bi usput moglo zaroštiljati ili sl... ima li ko kakvu ideju, prijedlog...?
- van Basten
#25 Re: Dječiji rođendani??
jel ima neko ko to organizuje gore, koga se može kontaktirati i dogovoriti ili je u sklopu onog restorana pa s njima?