Dječiji konfekcijski brojevi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DarkSoul

#1 Dječiji konfekcijski brojevi

Post by DarkSoul »

Dali neko moze da mi kaze jesu li ovo velicine po godinama?

Image

Ako jesu onda je ok, a ako ne kako da znam koja od ovih velicina je prema djecijem broju 122/128 ??
Moja mala ima skoro 6 godina i nosi majice broj 122, htjeli bi ovu majicu ali kad sam vidjela velicine malo sam se zbunila :?
Satori

#2 Re: Dječiji konfekcijski brojevi

Post by Satori »

Svaki proizvodjac ima svoj sistem brojeva, koji se moze razlikovati ne samo od drugih proizvodjaca vec i od modela do modela istog proizvodjaca.

128 je za Okaidi velicina 8-9, u LC Waikiki je za 7-8 godina, a za Lupilu 6-8 godina. Najbolje da im mail posaljete pa neka oni sugerisu velicinu.
DarkSoul

#3 Re: Dječiji konfekcijski brojevi

Post by DarkSoul »

Hvala za odgovor :thumbup:
Ali ja ne poznajem te radnje, ne zivim u BiH, ali zelimo iz Magaze iz Sarajeva da narucimo nesto od kolekcije Dine Merlina za Svicarsku, ovdje su sve velicine za djecu kako sam i navela, morat cu onda da pisem njima direktno pa valjda se nekako skontamo ☺️
bandit_mo

#4 Re: Dječiji konfekcijski brojevi

Post by bandit_mo »

DarkSoul wrote: 12/11/2020 18:01 Dali neko moze da mi kaze jesu li ovo velicine po godinama?

Image

Ako jesu onda je ok, a ako ne kako da znam koja od ovih velicina je prema djecijem broju 122/128 ??
Moja mala ima skoro 6 godina i nosi majice broj 122, htjeli bi ovu majicu ali kad sam vidjela velicine malo sam se zbunila :?
Ovo je veličina prema godinama.
Post Reply