Moje malo dijete bi tebalo nositi aparatic i dobili smo preporuku za izvijesnog dr.Muhica, specijalistu djecije ortodoncije, koji je navodno otvorio ordinaciju u Avazu. Ali ne mogu doci do broja telefona niti bilo kakvog kontakta.
Da li je neko nesto cuo o ovom doktoru?
Djecija ortodoncija
Moderator: anex
-
VERNESA
#2 Re: Djecija ortodoncija
Odlićna je dr.Huskić Belma na stomatologiju , dobro bi bilo tamo se javiti , dugo na red se n e čeka.
-
Mala sirena
#3 Re: Djecija ortodoncija
Hvala. Vec smo naruceni na stomatologiji na ortodonciji, treba da cekamo ravno 11 mjeseci. Nesto mi lakse otici negdje pa platiti. a za ovog cuh da je jako dobar samo ne mogu doci u do njega, ako nista proci ce i tih 11 mjeseci pa cemo na stomatologiju, ostalo nam je jos pet da pricekamo
-
skorpija1S
#4 Re: Djecija ortodoncija
Odlicna je dr Djana Firdus u Vrazovoj,imam iskustva s njom,dijete od nedavno nosi aparatic ,jako smo zadovoljni i njenim pristupom i strucnoscu....Mala sirena wrote:Hvala. Vec smo naruceni na stomatologiji na ortodonciji, treba da cekamo ravno 11 mjeseci. Nesto mi lakse otici negdje pa platiti. a za ovog cuh da je jako dobar samo ne mogu doci u do njega, ako nista proci ce i tih 11 mjeseci pa cemo na stomatologiju, ostalo nam je jos pet da pricekamo