Dizanje tegova i moguce posljedice
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Sarajevska Princeza
#1 Dizanje tegova i moguce posljedice
Kad sam vidjela ovu sliku ........ sokirala sam se (teska kategorija dizanja tegova) - a joj ne mogu je postirati ovako nego pogledajte link i recite mi JEL OVO MONTAZA ili je REALNOST....
url izbrisan
url izbrisan
Last edited by Sarajevska Princeza on 15/08/2004 10:02, edited 1 time in total.
-
Sarajevska Princeza
Pa nije mu lako onda. 
-
violentjack
kao kad bi neko postavljao nekro slike ili pedofiiliju
-
Sarajevska Princeza
eto sklonila sam - mada nema nikakve veze sa pedofilijom, aj Jack gdje ti ode.... u pitanju su samo posljedice dizanja tegova... nista nemoralno - vise medicinski problem.
-
Sarajevska Princeza
Ma znam, ali i ja kad sam vidjela sliku nije mi bilo bas jednostavno vidjeti. Zato sam i postavila link pa ko hoce da klikne nek klikne ko nece ok. Ja sam to vise vidjela kao problem koji nastaje kao posljedica dizanja tegova.
-
violentjack
Daj ba nisam ja neosjecajan, vidio sam ja svasta, ali zbog druge raje
I ja sam dizao tegove nekad, pa ne izgledam tako
I ja sam dizao tegove nekad, pa ne izgledam tako
-
Sarajevska Princeza
Ma ja opet kontam ono je montaza.
Nekako mi tesko za povjerovati.
-
Sarajevska Princeza
Milane 'muska glavo' znas da ja ne dizem tegove u teskoj kategoriji - odkud cu znati .MilanT wrote:Ma ¹ta ti je ¾enska glavo,nije monta¾a 100%
-
Sarajevska Princeza
eh to se vrlo tesko moze opisati... da si vidio sliku ibretio bi se. Ruzno brate - a i zalosno.horoz wrote:Nisam stig'o da vidim sliku.
Moze li neko da opise sta je bilo na toj slici, ovako mi svasta pada na pamet
-
horoz
Opet mi nista nije jasnije. Jel' se covjek rasp'o, jaja mu se otegla, poklopio ga teg... Sta!?Sarajevska Princeza wrote:eh to se vrlo tesko moze opisati... da si vidio sliku ibretio bi se. Ruzno brate - a i zalosno.horoz wrote:Nisam stig'o da vidim sliku.
-
MilanT
Bilo mu se nešto oteglo na veliko,ali nismo skontali šta a Princeza sklonila sliku jer je violentjack previše osjećajanhoroz wrote:Opet mi nista nije jasnije. Jel' se covjek rasp'o, jaja mu se otegla, poklopio ga teg... Sta!?Sarajevska Princeza wrote:eh to se vrlo tesko moze opisati... da si vidio sliku ibretio bi se. Ruzno brate - a i zalosno.horoz wrote:Nisam stig'o da vidim sliku.
-
horoz
To se da popraviti, mislio sam da ga je poklopilo.
Moga rahmetli dede rahmetli buraza je bik nasadio na rogove i prosuo mu crijeva. Kazu da je jaro kulerski pokupio crijeva u ruke i tako otis'o do prve ambulante, gdje su ga zasili. Poslije toga je zivio jos 40-tak godina.
Moga rahmetli dede rahmetli buraza je bik nasadio na rogove i prosuo mu crijeva. Kazu da je jaro kulerski pokupio crijeva u ruke i tako otis'o do prve ambulante, gdje su ga zasili. Poslije toga je zivio jos 40-tak godina.
-
MilanT
horoz wrote:To se da popraviti, mislio sam da ga je poklopilo.
Svaka mu čast za to.To može samo Bosanac tako da izdrži bez panike i ode kod doktora,da ga sakopčaju.