Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ću se slagati s nečim što nema nikakvo ni matematičko ni zdravorazumsko uporište?
Ček ček malo
Ono što kolega tomo tvrdi jeste to da sa izjavama tipa one o potenciji se daje upravo ovim iz skupine 80 povod za agresivnu raspravu i da takav način nije put...
Pa šta fali i ako im se da povod? Zasluženo
Ti obzirom da si se ogradio, to te se ionako ne tiče. Ili pak radi taština i pored javnog deklariranja?
Kako vam mozak ne odumre od tih silnih generalizacija koje u njemu uzgajate
I šta ste se nakačili na te sredovječne žene. Ok, oronule su i ne želite ih jebat, šta vas onda toliko žuljaju pa da otvarate sve silne teme o tome što one rade i što bi trebale raditi. Dajte pustite žene na miru i uživajte u morima mladih pički koje vam se bacaju pod noge.
Kako ću se slagati s nečim što nema nikakvo ni matematičko ni zdravorazumsko uporište?
Ček ček malo
Ono što kolega tomo tvrdi jeste to da sa izjavama tipa one o potenciji se daje upravo ovim iz skupine 80 povod za agresivnu raspravu i da takav način nije put...
Ti obzirom da si se ogradio, to te se ionako ne tiče. Ili pak radi taština i pored javnog deklariranja?
Ovo se onda moze odnositi i na tebe
Nisi sta sve nabraja u nekom postu za zene vjestice drolje i sl al jel proradi tastina kod tebe?
SaraFina wrote:
Ne pogadjaju. Nego se to jednostavno u 50% slučajeva više forsira pa je iritantno.
Zato se gard diže.
Pa ako se forsira, to je samo pokazatelj da najverovatnije nije neka apsolutna istina.
Koliko si samo forumskih situacija ''ponavljaj laž i postaće istina'' prošla?
Postoje stvari koje su onako trule s ponavljanjem. Najednostavnije rečeno. A ti si ionako u ovih 20% pozitivaca, pa iskuliraj ako dame postanu agresivne prema zoombi i sličnim
SaraFina wrote:
Postoje stvari koje su onako trule s ponavljanjem. Najednostavnije rečeno. A ti si ionako u ovih 20% pozitivaca, pa iskuliraj ako dame postanu agresivne prema zoombi i sličnim
Istina, nisam učestvovao u raspravi od početka teme, pa nakon posta annoy, odem na prvu stranicu da pogledam uvodni post.
Realno, zaslužuje da ga se izbičuje
zoomba, malo to suptilnije
Možda te neka (ili više njih) udarila nisko, ali opet
Have a little faith
SaraFina wrote:
Pazi
Htjedoh napisati nekada ranije, ali mi se nije dalo,
U Životu nisam upoznao nekoga bilo muško ili žensko da nije bio barem trunčicu egoističan. Što apsolutno ne smatram da je neka mana, dapače (da ne kažem da gušče )
Utvrdili smo da si i ti a bgmi i ja egoistični a i principijelni za svoje stavove, sa druge strane šovinizam iz mojih usta ili tastature poteći neće
SaraFina wrote:
Istina, nisam učestvovao u raspravi od početka teme, pa nakon posta annoy, odem na prvu stranicu da pogledam uvodni post.
Realno, zaslužuje da ga se izbičuje
zoomba, malo to suptilnije
Možda te neka (ili više njih) udarila nisko, ali opet
Have a little faith
SaraFina wrote:
Pazi
Htjedoh napisati nekada ranije, ali mi se nije dalo,
U Životu nisam upoznao nekoga bilo muško ili žensko da nije bio barem trunčicu egoističan. Što apsolutno ne smatram da je neka mana, dapače (da ne kažem da gušče )
Utvrdili smo da si i ti a bgmi i ja egoistični a i principijelni za svoje stavove, sa druge strane šovinizam iz mojih usta ili tastature poteći neće
annoy wrote:Kako vam mozak ne odumre od tih silnih generalizacija koje u njemu uzgajate
I šta ste se nakačili na te sredovječne žene. Ok, oronule su i ne želite ih jebat, šta vas onda toliko žuljaju pa da otvarate sve silne teme o tome što one rade i što bi trebale raditi. Dajte pustite žene na miru i uživajte u morima mladih pički koje vam se bacaju pod noge.
Ja se izvinjajem što uliječem ali moram ispraviti sljedeće
mlada pička se naziva pičić
stara koka juha dobra
jbga nemojte sad na mene i drvlje i kamenje moradoh u kontru samo zbog šale, tema je postala preozbiljna
Last edited by mad_max_ba on 13/12/2017 14:52, edited 1 time in total.
Ne. Kod mene proradi osjećaj za pravdu i želja za zaštitom. Kapiraš?
A kod muskarca se ne moze probuditi osjecaj za pravdu i da pocne braniti stav svi muski su isti svinje i sl?
Ich und ti kafa bitte? Kapisch?
Nije tačno. Vrati se na uvodni post i neke druge na temi, pa ćeš uvidjeti zabludu.
Jedino ako nisi istog mentalnog sklopa pa da ti se javi osjećaj za pravdu i odbrana onakvog šovinističkog stava.
Ne. Kod mene proradi osjećaj za pravdu i želja za zaštitom. Kapiraš?
A kod muskarca se ne moze probuditi osjecaj za pravdu i da pocne braniti stav svi muski su isti svinje i sl?
Ich und ti kafa bitte? Kapisch?
Nije tačno. Vrati se na uvodni post i neke druge na temi, pa ćeš uvidjeti zabludu.
Jedino ako nisi istog mentalnog sklopa pa da ti se javi osjećaj za pravdu i odbrana onakvog šovinističkog stava.
Ne govorim konkretno za ovu temu
Nego generalno kao sto i ti generalno rece da su muski u 80% slucajeva sovinisti
supercali wrote:
Zavisno od teme do teme generaliziraju oboje podjednako
Zasto zene ne otvore temu gdje izlaze muskarci poslije 40-e? zato jer znaju da izlaze svuda
1.ili ih živo boli briga
2.ili nemaju potrebe omalovažavati muški rod koji je neoženjen a prešao 4 banke
Itd itd
Ja mislim da je odgovor pod 2. Tačan.
Ko predje 40 godina a nema djece (nebitno musko ili zensko) treba da se zapita sta je uradio sa svojim zivotom.
SaraFina wrote:
Nisam rekao da trebaš ili moraš, pitam.
Samo imaj na umu da su muški na forumu ''malo više'' macho, gledano s vaše strane, malo više sirovi, balkanoidi, i sl.
Onda bude primanje i ide salva s druge strane.
Ako smo mi ovakve/onakve, onda ste vi ovakvi/onakvi....i ode.
E da vidis jednom sta mi se desilo, znaci nisam mogao vjerovati. Otisao ja rodbini nekoj i udjem kod jednog a njemu doso jaran pjan dara sa zenom i mene pita "bil ti nju jebo ha", znaci ja i nastavlja tako pitat a zena vidim ja njoj nije milo i stid je.
triconja wrote:
E da vidis jednom sta mi se desilo, znaci nisam mogao vjerovati. Otisao ja rodbini nekoj i udjem kod jednog a njemu doso jaran pjan dara sa zenom i mene pita "bil ti nju jebo ha", znaci ja i nastavlja tako pitat a zena vidim ja njoj nije milo i stid je.
Znaci treba balkancima zakonom zabranit alkohol.
I muškim i ženama, koji ne znaju da piju.
Ne znaju da se ponašaju kad popiju.
Prisustvovao sam nekim nemilim scenama kad se pojedinci, pod dejstvom alkohola, promjene u druge osobe i onda se desi da nekog uvrijede ili krenu za ruku tuđe žene, e onda ispadne problem.