Pozdrav,
u potrazi sam za firmom za dizajn enterijera stana te kompletnim urdjenjem i namjestajem te sam sveo izbor na ove 3:
Eco Inside, Kota, Atelier 01
Da li neko ima iskustva sa navedenim, zanima me omjer kvaliteta i cijene?
Kota i Atelier mi djeluju kao da rade puno modernije nego Eco, ali nemaju svoje proizvodne pogone, dok s druge strane Eco nudi besplatan 3d dizajn i projektovanje ako se kod njega na kraju uzme namjestaj koji je dizajniran te ima svoje vlastite proizvodne pogone.
Hvala
Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
-
MrShadow
- muminovic
#2 Re: Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
koliki je prostor i koliko si spreman odvojiti za svrhu ?
-
MrShadow
#3 Re: Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
cca 80m2, hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trepezarija, radna soba i spavacamuminovic wrote:koliki je prostor i koliko si spreman odvojiti za svrhu ?
mislim da do nekih 25k za opremanje je ok jer je stan nov i treba samo namjestaj
- muminovic
#4 Re: Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
Izvedbeni projekat enterijera ti je oko 3.000,00 KM za taj prostor.MrShadow wrote:cca 80m2, hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trepezarija, radna soba i spavacamuminovic wrote:koliki je prostor i koliko si spreman odvojiti za svrhu ?
mislim da do nekih 25k za opremanje je ok jer je stan nov i treba samo namjestaj
znaci osatje ti oko 22k KM za namjestaj.
E sad imas namjstaj za dnevnu od 1000 KM do 20.000 KM na raspolaganju, kao i cilim od 100 KM do 5.000 KM, Jacuzzi imas od 500 KM do 30.000 KM
Mislim da ce ti svi podjednako dobro uraditi, ali nista posebno ne ocekuj jer je relativno mal budzet.
-
MrShadow
#5 Re: Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
Ako si iz ove struke sta smatras koliki budzet bi bio dobar za nesto luksuzno izgledom, ali ok kvaliteta, npr natuzzi izgled, a eco kvalitet?
Kod Ece se te 3k ustede jer on ne naplacuje dizajn ako se kod njega uzme sve.
- muminovic
#6 Re: Dizajn enterijera - Sarajevo, Inside Eco vs Atelier 01 vs Kota
Iskreno da ti kazem sve zavisi kako izaberes...MrShadow wrote:Ako si iz ove struke sta smatras koliki budzet bi bio dobar za nesto luksuzno izgledom, ali ok kvaliteta, npr natuzzi izgled, a eco kvalitet?
Imas garnitora po 8.000 KM, a od njih lijepse neke od 2.000 KM.
Recimo ja ne volim kozu, neko voli, sve ti je bukvalno do tebe...