Dixie Extravaganca
- repeater
#1 Dixie Extravaganca
Nakon prve bh balske veceri u Becu, zatim olimpijske zurke u MinKenu, draga forumaska dijasporo pozvana si na DIXIE EXTRAVAGANCU u srcu americkog juga. Povod ovome je imanje koje mi je pripalo nakon nedavne smrti starijeg bracnog para o kojem sam se u proteklih pet godina brinuo. Slike cu vam poslati naknadno, mrsko mi je sad izlaziti na verandu i brojati sve te dulume, a vjerujte mi ima ih malih milijon. Raspolazem kapacitetom od 8 spavacih soba svaka sa drugacijim storama, 4 kupatila, velikom kuhinjom, dva spajza, i podrumom sa stolom za ping-pong. Ama, o ljepoti prirode nije potrebno gubiti rijeci, prve komsije zive 15 milja odavde njih vidim najvise dvaput u godini, samo jedanput mi je neko pokucao na vrata, i to greskom, mislio je da se radi o tajnom KKK sastajalistu, a u stvari ja se ucio rostiljati. Naravno, putne troskove snosite sami, ja cu vas cekati na aerodromu u Nashvilleu. Ponesite svoje plahte i fenjer, klopu cemo kuhati na otvorenoj vatri dok oko nas urlaju vuci. Ako svirate kakav instrument - odlicno, u protivnom muziciracemo praznim limenkama od pasulja. I jos nesto, BYOB.