Prosto. Nadji nekog ko zna putkriticarka_nikova wrote:Super slike, zadivljena sam
Ali nerece mi kako doci do vodopada?
Salim se. Ako nas vise bude islo ove godine ponovo, bujrum
Moderator: anex
Prosto. Nadji nekog ko zna putkriticarka_nikova wrote:Super slike, zadivljena sam
Ali nerece mi kako doci do vodopada?
Pozovite me kad budete isli...tetakk wrote:Prosto. Nadji nekog ko zna putkriticarka_nikova wrote:Super slike, zadivljena sam
Ali nerece mi kako doci do vodopada?.
A ma gore ti je ludnica u proljece, kada farmeri puste bikove poslije zime,, onda borbe traju nekolio dana, da se zemlja trese,, sve dok se ne uspostavi hijerarhija, jer se spoji nekoliko krda, odnosno bikova iz različitih štala, a kad dobiju vođu (onog najjačeg) onda je već mirno...vice-zamjenik wrote:@iceandfire
Vidim poznaješ i geologiju![]()
De mi reci u vezi ovih bikova, jel to na Konjuhu jer znam da gore puštaju bikove kad ih pripremaju za koride.
A vi kad budete isli na Konjuh, zovite meiceandfire wrote:A ma gore ti je ludnica u proljece, kada farmeri puste bikove poslije zime,, onda borbe traju nekolio dana, da se zemlja trese,, sve dok se ne uspostavi hijerarhija, jer se spoji nekoliko krda, odnosno bikova iz različitih štala, a kad dobiju vođu (onog najjačeg) onda je već mirno...vice-zamjenik wrote:@iceandfire
De mi reci u vezi ovih bikova, jel to na Konjuhu jer znam da gore puštaju bikove kad ih pripremaju za koride.
To je ludnica kad se oni bore u prirodi, to bi trebali vidjeti, ali morate biti oprezni... I oni su gore samo na ispaši,, nebi rekao da neko ih priprema za koridu, a možda i to rade, ko će znati.,.,...
OK, za par dana,, javiti ću ti,,,i računam na tebe..kriticarka_nikova wrote:A vi kad budete isli na Konjuh, zovite meiceandfire wrote:A ma gore ti je ludnica u proljece, kada farmeri puste bikove poslije zime,, onda borbe traju nekolio dana, da se zemlja trese,, sve dok se ne uspostavi hijerarhija, jer se spoji nekoliko krda, odnosno bikova iz različitih štala, a kad dobiju vođu (onog najjačeg) onda je već mirno...vice-zamjenik wrote:@iceandfire
To je ludnica kad se oni bore u prirodi, to bi trebali vidjeti, ali morate biti oprezni... I oni su gore samo na ispaši,, nebi rekao da neko ih priprema za koridu, a možda i to rade, ko će znati.,.,...
Ma to je bio pas, garant...sLLayer wrote:Vidio sam ja vuka na Romaniji prosle zime bio je jedno 100 metara od glavnog puta i sepao je na jednu nogu. Prvo me malo gledao a onda nastavio svojim putem kao kakav pas
Isli i naslikriticarka_nikova wrote:Pozovite me kad budete isli...tetakk wrote:Prosto. Nadji nekog ko zna putkriticarka_nikova wrote:Super slike, zadivljena sam
Ali nerece mi kako doci do vodopada?.

normalno da su to price za malu djecu, nesh slicno kao i deda mrazkriticarka_nikova wrote:Da li sada medo snije zimski san ili su to samo price za malu djecu?
jok, Sarajevo, centarkriticarka_nikova wrote:Mustafapaso da ti nisi iz Viteza? Znam jednog sto sve to ima