Divlje Jagode ( Preminger tour) u Travniku

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
skyspy

#1 Divlje Jagode ( Preminger tour) u Travniku

Post by skyspy »

Sinoc su gostovali u Travniku, nema se sta reci bili su perfektni !!!! Iako nisam bas neki fan Divljih Jagoda moram reci da su momci dali sve od sebe , svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ervin19

Post by ervin19 »

konto sam doc ,al je nesto iskrslo pa nisam..iako sam ih ranije gledao par puta uzivo,volim koncerte,i na njima se najbolje provedem
ervin19

Post by ervin19 »

konto sam doc ,al je nesto iskrslo pa nisam..iako sam ih ranije gledao par puta uzivo,volim koncerte,i na njima se najbolje provedem
supersonic

Post by supersonic »

ja sam ih slusao u bihacu na regati, prije nekih mjesec dana, i mogu reci da su bili ocajni. doduse, niej do njih bilo, sto je u pola koncerta nestalo struje na bini. a zele se izgleda nafurao na obn-u, pa je probao napraviti neki multi-kulti-talent showm, koji je dozivio totalni debakl. ali kada ej pero izasao i rekao kako bi najbolje bilo da svi imaju majice sa natpisom divljih jagoda. ah da, te majice mozete kupiti u kombiju koji se nalazi pored bine :-) to je bio vrhunac. morali su spasti na ovo, kad zele, koji je pun hvale za sebe, nije 15 godina napisao pjesmu kako treba. za mene, ona svirka je bila smijesna. mozda su se popravili do travnika, iskreno se nadam :)
ervin19

Post by ervin19 »

ma kakav zele..ja volim "heavy" period grupe (carobnjaci,vatra,motori).uz to sam odrasto pa me neka nostalgija vuce..tad sam sluso i osvajace,generaciju 5,osmi putnik,heheh,a danas visim na death metalu,grindu,punk/Hc isl. :-D
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Tu se nema sta diskutovati... ljudi traju toliko godina, odlicni su muzicari i profesionalci. Zele je strasan gitarista! Mada, imaju i stvari koje su mi daleko od uklusa, ali objektivno uvijek cu reci kako mogu biti tate i mame za 99% kasnijih rockera i heavy metalaca posto su Jagode duboko grizle i u heavy.
Post Reply