Sve sami diverzanti, sinoc me muka uhvatila kad sam gledao utakmicu reko pa sta ima iz nase lijepe Bosne da je u redu. Muka mi je od onih seronja sinoc i onaj 2. gol cista diverzija muka mi je svega vise, treba ih sve smijeniti sve same seronje, pola terena oni koji su puni para pa im se i jebe za Bosnom a druga polovina su bili diverzanti.Jedini PRAVI BOSANCI KOJI SU BILI U BRISELU SU BILI NAVIJACI!! A ostali (igraci) su dosli samo Bosnu da osramote(barem sam ja imao takav osjecaj)
Bira se najveci diverzant u sastavu fudbalske reprezentacije BIH , koga biste vi izabrali??
Diverzanti u sastavu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercev
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
carlos
-
BECHO
Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!
- NeKi_LiK
Zaboravio si da treba mijenjati i komentatoraBECHO wrote:Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!
A oni navijači, ako ništa, zaslužili su da im se na kraju utakmice zaplješće i bace dresovi. Ali jok... važnije je sa belgijancima zamijeniti...
- libertyBiH
Papak,Bajic i Milenkovic,Baljic,Spahic .................. 
-
bosniaque
koje bio tamo vidio je da je na kraju tekme smo barabrez i jos par njih dosle pred publiku da se pozdrave a ostali zohari pobjegli u svlacione nek se napushe karine smradovi, dali smo im samo takvu podrzku u briselu a oni da nam barem mahnu na kraju tekme, i zato nek se opet napushe zajedno sa slishkom!!!

- pepeljara
kako nisi primjetio da je covjek bio ogorcen utakmicom.. Trazio je opravdanje u tome sto gubimo, time sto je hvalio mpenzu... sam et.. kao on je jedini.. bla bla.. Navijaci 5 bodova imate snimku na sport.cile.at sa tribina, tip snimao, da vidite kako je dobro bilo..NeKi_LiK wrote:Zaboravio si da treba mijenjati i komentatoraBECHO wrote:Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!. Pola utakmice je pokušavao da Mpenzu prikaže kao "paklenog igrača" a onda je skontao da se gubi u besmislu pa je počeo kritikovati i odbranu. Savez ne smije da spomene jer želi da mu debela guzica vidi još puta. Ista stvar i sa trenerom, dok odnos nekih igrača spomene onako kroz redove... a svojevremeno je znao pretjerano srati i pljuvati po Sabitu Hadžiću i reprezentaciji koja je vidjela EP-a više nego svi ostali sportisti zajedno.
A oni navijači, ako ništa, zaslužili su da im se na kraju utakmice zaplješće i bace dresovi. Ali jok... važnije je sa belgijancima zamijeniti...
smjesno je sve..