Diverzanti u sastavu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercev

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
carlos

#1 Diverzanti u sastavu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercev

Post by carlos »

Sve sami diverzanti, sinoc me muka uhvatila kad sam gledao utakmicu reko pa sta ima iz nase lijepe Bosne da je u redu. Muka mi je od onih seronja sinoc i onaj 2. gol cista diverzija muka mi je svega vise, treba ih sve smijeniti sve same seronje, pola terena oni koji su puni para pa im se i jebe za Bosnom a druga polovina su bili diverzanti.Jedini PRAVI BOSANCI KOJI SU BILI U BRISELU SU BILI NAVIJACI!! A ostali (igraci) su dosli samo Bosnu da osramote(barem sam ja imao takav osjecaj)
Bira se najveci diverzant u sastavu fudbalske reprezentacije BIH , koga biste vi izabrali??
BECHO

Post by BECHO »

Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

BECHO wrote:Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!
Zaboravio si da treba mijenjati i komentatora :D. Pola utakmice je pokušavao da Mpenzu prikaže kao "paklenog igrača" a onda je skontao da se gubi u besmislu pa je počeo kritikovati i odbranu. Savez ne smije da spomene jer želi da mu debela guzica vidi još puta. Ista stvar i sa trenerom, dok odnos nekih igrača spomene onako kroz redove... a svojevremeno je znao pretjerano srati i pljuvati po Sabitu Hadžiću i reprezentaciji koja je vidjela EP-a više nego svi ostali sportisti zajedno.

A oni navijači, ako ništa, zaslužili su da im se na kraju utakmice zaplješće i bace dresovi. Ali jok... važnije je sa belgijancima zamijeniti...
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Papak,Bajic i Milenkovic,Baljic,Spahic .................. 8)
bosniaque

Post by bosniaque »

koje bio tamo vidio je da je na kraju tekme smo barabrez i jos par njih dosle pred publiku da se pozdrave a ostali zohari pobjegli u svlacione nek se napushe karine smradovi, dali smo im samo takvu podrzku u briselu a oni da nam barem mahnu na kraju tekme, i zato nek se opet napushe zajedno sa slishkom!!! :zzzz: :x
pepeljara

Post by pepeljara »

NeKi_LiK wrote:
BECHO wrote:Treba sve mijenjat - savez, trenera i igrace! 13 000 Bosancerosa u Briselu nije zasluzilo onakvu deracinu i balerina-fudbal nasih usminkanih manekena! Baka je sinoc pokazao kakav je 'strucnjak' od trenera, nabijem ga na k***c, i njega i Hajduk i Split cijeli!
Zaboravio si da treba mijenjati i komentatora :D. Pola utakmice je pokušavao da Mpenzu prikaže kao "paklenog igrača" a onda je skontao da se gubi u besmislu pa je počeo kritikovati i odbranu. Savez ne smije da spomene jer želi da mu debela guzica vidi još puta. Ista stvar i sa trenerom, dok odnos nekih igrača spomene onako kroz redove... a svojevremeno je znao pretjerano srati i pljuvati po Sabitu Hadžiću i reprezentaciji koja je vidjela EP-a više nego svi ostali sportisti zajedno.

A oni navijači, ako ništa, zaslužili su da im se na kraju utakmice zaplješće i bace dresovi. Ali jok... važnije je sa belgijancima zamijeniti...
kako nisi primjetio da je covjek bio ogorcen utakmicom.. Trazio je opravdanje u tome sto gubimo, time sto je hvalio mpenzu... sam et.. kao on je jedini.. bla bla.. Navijaci 5 bodova imate snimku na sport.cile.at sa tribina, tip snimao, da vidite kako je dobro bilo..

smjesno je sve..
pepeljara

Post by pepeljara »

si gledao utakmicu ranije, hrvatska island, kako vode oni na hrtu, smireno polako...

nikakvih radosti pri 1:0, 2, 3..

nist, ono normala..
kod nas srcem navija..
al sve je to djaba..
Post Reply