Divan dan svima!
-
cowboy
Kad je nisam zamrzio tokom rata, ne vjerujem da cu je ikad zamrziti. Jednostavno me vise nista ne moze iznenaditi.Lace wrote:hocu picka im materina...u neku normalnu zemlju...danas su me natjerali da zamrzim svoj grad i svoju drzavu
Nego Lace, take it easy, bice bolje...
-
micika
Lace suosjecam sa tobom,desavalo se i meni
ali ako si sigurna da si ispit dobro uradila,trazi mu da ti pokaze rad i eventualne greske.To je tvoje pravo ili se zali dekanu
Nemas sta izgubiti.Na kraju krajeva,nek te ispita usmeno.Pocrkali dabogda,samo para hoce.Obaraju studente da bi im treci put platili 50 maraka

ali ako si sigurna da si ispit dobro uradila,trazi mu da ti pokaze rad i eventualne greske.To je tvoje pravo ili se zali dekanu
-
Arrival
Lace wrote:bolje da ne znas...dabogda im se svima zatrlo sjeme...picka im materina usrana...pocevsi od kreatora zakona koji mjenjaju zakone kako im je kurcu ceif do profesora koji imaju kvotu od 45 studenata koji poloze ispit a ostalima se rad ni ne pregleda...ova je zemlja izgleda zasluzila sve sto joj se desava... a izgleda i ja sa njom...prvi put zelim otici odavdje...a ti ako si pametan...NIKAD se neces vratiti

-
jokeren
#37 Re: Divan dan svima!
i tebi junace...pridji da se izljubimoin&san wrote:koliko vas ima ,
zeli vam In&San
-
in&san
#38 Re: Divan dan svima!
jokeren wrote:i tebi junace...pridji da se izljubimoin&san wrote:koliko vas ima ,
zeli vam In&San
uhh dobro je, dan se ipak svrsi dobro