disk plocice

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

nineac

Post by nineac »

Bobi wrote:Pa sto zakuhavam..pa evo ovo za ulje..kao da sam otishao kod nekog zenichkog garazha-majstora...svaki ce ti reci kao sto je i on napisao :D.Pa eto ako neko ima priliku da pogleda neki udzbenik iz srednje skole o motorima ili motornim vozilima...to je znanje "nasheg inzinjera" :D .
Ma dobro vidis da mu nemozes objasniti! Ali nisi upravu bobi!
To nepise ni u udzbeniku za srednju skolu :lol:
Tako meni mehanicar (prijatelj) kad smo mjenjali kociono ulje u ocevoj lanci u decembru, kaze "ma sta ces mjenjat, original je" :lol: :lol:
zlatan01

Post by zlatan01 »

Izvinjavam se ako su moji komentari neumjesni ili izvan teme. Ja pokusavam razgovarati civilizovano i sa argumentima. Ovo je dobar forum ali na zalost postoje ljudi koji se ne znaju pristojno ponasati. Kucni odgoj valjda. Pozdrav svima
salihh

Post by salihh »

zlatan01 wrote:Izvinjavam se ako su moji komentari neumjesni ili izvan teme. Ja pokusavam razgovarati civilizovano i sa argumentima. Ovo je dobar forum ali na zalost postoje ljudi koji se ne znaju pristojno ponasati. Kucni odgoj valjda. Pozdrav svima
zlatane, ne uzbudjuj se, fx je dijete...
FX900

Post by FX900 »

Glupani jedni FX100 nije klon onog.. Džene, ali IP adresa jeste ista, samo se jaaaako puno ljudi služi istim računarom. SA OVE TEME SAM SE ISKLJUČIO IMA VEĆ 3-4 JAVLJANJA, PA SAMO REAGUJEM NA UVREDE. Bobi isključuj ti mene odmah nije ovdje više interesantno. Pobjeguljo ti si invalid u glavu garant, čim spominješ kućni odgoj, jer ti valjda i nemaš kuće. Jebite se sva trojica, četvorica. PS NE VRIJEDI TI ONO POBJEGULJO NIŠTA TO SU SAMO INTERNET ADRESE, JA SAM ZAVRŠIO MAŠINSTVO U SARAJEVU, a i istina je ono za Zeničake da ste najveći extremisti. Fuj. Izgleda da je dzeno imao pravo.
zlatan01

Post by zlatan01 »

FX900 wrote:Glupani jedni FX100 nije klon onog.. Džene, ali IP adresa jeste ista, samo se jaaaako puno ljudi služi istim računarom. SA OVE TEME SAM SE ISKLJUČIO IMA VEĆ 3-4 JAVLJANJA, PA SAMO REAGUJEM NA UVREDE. Bobi isključuj ti mene odmah nije ovdje više interesantno. Pobjeguljo ti si invalid u glavu garant, čim spominješ kućni odgoj, jer ti valjda i nemaš kuće. Jebite se sva trojica, četvorica. PS NE VRIJEDI TI ONO POBJEGULJO NIŠTA TO SU SAMO INTERNET ADRESE, JA SAM ZAVRŠIO MAŠINSTVO U SARAJEVU, a i istina je ono za Zeničake da ste najveći extremisti. Fuj. Izgleda da je dzeno imao pravo.
A da nisi mozda ocekivao linke prema mojim diplomama? Ti bi mozda ime i adresu? Invalid nisam hvala Bogu. Ali molim Allaha dz.s. da tebe uputi na pravi put, da ti da sabura pa da se mozes kontrolisati. I bolje je da se iskljucis, a vrati se kad skontas da je forum predvidjen da se nesto nauci, razmjene misljenja i iskustva a ne da se vrijedjaju neistomisljenici!
zlatan01

Post by zlatan01 »

Jaguar84 wrote:jadno moje ulje sa vama :-) :-) :-) :-)
E ova ti je dobra :)
LeKo

Post by LeKo »

Jaguar84 wrote:jadno moje ulje sa vama :-) :-) :-) :-)
Hahhahahahaah, oplakah :lol:
nineac

Post by nineac »

FX ti ako imas diplomu masinstva mogao si je samo kupiti, a nikako steci svojim ucenjem i pamecu. Po tvojim postovima covjek moze samo zakljuciti da imas jedno 14-15 godina, da si u jebenoj fazi puberteta i da su ti Ali Gasi i Salko Obhodjas idoli!
Ti jaro moj veze nemas o bilo kojoj oblasti koja je vezana za auta, pa i kako sendvic napraviti kada krenes na put.
Ako ti imas fakultetsku diplomu, jos ako si inzinjer masinstva (u sto jednostavno nemogu da vjerujem) onda se crno pise svima dole, a nama koji smo vani jedino preostaje da politicki azil trazimo na osnovu izjava ljudi kao sto si ti!
Mi ovdje diskutujemo o autima, i nevazno je koji je podforum zvati nekog invalidom je odraz kucnog odgoja, a mozes sto se mene tice biti i doktor tvoje mjesto je na koridama a ne za kompjuterom!
FX900

Post by FX900 »

Sad da znaš, da sam se sa dženom bolje upoznao. Izaći će krajem maja i skripta pod pokroviteljstvom Maš. fakulteta. Pozdravljam Vas puno, a sa mnom ce slaže i dženo. Čovjeka preko vikenda bolje upoznah. Sjedi ovdje kod mene i smije se... Što Vam ovo sve treba nije nam baš jasno. Možda se nekad i naučite kulturi. No, znamo mi onu staru 8-) izreku: "Ako nisi s nama onda si protiv nas..." 8-)
Last edited by FX900 on 02/04/2007 09:05, edited 1 time in total.
nineac

Post by nineac »

FX900 wrote:Sad da znaš, da sam se sa dženom bolje upoznao. Izaći će krajem maja i skripta pod pokroviteljstvom Maš. fakulteta. Pozdravljam Vas puno, a sa mnom ce slaže i dženo. Čovjeka preko vikenda bolje upoznah. Sjedi ovdje kod mene i smije se... Što Vam ovo sve treba nije nam beš jasno. Možda se nekad i naučite kulturi. No, znamo mi onu stare 8-) izreku: "Ako nisi s nama onda si protiv nas..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
FX900

Post by FX900 »

Ja ne volim :sax: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply