Dirty Talk
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tek_stigo
#1 Dirty Talk
Znam da zene obozavaju prljav govor tokom sexa kad je veoooma uzbudjena. Sta vam se vrlo svidja kad vam govori, koje prljave rijeci?..Zaista sam probao svasta, njoj veoma godi kad je zovem "moja drolja", kad govorim kako je nevaljala, zlocasta, nestasna.."volis ***********************u javnosti"..itd itd...
Budite otvoreni, i recite djevojke sta vama najvise godi kad vam govori prljavo..
Pozdrav..
editovano zbog neprimjerenosti. o temi se moze raspravljati, ail graficki detalji bespotrebni.
Budite otvoreni, i recite djevojke sta vama najvise godi kad vam govori prljavo..
Pozdrav..
editovano zbog neprimjerenosti. o temi se moze raspravljati, ail graficki detalji bespotrebni.
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Dirty Talk
Ja sa svojom suprugom, sto se tice "prljavih razgovora", samo o carapama, gachama (dakle o garderobi) i o cistoci doma.
Sto se tice ovih prljavih razgovora u krevetu, nemamo takvih "issues-a".

- Suljagina_Fata
#3 Re: Dirty Talk
acta non verba iliti manje priče više rada, moja filozofija
ma može nešto pomalo, šta znam, u trenutku inspiracije...ali mislim da bi se ja odvalila smijati kad bi mi neko reko 'droljo moja' hehehe
ali sve što oboma odgovara podržavam, što da ne, što da ne 
- Suljagina_Fata
#4 Re: Dirty Talk
chuchumbamayumbe wrote:Ja sa svojom suprugom, sto se tice "prljavih razgovora", samo o carapama, gachama (dakle o garderobi) i o cistoci doma.
uuuu pa kod vas su ti prljavi razgovori pravi hard core
- bato99
#5 Re: Dirty Talk
brzo ćeš bičeve kupovati i sado mazotek_stigo wrote:Znam da zene obozavaju prljav govor tokom sexa kad je veoooma uzbudjena. Sta vam se vrlo svidja kad vam govori, koje prljave rijeci?..Zaista sam probao svasta, njoj veoma godi kad je zovem "moja drolja", kad govorim kako je nevaljala, zlocasta, nestasna.."volis ***********************u javnosti"..itd itd...
Pozdrav..
-
♥ Julianna ♥
#6 Re: Dirty Talk
Životinjo, ušao si u blatnjavim čizmama u kuću!! Jel to to? 
-
zemo_online
#7 Re: Dirty Talk
Treba muskarac zenu da nauci tome kao i o drugim stvarima . Zene ce u vecini slucajeva to da prihvate,a ima i onih koje nece,naravno.
Znaci, na musku je.
Znaci, na musku je.
-
Lesli Eldridž
#8 Re: Dirty Talk
Ne vole to žene. Znači za uspješan sex, treba imati i tehniku i veličinu. Joj što ne mogu one, mal' , ali tehničar. Ja sam i veliki i tehničar...
Manje priče, više rada i to je to.
-
bilosto
#9 Re: Dirty Talk
ajde, ne budite puritanci, ne stidite se... svi govore svasta tokom i seksa i vodjenja ljubavi... u strasnom seksu, onom koji naleti onako "iznebuha", svasta ce se reci od "*** me" do "kako volim taj tvoj ***", ali ne samo i iskljucivo vulgarno, puritanci ce se koristiti metaforama i "pristojnim" rijecima. u vodjenju ljubavi su osjecaji drugaciji, nisu samo vodjeni sirovom strascu, pa su i rijeci drugacije, cesce ce se cuti "volim te", "godi mi tvoj zagrljaj"...
ako neko nije u prilici da nesto kaze tokom odnosa, da progovori na bilo koji nacin (puritanski ili ulicarski), onda u tom odnosu nema opustenosti...
ako neko nije u prilici da nesto kaze tokom odnosa, da progovori na bilo koji nacin (puritanski ili ulicarski), onda u tom odnosu nema opustenosti...
-
bilosto
#10 Re: Dirty Talk
ps: (zaboravih citirati u prethodnom postu)
i to je dio tehnike... samo treba osjetiti kada i kako upotrijebiti... opustiti zenu da joj ne bude blam i momentalna "sahara"
vole, vole...Lesli Eldridž wrote:Ne vole to žene. Znači za uspješan sex, treba imati i tehniku i veličinu. Joj što ne mogu one, mal' , ali tehničar. Ja sam i veliki i tehničar...Manje priče, više rada i to je to.
i to je dio tehnike... samo treba osjetiti kada i kako upotrijebiti... opustiti zenu da joj ne bude blam i momentalna "sahara"
-
Lesli Eldridž
#11 Re: Dirty Talk
Ma neke i vole, nema ništa loše u tome. Samo malo koja će to i uraditi i pričati svašta. Obično se čuje ono:"Hajde, hajde, sad, otvorila sam se skroz, uh koliki si, sad je sve navlaženo...", a priznat ćeš to nije nije ništa "prljavo". 
-
bilosto
#12 Re: Dirty Talk
ma, vole jasta... samo se stide da kazu...
ja sam mislila da je to "beze" i "bljak" i "degradirajuce", dok nije naisao neko ko me opustio do te mjere da nije vise bitan samo klimaks, nego je veoma bitno (i pozeljno) sve ono do njega
ja sam mislila da je to "beze" i "bljak" i "degradirajuce", dok nije naisao neko ko me opustio do te mjere da nije vise bitan samo klimaks, nego je veoma bitno (i pozeljno) sve ono do njega
- black
#13 Re: Dirty Talk
"sakibeee, dirty talk to me...ali nisam ja sakib ja sam sakiba..."
(ne znam sjeca li se ko ove zajebancije, mislim da su sajgonci bili)
-
Lesli Eldridž
#14 Re: Dirty Talk
bilosto wrote:ma, vole jasta... samo se stide da kazu...
-
Lesli Eldridž
#16 Re: Dirty Talk
Hajde, podijeli iskustvo sa nama. Da znam i ja šta mogu očekivati od partnerice. Šta to žene vole da "prljavo" pričaju? Jel' ono :"Zaćeraj ga dragi do kraja, do jaja..."mima wrote:Ja ne smijem napisat...........to je strasmo.....
-
*mima*
#17 Re: Dirty Talk
Lesli Eldridž wrote:Hajde, podijeli iskustvo sa nama. Da znam i ja šta mogu očekivati od partnerice. Šta to žene vole da "prljavo" pričaju? Jel' ono :"Zaćeraj ga dragi do kraja, do jaja..."mima wrote:Ja ne smijem napisat...........to je strasmo.....
Ne smijem....ima ovdje djece.......
-
Lesli Eldridž
#18 Re: Dirty Talk
Ima i pp.
Šalim se naravno...
-
zonbirile
#19 Re: Dirty Talk
znaš kada slovenka traži od bosanca dirty talk za vreme sexa,a on njoj:"Jebem ti mater"
-
*mima*
#20 Re: Dirty Talk
Lesli Eldridž wrote:Ima i pp.Šalim se naravno...
- Suljagina_Fata
#21 Re: Dirty Talk
ja znam za nadrealiste, kad dodju da ga vode u vojsku i izadje napucana ženska i kaže muškim glasom 'bio sam sakib, sad sam sakiba'...najvjerovatnije da sam ja to promašilablack wrote:"sakibeee, dirty talk to me...ali nisam ja sakib ja sam sakiba..."(ne znam sjeca li se ko ove zajebancije, mislim da su sajgonci bili)
- black
#22 Re: Dirty Talk
vjerovatno si ti u pravuSuljagina_Fata wrote:
ja znam za nadrealiste, kad dodju da ga vode u vojsku i izadje napucana ženska i kaže muškim glasom 'bio sam sakib, sad sam sakiba'...najvjerovatnije da sam ja to promašila
- Suljagina_Fata
#23 Re: Dirty Talk
black wrote:vjerovatno si ti u pravuSuljagina_Fata wrote:
ja znam za nadrealiste, kad dodju da ga vode u vojsku i izadje napucana ženska i kaže muškim glasom 'bio sam sakib, sad sam sakiba'...najvjerovatnije da sam ja to promašiladodushe ako se dobro sjecam, ja sam to na nekom radiu chuo..al' nije toliko ni vazno
aaaa pa to su oni najvjerovatnije modificirali nadrealiste malo
- pustopoljina
#24 Re: Dirty Talk
ma nadrealisti-nisam ja sakib,sad sam sakiba. konacno sam vam dohak'o!!! 
-
tek_stigo
#25 Re: Dirty Talk
hvala na podrsci.bilosto wrote:ma, vole jasta... samo se stide da kazu...
kroz godine sam vidio da tokom sexa sve sto se kaze praljavo gleda u drugacijem kontekstu. kad je zena sa muskarcem kojem vjeruje, ona zeli da se osjeca droljavo al da nije drolja, da se osjeca nevaljalo al da nije nevaljala. Muskarci se boje pricati prljavo, takav sam i ja bio. ne pruza mi nista vece zadovosljtvo nego pruziti uzitak zeni, pa makar i koristio dirty talk, sto je neizbjezno za potpuni uzitak. Strast prema zenama da ih zadovoljim u potpunosti me je natjerala na mnoge promjene..osjecaj je prelijep kad ona vristi od orgazma, znajuci da si ti kriv za to:))
Pravi muskarci, zaguglajte David Shade i download sve sto je on napisao i objavio. Neprocjenjivo, najiskreniji cojvek do sada na ovom polju. Od velike mi je pomoci bio.
http://rapidshare.com/files/76676661/Th ... 158072.rar
ovo je prvi proizvod od njega. mnoge ce se i zene iznenaditi:))
pls, nastavite dirty talk i pisite primjere ovdje sta vasa zena zeli cuti prljavo.
tnx.