Dirty talk........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Dirty talk........
-
car-x
#2 Re: Dirty talk........
kaze fata hasi prilikom seksa, reci mi nesto prljavo.. kaze on njoj: kuhinja..anais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
upraznjava li iko? il vam suze krenu na oci od smijeha kad cujete nekog da se tako "odrazava"? il vas mozda pali?
je li to prirodni talenat ili se moze nauciti???
ima li strucnjaka?
- Lace
#5 Re: Dirty talk........
volem to (al umjereno)...a ima i strucnjaka...(nisam ja)anais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
upraznjava li iko? il vam suze krenu na oci od smijeha kad cujete nekog da se tako "odrazava"? il vas mozda pali?
ima li strucnjaka?
-
tigris
#6 Re: Dirty talk........
anais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
ima li strucnjaka?
1. upraznjavam samo nikad da dobijem odgovora
2. kako mislis kad cujem nekog
3. moze se nauciti samo nece zvucati talentovano
4. ima li strucnjaka
-
FFK as Lucy01
#7 Re: Dirty talk........
Upraznjavam naravno, jer sex za vecinu zena nije samo fizicka stvar, puno toga je vezano i za dobru pricuanais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
ima li strucnjaka?
Dirty talk....I love it and use it
Ima nas razlicitih tipova...neki vole tisinu...nesto slicno "Lepoti poroka"
- anais_nin
#8 Re: Dirty talk........
pa npr pokupis se s novim likom...i poletite u horizontalo...a on tako oplete s nekim zestokim prostotamatigris wrote: 2. kako mislis kad cujem nekogmislis valjda kad cujem my sexy beast
da to upraznjava......ili.....kad cujem(prisluskujem
) nekog...tebe npr.
da to upraznjavas
![]()
![]()
![]()
p.s. mene uvijek mozes prisluskivat
-
forUMASH
....ima i verzija sa Slovenkom i Mujom.....tatoo wrote:Ima i verzija kad on njoj kaze: serem ti se u usta.kaze fata hasi prilikom seksa, reci mi nesto prljavo.. kaze on njoj: kuhinja..
.....Mujo, reci mi nesto prosto...ah, ah, oh......prljavo......ah, ah, ah....
.....hebem ti mater po sred *icke......
- bug
#10 Re: Dirty talk........
ili ono reci mi nesto perverznocar-x wrote:kaze fata hasi prilikom seksa, reci mi nesto prljavo.. kaze on njoj: kuhinja..anais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
ima li strucnjaka?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#13 Re: Dirty talk........
1. bezobrazluci ali veliki, kakvi slatkianais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
ima li strucnjaka?
2. ne upraznjavam ali ne znaci da necu
3. Krenu mi suze kad cujem druge
4. Dje ce me palit' bolan " TOOOO, DRPAJ MI PO SISAMA, UPRI U ME KO U ZIVOTINJU
5. Kao i kod svega, talenat je potreban ali se moze i nauciti, vidi onog Ivana Campa, nikad nije znao igrati fudbal ali je uvijek igrao u vrhunskim klubovima
Zadovoljna Anais?
-
FFK as Lucy01
#14 Re: Dirty talk........
Aha, zovemo i sex hot line, aaaaahorns&drums wrote:
4. Dje ce me palit' bolan " TOOOO, DRPAJ MI PO SISAMA, UPRI U ME KO U ZIVOTINJU:D Jesi slusala ikada onaj bosanski hotline?
Na nasem jeziku stvarno zvuci odvratno, ali na engleskom....
-
Harrys
#15 Re: Dirty talk........
Lucy,kad cujem uzdah "tooooo,to mi radi" ,da li da to smatram, dirty talk.Lucy01 wrote:
Dirty talk....I love it and use it![]()
. Ne vjerujum da ima strucnjaka bas za dirty talk...ako je neko strucnjak u sexu, onda vjerovatno zna sta suprotnoj strani godi i kada je to u pitanju.
.
-
forUMASH
#16 Re: Dirty talk........
....samo pod uslovom da se ne obracas samome sebi....Harrys wrote:Lucy,kad cujem uzdah "tooooo,to mi radi" ,da li da to smatram, dirty talk.Lucy01 wrote:
. Ne vjerujum da ima strucnjaka bas za dirty talk...ako je neko strucnjak u sexu, onda vjerovatno zna sta suprotnoj strani godi i kada je to u pitanju.
.![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#18 Re: Dirty talk........
A sta ako joj majstor mijenja grijace na autu ?Harrys wrote:Lucy,kad cujem uzdah "tooooo,to mi radi" ,da li da to smatram, dirty talk.![]()
-
tigris
#19 Re: Dirty talk........
a harka, kaze li jos uuuuuuu to mi radi aaaaaaaa jer ti mozes da mi radis sveHarrys wrote:Lucy,kad cujem uzdah "tooooo,to mi radi" ,da li da to smatram, dirty talk.Lucy01 wrote:
.![]()
-
Harrys
#21 Re: Dirty talk........
Tigrice,moze isto i to da se cuje,tigris wrote:a harka, kaze li jos uuuuuuu to mi radi aaaaaaaa jer ti mozes da mi radis sveHarrys wrote:Lucy,kad cujem uzdah "tooooo,to mi radi" ,da li da to smatram, dirty talk.Lucy01 wrote:
.![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
#25 Re: Dirty talk........
nemam iskustva sa BH hotline-imahorns&drums wrote:1. bezobrazluci ali veliki, kakvi slatkianais_nin wrote:slatki bezobrazluci u spavacoj....ili i van nje?
ima li strucnjaka?
:D:D I to najcesce na nemogucim mjestima, npr dok vozim
:D:D
2. ne upraznjavam ali ne znaci da necu:D
3. Krenu mi suze kad cujem druge
4. Dje ce me palit' bolan " TOOOO, DRPAJ MI PO SISAMA, UPRI U ME KO U ZIVOTINJU:D Jesi slusala ikada onaj bosanski hotline?
5. Kao i kod svega, talenat je potreban ali se moze i nauciti, vidi onog Ivana Campa, nikad nije znao igrati fudbal ali je uvijek igrao u vrhunskim klubovima
Zadovoljna Anais?:D:D:D