Izvinjavam se čitaocima al nije greška, ovo i jeste za rubriku politika iako tema nebi trebala imati ništa sa politikom-
Izbor direktora -usko vezan sa zapošljavanjem sina Ane Babić
Pošto VD direktor Mario Drmać nije zaposlio sina SBB-eove zastupnice ,nije mu produžen mandat(izjavio Nermin Tulić -Face TV centralni)
Mirvad Kurić se u stvarnosti izgleda udubio u lik RILETA (ta mu je uloga bila najveći mogući domet.da nije bilo toga bio bi anoniman)
Ssti je preko sranke SBB postao ministar -ne kao sposoban nego kao pdoban)
Al tako to radi SBB - MORALNO DNO
direktor pozorišta mladih
-
zulfo
#2 Re: direktor pozorišta mladih
NEPOTIZAM NA SBB-eov NAČIN
Tražili ste i evo vam G.
Mirvad Kurić -Rile u centralnom dnevniku na FACE TV pokazao da nije nikakv glumac
Iako je čitavo vrijeme pokušao da glumi te da uvjeri gledaoce u svoju priču ,on to nije uspio.Ovo je još jedna loša uloga lošeg glumca i još manje sposobnog Ministra.(SBB)
Nermin Tulić je raskrinkao dotičnog .
Tražili ste i evo vam G.
Mirvad Kurić -Rile u centralnom dnevniku na FACE TV pokazao da nije nikakv glumac
Iako je čitavo vrijeme pokušao da glumi te da uvjeri gledaoce u svoju priču ,on to nije uspio.Ovo je još jedna loša uloga lošeg glumca i još manje sposobnog Ministra.(SBB)
Nermin Tulić je raskrinkao dotičnog .
Last edited by zulfo on 19/03/2016 21:41, edited 1 time in total.
- Danguba
#3 Re: direktor pozorišta mladih
ima tema...
ne vidim cemu toliko pjenjenje.
- karanana
#4 Re: direktor pozorišta mladih
da. sbb style.
dok ostali tako ne rade.
ne znam cemu tema. sasvim normalna procedura zaposljavanja.
dok ostali tako ne rade.
ne znam cemu tema. sasvim normalna procedura zaposljavanja.
-
zulfo
#5 Re: direktor pozorišta mladih
Razlika je što su ovi tvrdili tokom izbora da su oni drugačiji,a ustvari oni su i više nego jednakiji sa onim koje su pljuvali tokom kampanje
- Großmeister
#6 Re: direktor pozorišta mladih
Danguba wrote:ima tema...
- Großmeister
#7 Re: direktor pozorišta mladih
Ni ja ne razumijem čemu tolika frka oko ovoga. Ne razumijem zašto bi se sad svi mi trebali toliko interesovati oko borbe dva lika kojima je stalo do funkcije.
Kao prvo, Mario je očito došao na funkciju preko DF-a. Ne mora biti član te stranke (na drugoj temi sam već objasnio svoj stav oko toga), i već tada je trebao biti svjestan da kada DF padne, past će i on. Tako stvari funkcionišu u politici.
Ne kažem da nije napravio dobre stvari, ali ne znači da neko drugi neće napraviti isto tako dobre stvari ili još bolje.
Što se tiče zapošljavanja nekog, ja vjerujem da nema apsolutno nijednog direktora koji nije zaposlio nekog svog. Neko jeste ili nije zaposlio sina Ane Babić, doći će novi direktor koji će zaposliti nekoga drugog, jednako kao što je i Mario vjerovatno imao u cilju za svog mandata zaposliti svoju zaručnicu. To nije argument ZA Maria.
Mada, od njega sam očekivao da barem bude gospodin. Ovaj cirkus mi samo govori koliko mu je očajno stalo do funkcije, a samim tim meni samo pada u očima. Mada vidim da je to senzacija ljudima. Ali svakog čuda tri dana dosta...
Kao prvo, Mario je očito došao na funkciju preko DF-a. Ne mora biti član te stranke (na drugoj temi sam već objasnio svoj stav oko toga), i već tada je trebao biti svjestan da kada DF padne, past će i on. Tako stvari funkcionišu u politici.
Ne kažem da nije napravio dobre stvari, ali ne znači da neko drugi neće napraviti isto tako dobre stvari ili još bolje.
Što se tiče zapošljavanja nekog, ja vjerujem da nema apsolutno nijednog direktora koji nije zaposlio nekog svog. Neko jeste ili nije zaposlio sina Ane Babić, doći će novi direktor koji će zaposliti nekoga drugog, jednako kao što je i Mario vjerovatno imao u cilju za svog mandata zaposliti svoju zaručnicu. To nije argument ZA Maria.
Mada, od njega sam očekivao da barem bude gospodin. Ovaj cirkus mi samo govori koliko mu je očajno stalo do funkcije, a samim tim meni samo pada u očima. Mada vidim da je to senzacija ljudima. Ali svakog čuda tri dana dosta...
-
palermo
#8 Re: direktor pozorišta mladih
Od svega je zapravo najfascinatnije kako je nama postala to normalnost.
Pa normalno je, svi tako rade, pa normalno je i ovo pa svi tako rade, šta'š jebat ga......naravno da svi rade tako, ali makar minimum ljudske pristojnosti traži da se barem to sakrije, otkad je svijeta i vijeka lopovluk se krio......valjda kod nas otišlo na neki novi nivo.....mo'š i onako javno....šta'š svi to rade
Pa normalno je, svi tako rade, pa normalno je i ovo pa svi tako rade, šta'š jebat ga......naravno da svi rade tako, ali makar minimum ljudske pristojnosti traži da se barem to sakrije, otkad je svijeta i vijeka lopovluk se krio......valjda kod nas otišlo na neki novi nivo.....mo'š i onako javno....šta'š svi to rade