Diplomski rad - literatura

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Alkos

#1 Diplomski rad - literatura

Post by Alkos »

Puno pozdrava!
Molio bih da mi pomognete kako bih pronasao odgovarajucu literaturu za diplomski rad. Trebaju mi razne besplatne web stranice, baze podataka, na kojim mogu pronaci eseje, istrazivacke radove, raznu literaturu vezanu za marketing i ekonomiju, koju cu moci koristiti za pisanje diplomskog i seminarskog rada!
Hvala puno
Emx_77

#2 Re: Diplomski rad - literatura

Post by Emx_77 »

Alkos wrote:Puno pozdrava!
Molio bih da mi pomognete kako bih pronasao odgovarajucu literaturu za diplomski rad. Trebaju mi razne besplatne web stranice, baze podataka, na kojim mogu pronaci eseje, istrazivacke radove, raznu literaturu vezanu za marketing i ekonomiju, koju cu moci koristiti za pisanje diplomskog i seminarskog rada!
Hvala puno
Jesi li definisao temu?
Alkos

#3 Re: Diplomski rad - literatura

Post by Alkos »

Ponasanje potrosaca - Zivotni stil (istrazivanje)
Comrad

#4 Re: Diplomski rad - literatura

Post by Comrad »

Pretpostavljam da si na ekonomiji. Mozda si vec i bio u biblioteci, tu imas dosta literature za predmet "ponasanje potrosaca", kao i literature za marketing, te razne casopise. Da si prije imao tu temu, ekonomski fakultet je bio obezbjedio, ja mislim u junu, besplatne pristupe bazama podataka sa kojih si mogao poskidati sve sto ti treba za diplomski.
Ukoliko nisi na ekonomiji, jbg onda, na internetu se moze naci dosta literature, ali sve je obavezno na engleskom jeziku. :D
Post Reply