Diplomirani studenti elektrotehnike i inform.
Moderator: Chloe
-
Pearl
i sta je poenta izvjestaja? da je malo ovih diplomaca?
pa i vecina ovih koji su zavrsili te fakultete prihvataju "daj sta das" poslove jer je privreda u klincu.. vecina diplomaca sa smjerova telekomunikacije i automatika na kraju rade posao informaticara.... don't get me wrong, vecina ima poslove, ali ne bas zadovoljavajuce i inspirirajuce
dok se privreda i industrija ne pokrenu u punom obimu i ovaj broj diplomaca je veliki...
pa i vecina ovih koji su zavrsili te fakultete prihvataju "daj sta das" poslove jer je privreda u klincu.. vecina diplomaca sa smjerova telekomunikacije i automatika na kraju rade posao informaticara.... don't get me wrong, vecina ima poslove, ali ne bas zadovoljavajuce i inspirirajuce
dok se privreda i industrija ne pokrenu u punom obimu i ovaj broj diplomaca je veliki...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ebi ga, sad mi dalo da neki video driver nije ok...ko ga shisha, diplomcima nek je sretno i dabogda im se diplome kad tad isplatile...truba wrote:Izgleda da ti nesto sa acrobat readerovom integracijom u browser nije u redu, probaj preko http://trust-b.com pa preuzmi pdf i otvori ga acrobatom...mIRCerka wrote:hmm...ili ja imam viruse, ili tvoj link ne valja...jer mi treci put zaredom restartuje komp...
-
El-Vedex
Haha isplatice se onima koji znaju, jes da ce se malo napatiti ali ko ga jebe ovde ionako nemas sta da radis po pitanju informatike , ne govorim o servsiranju racunara... ustvari ne znak kakve sad plate daju ovi nasi dileri , znam da je Polaris nekad davao bjednu platu za tonu posla... I nema ga vise u Bosni ako se ne varam.mIRCerka wrote:ebi ga, sad mi dalo da neki video driver nije ok...ko ga shisha, diplomcima nek je sretno i dabogda im se diplome kad tad isplatile...truba wrote:Izgleda da ti nesto sa acrobat readerovom integracijom u browser nije u redu, probaj preko http://trust-b.com pa preuzmi pdf i otvori ga acrobatom...mIRCerka wrote:hmm...ili ja imam viruse, ili tvoj link ne valja...jer mi treci put zaredom restartuje komp...
A za prave programere tek dolazi pravo vrijeme , heheh . A web designeri , da Bog da crkli vise, kad se samo sjetim da je bilo isplatnije biti web designer nego Programer u nekom od jezika, zlo mi dodje....
Sretno diplomcima.