Pun pogodak.
Sretno Dino. Sretno Bosno i Hercegovino
Moderator: _BataZiv_0809
leo karan wrote:dobra ocami
tek sad kad je ove trebice pjevaju
dinin engleski je gorzan
bolje bi svarcineger otpjevao
hary wrote:Pjesma je prava irsko-skotsko-norvesko-njemacko-austrijsko-cesko-poljsko-talijansko-latvijsko-litvanijsko-slovensko-balkanska.
Pun pogodak.
Sretno Dino. Sretno Bosno i Hercegovino
notsure wrote:A u refrenu: 4x OoOoOoOoOoOoOoO, još samo na kraju fali RUKFAŠ!
Plagirao samog sebeplain vanilla wrote:Ma ionako ce ustanoviti da je plagijat, pa ga diskvalifikovati
nego, nek' se Selma sprema, da ga zamijeni
Taman da to napisemplain vanilla wrote:Ma ionako ce ustanoviti da je plagijat, pa ga diskvalifikovati
nego, nek' se Selma sprema, da ga zamijeni
Sjetite me se kad budete birali forumaše godineold_drummer wrote:Ljudi, rekord![]()
Trenutno korisnika/ca: -danTe-, addem, AmsterdamA, Arc_Angel, banovan, Better Man, brazzo19, byNelle, Chicks, chuchumbamayumbe, ciacco, Corto Maltese, d_coverdale, Daado_Sa, darius_maximus, DaysleepeR, dek, djidjibufon, Duge, Dzontra_Volta, Edinz, FaceOff, Fengluo, Flika, gagy06, GOLFER, guidoski, halilova vila, HALO.BA, hary, Havarija!, Il_Principe, IlijaLadin, IMME, karbofix, Kenan-sa, Kio, kkbosna_90, leet, leo karan, Magarece_godine, Mahalac, Marklar, mjesecev rog, motachjointa, MSNbot Media, newklear, north, notsure, Pacificgirl, plonker, prha, Privatna poruka, recto-verso, reni-90, Robben, saabsa, sabanss, SadaMeHuseine, saturn, smak, starii, stochar, tille, tomka, translater, vanjki, vee-jay, yellow cat, Zejnil, zoom66, Zux i 293 gostiju.
Pa imali smo mi i pjesama na nasem jeziku pa nas ni one ne izdvojise nesto iz mase, na Eusongu je jedan cilj-pobijediti, a to hoces li se ti izdvojiti jer pjevas na svom jeziku nema nekog utjecaja na publiku, publika gleda sto ludje to bolje, a ne na kojem jeziku pjevas.old_drummer wrote:
Ja nigdje ne spomenuh pobjedu. A to da neko pjeva na svom jeziku (jer eto, kao, predstavlja svoju zemlju) je nesto sto nas izdvaja iz mase. Odnosno, bilo bi nesto sto bi nas izdvojilo od mase
Ju mast bi kidingbosniak.m wrote:Normalno da vam ne valja pjesma koju, osim slušanja, treba i promišljati. Teško je razumjeti pjesmu poput ove nakon slušanja turbo-folka, cica-mica...
mislim da je pjesma na nasem da bi mozda i valjala :Sdek wrote:Imao sam neki loš osjećaj da će uraditi nešto ovako, nešto ''drugačije''. Drugačije nije uvijek i bolje. Pjesma je ok, ali on to može puno bolje.
I nije trebao pjevati na engleskom.
north wrote:Što neko reče Kelly FamilyAli s obzirom da se na evroviziji svakakvih cirkusa traži, ovo može proći....
Ali da sam oduševljen, nisam, možda samo instrumentalom.....lupanje nogama je najjače, rekoh odoše svi u PM![]()
U kakvoj li će se haljini Dino pojaviti na takmičenju?