Dinamo-Real?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stochar
#1 Dinamo-Real?
znam da rezultat nije previse neizvjesan, ali, zna li neko gdje bi se u gradu mogla gledati ova tekma uzhivo? kad sam vec otvorio temu, mozemo koju bachiti i o tekmi. vidim da u Hrvatskoj vec ima vic da ce djeca iz Zagrebackih vrtica ici na utakmicu da uce brojati do 10...
- BHF_Manijak
#2 Re: Dinamo-Real?
To Zelju i Sarajevo ubacili iznenada u Ligu prvaka ili??? Vidim neka live pracenja u gradu se spominju pa reko da priupitam, sta ja znam... 
- M.Laktasenko
#3 Re: Dinamo-Real?
Ma nee, Slavija iz suncanog dijela Sarajeva...BHF_Manijak wrote:To Zelju i Sarajevo ubacili iznenada u Ligu prvaka ili??? Vidim neka live pracenja u gradu se spominju pa reko da priupitam, sta ja znam...
- karanana
#4 Re: Dinamo-Real?
pored gledanja dijamanta neko ima zelju da gleda dinamo-real. zaista ne vidim razlog tomu osim ako se zaista ne navija za dinamo ili real.
-
bosnovizija
#5 Re: Dinamo-Real?
Kaka zbog povrede propušta meč sa Dinamom
Autor Tanjug 2011-09-13 14:58:00
Trener Madriđana Jose Mourinho ne računa za predstojeću utakmicu ni na turske internacionalce
Brazilski fudbalski intenacionalac i član Real Madrida Kaka izostavljen je zbog povrede iz meča prvog kola Lige šampiona protiv Dinama iz Zagreba, koji se igra u utorak.
Trener Madriđana Jose Mourinho ne računa za predstojeću utakmicu ni na turske internacionalce Nurija Sahina i Hamita Altintopa, koji još nisu debitovali za Real.
Nijemac Semi Kedira je uključen u ekipu, pošto se oporavio od povrede butnog mišića.
Autor Tanjug 2011-09-13 14:58:00
Trener Madriđana Jose Mourinho ne računa za predstojeću utakmicu ni na turske internacionalce
Brazilski fudbalski intenacionalac i član Real Madrida Kaka izostavljen je zbog povrede iz meča prvog kola Lige šampiona protiv Dinama iz Zagreba, koji se igra u utorak.
Trener Madriđana Jose Mourinho ne računa za predstojeću utakmicu ni na turske internacionalce Nurija Sahina i Hamita Altintopa, koji još nisu debitovali za Real.
Nijemac Semi Kedira je uključen u ekipu, pošto se oporavio od povrede butnog mišića.
-
nazarenko
#6 Re: Dinamo-Real?
Nadam se da ce biti 0:0 i na Maksimiru i Bernabeu i da ako je ikako moguce ispadnu i jedni i drugi, a prodju Ajax i Lyon 
Last edited by nazarenko on 13/09/2011 23:11, edited 1 time in total.
-
chsk
#7 Re: Dinamo-Real?
Onda smo trebali gledat i Partizan - Arsenal i Hajduk - Barsa, fino pred BBI nek organizuju i da "navijamo"karanana wrote:pored gledanja dijamanta neko ima zelju da gleda dinamo-real. zaista ne vidim razlog tomu osim ako se zaista ne navija za dinamo ili real.
- M.Laktasenko
#8 Re: Dinamo-Real?
Istjerati KKB i RKB iz Skenderije, i u njoj svake heFte pratiti Gradanski NK.chsk wrote:Onda smo trebali gledat i Partizan - Arsenal i Hajduk - Barsa, fino pred BBI nek organizuju i da "navijamo"karanana wrote:pored gledanja dijamanta neko ima zelju da gleda dinamo-real. zaista ne vidim razlog tomu osim ako se zaista ne navija za dinamo ili real.
-
udrch
#9 Re: Dinamo-Real?
Ja bih volio da osim dva spomenuta ispadne i Lyon i Ajax, prve ko jebe kad nemaju više Pjanketa, a ovi drugi su cionisti pravi na tribinama..više izraelskih zastava nego navijačkih..nazarenko wrote:Nadam se da ce biti 0:0 i na Maksimiru i Bernabeu i da ako je ikako moguce ispadnu i jedni i drugi, a prodju Ajax i Lyon
- stochar
#10 Re: Dinamo-Real?
edin dzeko je igrac engleskog kluba manchester city, i volim ga pogledati kad god mogu, i jos sam sretniji kad da gol. s druge strane, nesto mi zanimljivije gledati kako ce se klub iz susjedstva, s kojim je klub za kojeg navijam igrao prijateljsku utakmicu, snaci u necemu sto nasi klubovi nece dostici ni za 100 godina. je li to neki problem? p.s., nisam neki freak, ali od klubova iz Hr pratim Dinamo, imam jos nekih veza s tim klubom, i gleda mi se. ako neko ima nesto pametno reci glede same utakmice, ili mi reci gdje ce se ta tekma moc' gledat', to je OK, sve ostalo je offtopic.karanana wrote:pored gledanja dijamanta neko ima zelju da gleda dinamo-real. zaista ne vidim razlog tomu osim ako se zaista ne navija za dinamo ili real.
- Edin H.
#11 Re: Dinamo-Real?
Igrajte za Mamica 
-
febo_acm
#12 Re: Dinamo-Real?
Uopšte ne znam kome treba ova tema

- Edin H.
- Bosanski_kralj
#14 Re: Dinamo-Real?
Čudno da BHT neće prenositi Dinamo. Sutra bi moglo kakvo gadno nevrijeme pogoditi nam Bosnu.
Posebna tema o ovoj utakmici nije potrebna, ne igra nam reprezentacija,neki naš tim ili neko finale. Ako je nekom toliko stalo do Dinama mogao je skoknuti do ZG, nije daleko
Posebna tema o ovoj utakmici nije potrebna, ne igra nam reprezentacija,neki naš tim ili neko finale. Ako je nekom toliko stalo do Dinama mogao je skoknuti do ZG, nije daleko
- Edin H.
#15 Re: Dinamo-Real?
A nisu ni prodali sve ulaznice za utakmicuBosanski_kralj wrote:Čudno da BHT neće prenositi Dinamo. Sutra bi moglo kakvo gadno nevrijeme pogoditi nam Bosnu.![]()
- Bosanski_kralj
#17 Re: Dinamo-Real?
Nisam informisan, ali ne bi me iznenadilo. Pa taj tim ima više navijača u (Bosni i) Hercegovini nego u Zagrebu.Edin H. wrote:A nisu ni prodali sve ulaznice za utakmicuBosanski_kralj wrote:Čudno da BHT neće prenositi Dinamo. Sutra bi moglo kakvo gadno nevrijeme pogoditi nam Bosnu.![]()
- Edin H.
#18 Re: Dinamo-Real?
Vele na vijestimaBosanski_kralj wrote:Nisam informisan, ali ne bi me iznenadilo. Pa taj tim ima više navijača u (Bosni i) Hercegovini nego u Zagrebu.Edin H. wrote:A nisu ni prodali sve ulaznice za utakmicuBosanski_kralj wrote:Čudno da BHT neće prenositi Dinamo. Sutra bi moglo kakvo gadno nevrijeme pogoditi nam Bosnu.![]()
-
dr_rock
#19 Re: Dinamo-Real?
Oce fakat kod Bahe biti? Preko kojeg kanala?
- cyprus
#20 Re: Dinamo-Real?
Čemu posebna tema za ovo?
- M.Laktasenko
#21 Re: Dinamo-Real?
Hustler Channel 3 (18+)dr_rock wrote:Oce fakat kod Bahe biti? Preko kojeg kanala?
-
dr_rock
#22 Re: Dinamo-Real?
Pa sta ako je posebna tema?
A ozbiljno pitam!
A ozbiljno pitam!
- Richard Wagner
#23 Re: Dinamo-Real?
U kakvim će to dresovima real igrat
- cyprus
#24 Re: Dinamo-Real?
Pa žao mi što onda nisam otvorio temu APOEL - Zenitdr_rock wrote:Pa sta ako je posebna tema?
A ozbiljno pitam!
-
Ledenko
#25 Re: Dinamo-Real?
HRT 2dr_rock wrote:Oce fakat kod Bahe biti? Preko kojeg kanala?