Ne pada mi na pamet.contara wrote:@michun, najbolje bi bilo da promijenis nick u MICHUNA, da se forumashi ne moraju ispravljati stalno.![]()
Dilindura
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lisac
kakav besprimjeran primjer
diskriminacije na religijskoj osnovi
mravu trebao si utjeshiti poznanicu sa onom starom narodnom
rdjavom qurtzu svaka dlaka smeta
i pokloniti joj wd40 da odmasti
strijelca

p.s.
oftopic u poslednje vrijeme me jedna nasha zajednichka poznanica
uredno shalje po chevape pushtajuci me (al samo za sekund) da povjerujem kako cesh se uskoro pojaviti u nashem malom gradu
ajd' zhiv bio pojavi se pa da joj pokazhem kakav mi je reljef na jeziku

mravu trebao si utjeshiti poznanicu sa onom starom narodnom
p.s.
oftopic u poslednje vrijeme me jedna nasha zajednichka poznanica
-
Reina
ztluhcs wrote:Trk provjeriti ima li jeReina wrote:e, svasta, ovo me bas nasmija:D:D
i ove godine kao i prethodnih na moru sam vidjala male Cehe
sa obrijanim glavama i samo ostavljeni dugi repic.... zato sam se i nasmijala reko da nije u medju vremenu kakva nova moda
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#57 Re: Dilindura
povrac....GoschaUkuchi wrote:prvo, nije dilindura, nego dilindara...i taj izraz koriste dalmatinici. Dilindara je zadnja kap urina na stidnoj dlaci koja ostane kad neko urinira!!!! sto znaci da se izraz dilindara koristi za kap, a ne farba se, ne boji se i nije najduza dlaka.... Toliko....contara wrote:Djevojke, koje duzine vam je dilindura. Da li ste mjerile i da li iste farbate??![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Neko suèe repiæ, neko brèiæ, neko dilindarèiæ...Reina wrote:ztluhcs wrote:Trk provjeriti ima li jeReina wrote:e, svasta, ovo me bas nasmija:D:D
i ove godine kao i prethodnih na moru sam vidjala male Cehe
sa obrijanim glavama i samo ostavljeni dugi repic.... zato sam se i nasmijala reko da nije u medju vremenu kakva nova modau svakom slucaju to mi se ne svidja
- anais_nin
MRAVOJED wrote:pričala mi drugarica o našoj zajedničkoj poznanici kako je htjela malo osvježiti svoj seksživot pa je ofarbala muf u florescentno zelenufrajer je odmah nogiro kad mu je zasvjetlila
-
contara
Potpisujem. Ima vas djevojaka nevjerovatno neurednih, i nazalost imao sam tu nesrecu da naidjem na nekoliko takvih i kad nisam dusu povratio. U stvari misljenja sam da velika vecina djevojaka pogotovu danas ne vodi bas preveliku brigu o cistoci i urednosti kad je ono dole u pitanju. Vanjski izgled znate dovesti do savrsenstva, a onda razocarate sa onim sto bude iza te fasade... 
-
zmijaIzmaj
kakv imas reljef na jezikuLisac wrote:kakav besprimjeran primjerdiskriminacije na religijskoj osnovi
![]()
mravu trebao si utjeshiti poznanicu sa onom starom narodnomrdjavom qurtzu svaka dlaka smeta
i pokloniti joj wd40 da odmasti
strijelca
![]()
p.s.
oftopic u poslednje vrijeme me jedna nasha zajednichka poznanicauredno shalje po chevape pushtajuci me (al samo za sekund) da povjerujem kako cesh se uskoro pojaviti u nashem malom gradu
ajd' zhiv bio pojavi se pa da joj pokazhem kakav mi je reljef na jeziku
![]()
(prepoznala sam vam prijatljicu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dilindura je satrovacki - klitoris
:D:D
- chinese_water
dobro je da si cula...tigris wrote:ja sam cula za onaj sapun za pranje peehicke![]()
![]()
mozda se uz to dobije i boja
![]()
![]()