Grijesi itekako.Michun wrote:Pa samo Hercegovci koriste braca. Da si Bosanac bilo bi brate, jarane i sl. More bit i da grijesim.contara wrote:A odakle ti ovo Hercegovac???Michun wrote: Hercegovac, pa u danasnje vrijeme vecina modernih djevojaka/zena uklanja stidne dlacice.
Ti kao strucnjak kojeg drzi vrboputz bi to trebao znati. Nije zar da samo na dlakave nalijeces?
Dilindura
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
contara
-
neupucena
To je skroz druga tema ali licno se osipam od izraza "jaran" i "haver", potpuno mi je nebitno gdje i ko ih koristi.contara wrote:Pa naravno da se koristi, i to uveliko. Samo vi i imate te ruzne izraze..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
contara wrote:Dilindura je u narodu poznata kao najduza stidna dlaka na zenskom polnom organu. I znam da ima djevojaka koje ih farbaju u neobicne i egzoticne boje. Nadam se da sam bio i vise nego jasan...![]()
![]()
- anais_nin
potpisujemLace wrote:cuj najduza..otkud znam koja je najduza kada ih redovno uklanjamcontara wrote:Dilindura je u narodu poznata kao najduza stidna dlaka na zenskom polnom organu. I znam da ima djevojaka koje ih farbaju u neobicne i egzoticne boje. Nadam se da sam bio i vise nego jasan...![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Vla¹iæ...mIRCerka wrote:contara wrote:Dilindura je u narodu poznata kao najduza stidna dlaka na zenskom polnom organu. I znam da ima djevojaka koje ih farbaju u neobicne i egzoticne boje. Nadam se da sam bio i vise nego jasan...![]()
![]()
poznata gdje?
-
GoschaUkuchi
#40 Re: Dilindura
prvo, nije dilindura, nego dilindara...i taj izraz koriste dalmatinici. Dilindara je zadnja kap urina na stidnoj dlaci koja ostane kad neko urinira!!!! sto znaci da se izraz dilindara koristi za kap, a ne farba se, ne boji se i nije najduza dlaka.... Toliko....contara wrote:Djevojke, koje duzine vam je dilindura. Da li ste mjerile i da li iste farbate??![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#41 Re: Dilindura
Zar takve gluposti imaju ime?GoschaUkuchi wrote:prvo, nije dilindura, nego dilindara...i taj izraz koriste dalmatinici. Dilindara je zadnja kap urina na stidnoj dlaci koja ostane kad neko urinira!!!! sto znaci da se izraz dilindara koristi za kap, a ne farba se, ne boji se i nije najduza dlaka.... Toliko....contara wrote:Djevojke, koje duzine vam je dilindura. Da li ste mjerile i da li iste farbate??![]()
-
GoschaUkuchi
#42 Re: Dilindura
A ocito da imaju....sta ces....Istina jeste...ztluhcs wrote:Zar takve gluposti imaju ime?GoschaUkuchi wrote:prvo, nije dilindura, nego dilindara...i taj izraz koriste dalmatinici. Dilindara je zadnja kap urina na stidnoj dlaci koja ostane kad neko urinira!!!! sto znaci da se izraz dilindara koristi za kap, a ne farba se, ne boji se i nije najduza dlaka.... Toliko....contara wrote:Djevojke, koje duzine vam je dilindura. Da li ste mjerile i da li iste farbate??![]()
![]()
![]()
-
neupucena
-
GoschaUkuchi
E vala neka si ga to pitao....(Mislim... jednu dlaku ofarbatiiiiii....obojitiiiii....kako?? postoji li neki salon za to??? ili to mama kuci radi???)Michun wrote:A mene sad zanima- ako jedni kazu da postoji a drugi da ne postoji - contara dje je vidje i koje je boje bila? I opet, kako bolan na dlakave da naletis pored toliko urbanih zenskih osoba.
-
GoschaUkuchi
Izvinjavm se.....*pitala..neupucena wrote:Michun je curicaGoschaUkuchi wrote:E vala neka si ga to pitao....(Mislim... jednu dlaku ofarbatiiiiii....obojitiiiii....kako?? postoji li neki salon za to??? ili to mama kuci radi???)
- Michun
Kako smo samo uvidjavni postali...GoschaUkuchi wrote:Izvinjavm se.....*pitala..neupucena wrote:Michun je curicaGoschaUkuchi wrote:E vala neka si ga to pitao....(Mislim... jednu dlaku ofarbatiiiiii....obojitiiiii....kako?? postoji li neki salon za to??? ili to mama kuci radi???)![]()
![]()