Dileme, dileme

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Amar_Chulle_Custic

#1 Dileme, dileme

Post by Amar_Chulle_Custic »

U zadnje vrijeme planiram novi telefon uzeti, iz kategorije ovih srednje jeftinih mobitela...i u konačnici sam sve odabir na 2:
LG L90 il Huawei G630.
Teško je fkt skontati šta uzeti, koliko sam mogao skontati- LG oklop je od plastike lošeg kvaliteta i ekran mu je 540x960 pa se pixeli vide, a kod Huawei-a je 720x1280, full hd. Što se tiče veličine, Huawei je veći, za nijansu i poprilično tanji. LG ima 8 GB interne, a nasuprot Huawei ima 4 GB. Kamera je jednaka u oba telefona, za prednju ne znam. Što se tiče procesora, isti su, quad core, 1,2 Hz takta, s tim da LG ima Chipset Snapdragon 400 i Adreno 305, pa je za nijansu jači od Huaweia (LG ima najnoviji Android Kitkat). Baterija je daleko više na strani LG-a.
Znači, rezolucija, kvaliteta slike, automatsko podešavanje osvjetljenja, čvrsto kučište i veličina su na strani Huaweia a interna memorija, kao i hardverske i sistemske komponente (za nijansu), te baterija (mnogo) su na strani LG-a.

Eh, eto, sad bih vas zamolio da mi pomognete u odabiru? Zaboravio sam napomenuti da je cijena LG-a otpr. 430 a Huawei je 370...
Hvalaaa :bih:
febo_acm

#2 Re: Dileme, dileme

Post by febo_acm »

Uzmi onaj koji ti se vise svidja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
SONY_91

#3 Re: Dileme, dileme

Post by SONY_91 »

Uzmi u obzir i da je kod Huawei-a TFT ekran. Zbog toga bi ja prije išao na LG sa manjim IPS ekranom. Što se tiče rezolucije kod LG-a mislim da ti neće smetati qHD rezolucija. Jedino ako prije nisi imao neki HD ili FHD ekran. I, da, nije kod Huawei-a FHD ekran kako si napisao, nego HD.
Post Reply