Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lavic wrote:Izbor je samo tvoj, ali ja bih radije uzeo bolji/jaci motor a manje opreme, jednostavno sta ce ti dobra oprema ako auto jedva ide, a i 41000 KM nije malo para.
Ovaj 1,6 TDI je nasljednik 1,9 TDI i za automobil ove klase i težine je sasvim dovoljan, 105 KS, nije malo. Svakako da bi dvolitarski od 103 KW i 130 KS bio možda poželjniji još da je uparen sa DSG mjenjačem...uhhhhh, dileme ne bi bilo ))
Kao sto sam i ranije rekao to je stvar ukusa/ afiniteta, meni je 1.6 i 105 KS malo za auto te velicine,
'ebo auto i svu sminku ako ne ide.
Golfista,
vidim da se furaš na količinu opreme...u konačnici, pola toga što papreno plaćaš nikada nećeš niti koristiti.
Dati 41k za Škodu Oktaviu sa 1.6 motorom, po meni poprilična ludost.
Kada budeš za 4-5 godina stavljao tu Škodu za 21-23k KM na pik.ba ili kakve oglase, javi i nama forumašima.
Kako god da odlučiš (a vidim da plaho naginješ na Škodu) neka ti je sa srećom!
lavic wrote:Izbor je samo tvoj, ali ja bih radije uzeo bolji/jaci motor a manje opreme, jednostavno sta ce ti dobra oprema ako auto jedva ide, a i 41000 KM nije malo para.
Ovaj 1,6 TDI je nasljednik 1,9 TDI i za automobil ove klase i težine je sasvim dovoljan, 105 KS, nije malo. Svakako da bi dvolitarski od 103 KW i 130 KS bio možda poželjniji još da je uparen sa DSG mjenjačem...uhhhhh, dileme ne bi bilo ))
golfista wrote: