Dilema : Honda ili Toyota
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
whow
#1 Dilema : Honda ili Toyota
Koje je po Vasem misljenju bolje vozilo za svakodnevnu upotrebu : Nova generacija Honda Civic ili Toyota Matrix / Corrola.
-
drug_clan77
Cuj, ba, ti iz Amerke postavljas voj pitanje o autima koja se voj i ne prodaju. Aj ziv bio uci engleski pa pitaj na tako tim forumima. A i pitanje ti je bas ono, cuj svakodnevna upotreba
Svakodnevna upotreba jedne cure je veoma razlicita pojam od svakodnevene upotrebe za muskarca sa dvoje djece od 8 i 10 godina.
Samo primjer...
Svakodnevna upotreba jedne cure je veoma razlicita pojam od svakodnevene upotrebe za muskarca sa dvoje djece od 8 i 10 godina.
Samo primjer...
- Bullet Tooth Tony
zavisi sta definises pod svakodnevnu upotrebu

- chuchumbamayumbe
Zavisi sta podrazumijevas pod svakodnevnom upotrebom, koliko kilometara prelazis, na koji motor ciljas, da li si porodicni covjek, sta zelis od auta, hoces li hatchback ili limuzinu...?
Licno vozim Civica (starijeg), a dao bih bubreg za novog. Isti bubreg nikada ne bih dao za Toyotu. To ti je otprilike, jednom Honda, vazda Honda.
Na kraju, ne mogu biti objektivan, pa cu zvucati mozda i neiskreno kada kazem, ne razmisljaj, uzmi Hondu, pa kako god!
Licno vozim Civica (starijeg), a dao bih bubreg za novog. Isti bubreg nikada ne bih dao za Toyotu. To ti je otprilike, jednom Honda, vazda Honda.
Na kraju, ne mogu biti objektivan, pa cu zvucati mozda i neiskreno kada kazem, ne razmisljaj, uzmi Hondu, pa kako god!
-
whow
Thank you for your kind words. I took your advice seriously and decided to study English diligently until my skills reach the level required to correspond in English. Here are some common phrases that I have learned so far:drug_clan77 wrote:Cuj, ba, ti iz Amerke postavljas voj pitanje o autima koja se voj i ne prodaju. Aj ziv bio uci engleski pa pitaj na tako tim forumima. A i pitanje ti je bas ono, cuj svakodnevna upotreba![]()
Samo primjer...
Go f..k yourself and leave me alone you fu.king dick head.
What else. You don’t have a fu.cking clue about cars and should keep your fu.cking hole shut, you f..ing moron. How is this for my fu.king English?
Cheers
whow
-
uvijek dobar post
Nema tu dileme!!!
Toyota i kraj!!!
najprodavanije auto na svijetu! ako redovno servisiras, ne kvari se!
za svakodnevnu upotrebu razmisli da uzmes tootu yaris umjesto corrolle!!!
Toyota i kraj!!!
najprodavanije auto na svijetu! ako redovno servisiras, ne kvari se!
za svakodnevnu upotrebu razmisli da uzmes tootu yaris umjesto corrolle!!!
-
pjega
whow wrote:Thank you for your kind words. I took your advice seriously and decided to study English diligently until my skills reach the level required to correspond in English. Here are some common phrases that I have learned so far:drug_clan77 wrote:Cuj, ba, ti iz Amerke postavljas voj pitanje o autima koja se voj i ne prodaju. Aj ziv bio uci engleski pa pitaj na tako tim forumima. A i pitanje ti je bas ono, cuj svakodnevna upotreba![]()
Samo primjer...
Go f..k yourself and leave me alone you fu.king dick head.
What else. You don’t have a fu.cking clue about cars and should keep your fu.cking hole shut, you f..ing moron. How is this for my fu.king English?
Cheers
whow
dobro ti nauci engleski za tren...
- chuchumbamayumbe
Jel udarana?Bea_Trix wrote:Toyota Beatrix
- chuchumbamayumbe
Znaci, prva ruka?Bea_Trix wrote:malo je okrnjeno iznad lijevog zmigavca, fino se moze usminkati
inace, nema probne voznje, nego je pod garancijom
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
-
drug_clan77
Genau, Dein Englisch ist dein problem. Aber egal, du hast noch immer keine ahnung wo du genau fragen mußt für richtige antworten. Oder?
P.S. Ich fahre meinen Honda Civic Coupé nun schon seit ca. 4 Jahren. Und noch ein paar Autos... Zufrieden?
P.S. Ich fahre meinen Honda Civic Coupé nun schon seit ca. 4 Jahren. Und noch ein paar Autos... Zufrieden?
-
The_Flyer2002
honda honda i samo honda.
matrix je ok automobil samo sto nije bas nesto posebno. ima prostora unutra za svasta nesto. 2 regularne uticnice i jos svasta nesto, ali honda je bolja jer je honda.
da znam zvuci neargumentovano ali imam toyotu a imao sam hondu i mogu ti reci da sam se pokajo sto sam hondu ikada ispustio iz ruku.
matrix je ok automobil samo sto nije bas nesto posebno. ima prostora unutra za svasta nesto. 2 regularne uticnice i jos svasta nesto, ali honda je bolja jer je honda.
da znam zvuci neargumentovano ali imam toyotu a imao sam hondu i mogu ti reci da sam se pokajo sto sam hondu ikada ispustio iz ruku.