DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI
Moderator: anex
- FastRide1
#1 DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI
Nakon mnogo pretrage nisam nasla odgovor na moje pitanje, tj. kako uskladiti dijetu za debljanje sa terapijom pomocu cajeva? Svaki dan trebam piti 1.5 litar cajeva a u pitanju je pirevina i mjesavina za ciste. Ta mjesavina je prilicno jaka, kad sam pila par puta nisam imala bas apetit. Posto zelim tek da krenem s tim, kao i sa dijetom za debljanje treba mi savjet i misljenje oko toga da li cu uspjeti oboje istovremeno? Da li cajevi uticu na apetit i kilazu, tj. jel tad se jos teze udebljati? Unaprijed se zahvaljujem svima koji odgovore.
- ruruna
#2 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI
Pitanje je. Mozda ti pomogne, mozda ne. Probaj i vidi. Ako bas hoces da smrsas, preporucila bih ti Herbalife. Meni je barem jako dobro pomoglo. 
-
melb26sa
#3 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI
ruruna wrote:Pitanje je. Mozda ti pomogne, mozda ne. Probaj i vidi. Ako bas hoces da smrsas, preporucila bih ti Herbalife. Meni je barem jako dobro pomoglo.
Ozbiljno? Osoba hoce da se UDEBLJA a ti joj nudis herbalife za MRSANJE?
- FastRide1
#4 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI
Ma ja bih da se udebljam a cajeve moram piti zbog cisti, ne smijem vise cekati jer bi mi pomogao a dugo se pije oko 2 mjeseca pa ne znam kako bih uskladila to. Jel ima neko da je vec bio u istoj situaciji ili neko ko se razumije u to da mi kaze hocu se uspjeti udebljati pored toliko cajeva? Da li bih trebala jos vise uvecati unos kalorija za debljanje i koliko?