DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
FastRide1

#1 DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI

Post by FastRide1 »

Nakon mnogo pretrage nisam nasla odgovor na moje pitanje, tj. kako uskladiti dijetu za debljanje sa terapijom pomocu cajeva? Svaki dan trebam piti 1.5 litar cajeva a u pitanju je pirevina i mjesavina za ciste. Ta mjesavina je prilicno jaka, kad sam pila par puta nisam imala bas apetit. Posto zelim tek da krenem s tim, kao i sa dijetom za debljanje treba mi savjet i misljenje oko toga da li cu uspjeti oboje istovremeno? Da li cajevi uticu na apetit i kilazu, tj. jel tad se jos teze udebljati? Unaprijed se zahvaljujem svima koji odgovore.
ruruna

#2 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI

Post by ruruna »

Pitanje je. Mozda ti pomogne, mozda ne. Probaj i vidi. Ako bas hoces da smrsas, preporucila bih ti Herbalife. Meni je barem jako dobro pomoglo. :)
melb26sa

#3 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI

Post by melb26sa »

ruruna wrote:Pitanje je. Mozda ti pomogne, mozda ne. Probaj i vidi. Ako bas hoces da smrsas, preporucila bih ti Herbalife. Meni je barem jako dobro pomoglo. :)

Ozbiljno? Osoba hoce da se UDEBLJA a ti joj nudis herbalife za MRSANJE?
FastRide1

#4 Re: DIJETA ZA DEBLJANJE VS CAJEVI

Post by FastRide1 »

Ma ja bih da se udebljam a cajeve moram piti zbog cisti, ne smijem vise cekati jer bi mi pomogao a dugo se pije oko 2 mjeseca pa ne znam kako bih uskladila to. Jel ima neko da je vec bio u istoj situaciji ili neko ko se razumije u to da mi kaze hocu se uspjeti udebljati pored toliko cajeva? Da li bih trebala jos vise uvecati unos kalorija za debljanje i koliko?
Post Reply