Dijelovi za Volvo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
walk
#1 Dijelovi za Volvo
Talic D.O.O. Zenica.
Servis i dijelovi za Volvo, Peugeot i japanska vozila.
Dobro obratite paznju na ovu firmu ,to su veliki prevaranti.a i jako neprofesionalna firma.
mene su prevarili za Volvo dio ,ugradilimi neispravan 3x , daligaranciju i niti vise ima dijela apare mi ne vracaju , a i sa kim god sam pricao kod njih je bio prevaren.
moj savjet ovu firmu obilaziti u sirokom luku.
najlosiji auto mehanicar zna vise od njih , a ovi ce vas prevariti ,uzeti pare i niti dijelova niti para.
ako vam trebaju dijelovi za Volvo imate prave distributere F-Auto centar u Sarajevu (oni su poskupi) i Auto Nuic iz Mostara . a imate takodje u Banja Luci Auto Gagi koji imaorginalne dijelove i najpovoljni je 051388000
nemojte biti jos jedna zrtva Talic D.O.O firme ,jer ti osim sto znaju obecati i prevariti vas nista drugo neznaju
Servis i dijelovi za Volvo, Peugeot i japanska vozila.
Dobro obratite paznju na ovu firmu ,to su veliki prevaranti.a i jako neprofesionalna firma.
mene su prevarili za Volvo dio ,ugradilimi neispravan 3x , daligaranciju i niti vise ima dijela apare mi ne vracaju , a i sa kim god sam pricao kod njih je bio prevaren.
moj savjet ovu firmu obilaziti u sirokom luku.
najlosiji auto mehanicar zna vise od njih , a ovi ce vas prevariti ,uzeti pare i niti dijelova niti para.
ako vam trebaju dijelovi za Volvo imate prave distributere F-Auto centar u Sarajevu (oni su poskupi) i Auto Nuic iz Mostara . a imate takodje u Banja Luci Auto Gagi koji imaorginalne dijelove i najpovoljni je 051388000
nemojte biti jos jedna zrtva Talic D.O.O firme ,jer ti osim sto znaju obecati i prevariti vas nista drugo neznaju
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: Dijelovi za Volvo
Poslao sam ti PP pa pogledaj.
-
walk
#3 Re: Dijelovi za Volvo
ok hvala ti.
tamo cu iznijeti svoje podatke da se neko jos ne zezne.
pozdrav
tamo cu iznijeti svoje podatke da se neko jos ne zezne.
pozdrav
- vjesticanametli
#4 Re: Dijelovi za Volvo
imas tomica u sarajevu ............... i onaj SKF cini mi se da se zove isto u SA i dijelovi su OK.........servis u SA zara ali sto se mora nije ni zara 
-
AS_sa
#5 Re: Dijelovi za Volvo
da povratimo staru temu ...
otisla mi je desna kugla na Volvu S60 ... i otisao sam u ovlasteni servis F-ac ... i rekli su mi da jedna kosta 220 KM bez ugradnje
.... sto je po meni zaista preskupo ... bilo o kojem autu da se radi ... e sad me zanima imal jos neka prodavnica u Sarajevu koja ima dijelove za Volvo ... 
otisla mi je desna kugla na Volvu S60 ... i otisao sam u ovlasteni servis F-ac ... i rekli su mi da jedna kosta 220 KM bez ugradnje
- pajero
#6 Re: Dijelovi za Volvo
Najbolje da odes kod Zvonke i Vlade i oni ce ti reci gdje da kupis i koliko kosta zamjena. Da ne budem optimista ali 50% jeftinije od FAC...ipak su oni "ovlasteni"...AS_sa wrote:da povratimo staru temu ...![]()
otisla mi je desna kugla na Volvu S60 ... i otisao sam u ovlasteni servis F-ac ... i rekli su mi da jedna kosta 220 KM bez ugradnje.... sto je po meni zaista preskupo ... bilo o kojem autu da se radi ... e sad me zanima imal jos neka prodavnica u Sarajevu koja ima dijelove za Volvo ...
-
AS_sa
#7 Re: Dijelovi za Volvo
jel to zvonko onaj na Grbavici iznad Zeljinog stadiona .... ??pajero wrote:Najbolje da odes kod Zvonke i Vlade i oni ce ti reci gdje da kupis i koliko kosta zamjena. Da ne budem optimista ali 50% jeftinije od FAC...ipak su oni "ovlasteni"...AS_sa wrote:da povratimo staru temu ...![]()
otisla mi je desna kugla na Volvu S60 ... i otisao sam u ovlasteni servis F-ac ... i rekli su mi da jedna kosta 220 KM bez ugradnje.... sto je po meni zaista preskupo ... bilo o kojem autu da se radi ... e sad me zanima imal jos neka prodavnica u Sarajevu koja ima dijelove za Volvo ...
- Filter
#8 Re: Dijelovi za Volvo
kupovao u BL, slali mi postom u Sa.AS_sa wrote:da povratimo staru temu ...![]()
autoservis Gagi, ako ti treba broj salji pp
ali, prvo provjeri sa Zvonkom. mozda znaju ima li gdje blize...
- vjesticanametli
#9 Re: Dijelovi za Volvo
zvonko prvo
imas sfk u sarajevu pa kupuj djelove jer je jeftinije nego servis
-
AS_sa
#10 Re: Dijelovi za Volvo
sfk prodaje samo lezajeve i nesto oko kocnica cini mi se ...vjesticanametli wrote:zvonko prvoimas sfk u sarajevu pa kupuj djelove jer je jeftinije nego servis
- vjesticanametli
#11 Re: Dijelovi za Volvo
ja sam narucivala kod njih
-
arni22
#12 Re: Dijelovi za Volvo
probaj kod Skorevjesticanametli wrote:ja sam narucivala kod njih
- pajero
#13 Re: Dijelovi za Volvo
Da, to je taj...AS_sa wrote:jel to zvonko onaj na Grbavici iznad Zeljinog stadiona .... ??pajero wrote:Najbolje da odes kod Zvonke i Vlade i oni ce ti reci gdje da kupis i koliko kosta zamjena. Da ne budem optimista ali 50% jeftinije od FAC...ipak su oni "ovlasteni"...AS_sa wrote:da povratimo staru temu ...![]()
-
debeli
#14 Re: Dijelovi za Volvo
Imas Tomica na Grbavici ja kod njegakupujem sve sto mi treba(Volvo V40)

-
debeli
#15 Re: Dijelovi za Volvo
Imas Tomica na Grbavici ja kod njegakupujem sve sto mi treba(Volvo V40)

-
technoGeek
#16 Re: Dijelovi za Volvo
Pored toga sto kupujes dizes i teme stare godinu dana 
-
erikson
#17 Re: Dijelovi za Volvo
Već dugo sam imao problem sa svojom S 60 D5 , po pitanju automatskog mjenjača ( sve okej ali
samo kad se motor zagrije , jednostavno auto izgubi vuću ) , bio sam u F centru i rekli su mi su stradale lalemele ??
opravka ne izvodljiva samo zamjena .
Cijena - cca 7.500 KM !!!
Onda sam tražio opciju nabavke polovnog mjenjaća , ali sam prošli mjesec slućajno od poznanika dobio preporuku da kontaktiram Taliće u Zenici . U svoj svojoj muci poslušao sam ga i kontaktirao Taliće .
Nakon toga dovezao sam nekako auto do Zenice . To je bilo taćno prije mjesec dana .
Auto je bilo kod njih punih 20 dana i preuzeo sam ga prije 5 dana .
Auto je kao nekad , mjenjač šalta bez ikakvih primjedbi a cijela opravka me koštala 800 Eura !!!
Za sada sam jako zadovoljan sa vozilom .
samo kad se motor zagrije , jednostavno auto izgubi vuću ) , bio sam u F centru i rekli su mi su stradale lalemele ??
opravka ne izvodljiva samo zamjena .
Cijena - cca 7.500 KM !!!
Onda sam tražio opciju nabavke polovnog mjenjaća , ali sam prošli mjesec slućajno od poznanika dobio preporuku da kontaktiram Taliće u Zenici . U svoj svojoj muci poslušao sam ga i kontaktirao Taliće .
Nakon toga dovezao sam nekako auto do Zenice . To je bilo taćno prije mjesec dana .
Auto je bilo kod njih punih 20 dana i preuzeo sam ga prije 5 dana .
Auto je kao nekad , mjenjač šalta bez ikakvih primjedbi a cijela opravka me koštala 800 Eura !!!
Za sada sam jako zadovoljan sa vozilom .
-
RS6_BI_TURBO
#18 Re: Dijelovi za Volvo
@erikson
Izvini, ali registrirao si se samo radi jednog komentara, a to je da pohvalis Talice.
Ja licno o njima mogu reci da su prevaranti i lopovi, to je moje iskustvo, a nisam jedini koga su pravili budalom.
Izvini, ali registrirao si se samo radi jednog komentara, a to je da pohvalis Talice.
Ja licno o njima mogu reci da su prevaranti i lopovi, to je moje iskustvo, a nisam jedini koga su pravili budalom.
-
erikson
#19 Automatski mjenjać
Dobro drug ćuo sam i ja neke priće za Talića , ali sam otišao sam sa ljudima obavio razgovor , ostavio auto i kako sam već rekao sve okej !!!
Komentara uvijek ima ??
Jeste tek sam se registrovao i mislim da ću u buduće biti aktivan forumaš !!!
Pozdrav iz Teslića .
Komentara uvijek ima ??
Jeste tek sam se registrovao i mislim da ću u buduće biti aktivan forumaš !!!
Pozdrav iz Teslića .
- vjesticanametli
#20 Re: Dijelovi za Volvo
tesliĆ taliĆ Ćuo neĆuo Će Ćete Ćemo

-
Albin_
#21 Re: Dijelovi za Volvo
Da ne otvaram novu temu a i da malo oživim postojeću...
Interesuje me prosjećna cijena malog i velikog servisa za Volvo vozila, konkretno S40 ili C30 2007.
Takođe cijena rezervnih dijelova u odnosu na ostale proizvođače automobila na našim ulicama. Vrijedi li ona da su dijelovi skuplji ali i izdržljiviji od ostalih?
Pozdrav
Interesuje me prosjećna cijena malog i velikog servisa za Volvo vozila, konkretno S40 ili C30 2007.
Takođe cijena rezervnih dijelova u odnosu na ostale proizvođače automobila na našim ulicama. Vrijedi li ona da su dijelovi skuplji ali i izdržljiviji od ostalih?
Pozdrav
-
AS_sa
#22 Re: Dijelovi za Volvo
Za Volvo S60 2005. godiste veliki i mali servis mene izasao 1200 KM ... od toga je mali oko 300 KM ... pa eto onda racunaj mozda malo jeftinije za manje auto tipa S40 il C30 ... 
-
walk
#23 Re: Dijelovi za Volvo
Opet ponavljam , jako lose iskustvo sa talicima , nikad mi nisu vratili pare za protokomjer zraka , sta vise jos me budalom napravili.
-
Throttle
#24 Re: Dijelovi za Volvo
A jesu ti stali na zulj
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#25 Re: Dijelovi za Volvo
Zar ovi nisu propali