Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dino_xx

#1 Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by dino_xx »

Zna li neko gdje ima dijelova za ovaj model, a da to nije ovlasteni servis na A.polju. Sto se tiče motora, renoov je, za njega nisu problem dijelovi.
dino_xx

#2 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by dino_xx »

Znaci nema ih nigdje sem u ovlastenom srevisu.
4x4centar

#3 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by 4x4centar »

Cuo sam ali nisam provjerio da u Tuzli ima neki frajer koji ima otpad i drzi samo volva ima i za novije modele raspitaj se malo a i ja cu ako saznam broj telefona javim ti
vjesticanametli

#4 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by vjesticanametli »

ma ima na stupu radnja i ja sam tamo uzimala djelove. narucuju iz swe i sve je kao u servisu osim cijene. ali ja ne mogu da sjetim naziva radnje nikako :? kod mene je u pitanju V40 :)
dino_xx

#5 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by dino_xx »

4x4centar wrote:Cuo sam ali nisam provjerio da u Tuzli ima neki frajer koji ima otpad i drzi samo volva ima i za novije modele raspitaj se malo a i ja cu ako saznam broj telefona javim ti
da ne mislis na auto-kucu talic u zenici...u svakom slucaju hvala unaprijed za eventualni broj telefona
dino_xx

#6 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by dino_xx »

vjesticanametli wrote:ma ima na stupu radnja i ja sam tamo uzimala djelove. narucuju iz swe i sve je kao u servisu osim cijene. ali ja ne mogu da sjetim naziva radnje nikako :? kod mene je u pitanju V40 :)
vjestice, jel mislis na skf, to sam negdje prociato ovdje na forumu...oni samo neke lezajeve imaju i sl.
vjesticanametli

#7 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

jeste skf je u pitanju. uf konacno. ma nisu samo lezajevi. moj suprug je uzeo sve sto je trebalo. ljudi narucili iz swe. i sve je bilo ok. generalka odradena za puuuno manje love nego u servisu :) a autic slusa :dance:
dino_xx

#8 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

Post by dino_xx »

vjesticanametli wrote:jeste skf je u pitanju. uf konacno. ma nisu samo lezajevi. moj suprug je uzeo sve sto je trebalo. ljudi narucili iz swe. i sve je bilo ok. generalka odradena za puuuno manje love nego u servisu :) a autic slusa :dance:
A jeste li uzeli samo dijelove ili su oni i radili generalku...
vjesticanametli

#9 Re: Dijelovi za volvo s40, gdje ih naci?

uzeli smo samo djelove. ono sto nismo nasli u skf-u uzeli smo u ĐŽermaniji i to puno povoljnije nego u BiH. mozes naruciti i preko neta ali opet moram vidjet kuci na racunu kako se firma zove :) zamjenu djelova je radio suprugov prijatelj i do sada nemamo primjedbi
Post Reply