Dijelovi za SSang Yong REXTON

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Berina Gibanica

#1 Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by Berina Gibanica »

molim da mi se jave osobe koje znaju gdje se mog ukupiti dijelovi za ovo auto ili ako imaju negdje rabljeni....hvala..
Berina Gibanica

#2 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................pa pomozite mi....
maxim2000

#3 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by maxim2000 »

Imas zvanicni prodajni salon u Barama, Sarajevo, koliko ja znam oni se jedini bave tim!!!
citroen

#4 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by citroen »

ima u vogosci firma koja se bavi prodajom dijelova za Japanska i Koreance.firma :thumbup: se zove Japan parts a kod kiseljaka ima jedna prodavnica sa servisom za takva vozila,tj na samom ulazu u KiseljAK
maxell_sarajevo

#5 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by maxell_sarajevo »

Jel to otisao dio za cuveni Mercedesov motor? :D
Berina Gibanica

#6 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

citroen wrote:ima u vogosci firma koja se bavi prodajom dijelova za Japanska i Koreance.firma :thumbup: se zove Japan parts a kod kiseljaka ima jedna prodavnica sa servisom za takva vozila,tj na samom ulazu u KiseljAK

isla sam na web od te firme,ali nemaju za ssang yong....da ne zna jos neki servis???
Berina Gibanica

#7 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

maxell_sarajevo wrote:Jel to otisao dio za cuveni Mercedesov motor? :D

niej motor.....vec vanjski dijelovi....
ETO_SAD

#8 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by ETO_SAD »

Znaci malo smo se slupali. Znam par ljudi koji voze ta vozila. U glavnom ih hvale i svi idu na Bare u servis. Kroz ono sto oni pricaju pravo su zadovoljni, navodno mehanicari koji rade u servisu su prije radili u mercedesu. A sto se tice djelova samo ih gore i mozes naci posto su oni ovlasteni distributeri i serviseri. E ostaje ti jedino opcija polovnjaka, ako takav postji. Moze li se znati sta ti je bilo sa autom. :?:
ministar78

#9 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by ministar78 »

Jap-cars u Kiseljaku se ne nalazi u Kiseljaku vec u Han ploci, 10 kilometara prije Kiseljaka, odmah kad se spustis niz one serpentine na Kobiljaci :)
Bakir1

#10 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by Bakir1 »

ministar78 wrote:Jap-cars u Kiseljaku se ne nalazi u Kiseljaku vec u Han ploci, 10 kilometara prije Kiseljaka, odmah kad se spustis niz one serpentine na Kobiljaci :)
koji je danas bio uspjesno zakljucan nigdje nikoga recesija kazu :lol:
bio je jedan rexton koji se pomicao od punte do pente auto koji je nastradao u pozaru,izgorio je prednji kraj.
ako ti to pomaze zaganjaj te informacije,bio je i u njih u barama
Gile Šampion

#11 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

Post by Gile Šampion »

Ima ba u Barama kod OMW pumpe prodaja i servis dijelova za ta vozila...ja u firmi imam takvo vozilo i tu ga servisiramo,svaki dan sam tu :lol: :lol: :lol:

Ima 100% ne moze biti da nema :)
Berina Gibanica

#12 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON

ETO_SAD wrote:Znaci malo smo se slupali. Znam par ljudi koji voze ta vozila. U glavnom ih hvale i svi idu na Bare u servis. Kroz ono sto oni pricaju pravo su zadovoljni, navodno mehanicari koji rade u servisu su prije radili u mercedesu. A sto se tice djelova samo ih gore i mozes naci posto su oni ovlasteni distributeri i serviseri. E ostaje ti jedino opcija polovnjaka, ako takav postji. Moze li se znati sta ti je bilo sa autom. :?:
ma udes...jbg..al isad je sve ok...auto je napravljeno i kao novo je...i et da ti kazem kupila ssam dijelove u Barama..narucila...a radio ga ja majstor u kiseljaku.....zadovoljna sam....
Post Reply